Harry Potter Ölüm Yadigari Bölüm 2 Ve Transformers Ayın Karanlık Yüzü
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------
evet neyler bukadar yıldır sonunu beklediğimiz harry potter hiç tatmin etmiyen bir finalle bitti bizde enayigibi izzlemişolduk
-----------------------------Harry potter için herkes mükemmel final diyor. Beğenmeyen olarak birtek seni gördüm. Ben de gitmedim bu arada.
-
Neyse Transformersi indirdimde ses anlaşılmıyor o kadar görüntü fena değil indireceklere söyliyim sinema çekimidir ona göre en başta kamerayı falan sallıyor azcık :)
-
dead_march bunu yazdı:
evet neyler bukadar yıldır sonunu beklediğimiz harry potter hiç tatmin etmiyen bir finalle bitti bizde enayigibi izzlemişolduk
şimdi ben anlamam da nasıl bi final beklediğini merak ettim
bence standart bir son oldu yani biraz polat alemdar moduna bağlamış olsa da =)
-
Prometheus bunu yazdı:
dead_march bunu yazdı:
şimdi ben anlamam da nasıl bi final beklediğini merak ettim
bence standart bir son oldu yani biraz polat alemdar moduna bağlamış olsa da =)
-----------------------------eğer kitaptaki gibi final olduysa bencede final eksik kaldı
spoiler : o salak velet gibi biri wıolderorta zarar vermemeliydi gruptan başkası yapsa daha iyi olurdu (yılan olayı)
-
diamonique bunu yazdı:
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------Harry potter için herkes mükemmel final diyor. Beğenmeyen olarak birtek seni gördüm. Ben de gitmedim bu arada.
-----------------------------bende beenmedim hocam yalnız değilsin :)
-
kitapta da **** öldürüodu hocam :)
-
la işte tamam onun için diyom ya kitapta bence eksikti orada yrıca fazla çaktırmamaya çalıştım ama kabak gibi yazdın elemanın ismini :W gören pis spoiler yer
-
ben herkesin kitabı okuyacağnı düşündm bi an o yyzden direk yazdm :) :)
kitaptaki sahneleri değiştirmşler biraz hocam zaten, ayrıca film çok çabuk oldu bittiye geldi gbi bi his uyandırdı bende, kitabı okurken daha zevklydi sanki :D -
tabii kitap daha dehşetti zaten tüm seri tamamen kitaba göre gitmedi ki değişmeler oldu epey
-
Kreyzi bunu yazdı:
tabii kitap daha dehşetti zaten tüm seri tamamen kitaba göre gitmedi ki değişmeler oldu epey
-----------------------------tabi bissürü değişme oldu hep ama ne bileim en azından voldiyle arry nin son kavgasını kesmeselerde olurmuş,
kitaptaki gbi kapışırken ki konuşmaları koyabilirlerdi, biraz daha uzatıp accık daha zorlaştırabilrlermiş, 2 dkda oldu bitti gitti :D