folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hasta Oldum Yardim!!

Hasta Oldum Yardim!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    slm muridler.kelimenin tam manasiyla hasta oldum.nezleyim burnum akio.bogaz agrisi fln fln.sorun su ki yarin degil ertesi gun istanbula ucacam.sonraki gunde sinavim var.bu hasta halde sinava girmek istemiyorum.bide gidince baya bir gezecekmisiz.bu havada nasi hasta oldun demeyin burasi 20 dereceyi zor goruyor.bi tanidik dedi ki benimde dugunde tanidik hasta oldu serum verdiler cin gibi oldu dedi.serumun adi da bombamiymis atom muymus neymis.bu serumu bilen var mi?yada iyi edecek bisi biliomusunuz?igne hemen kaldirmiyor ayaga...bide canin yanio fln...

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zachariah
    Zachariah's avatar
    Erkek

doktora git hocam :|

simdi ilac solicekler alarjin falan olucak daha beter

Anime - Manga
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    haci zaten hastanede vurulacm serumu.doktora ne gerek var nezle icin.git aferin al sunu bunu al diycek ben 4 gunde duzelecem oyle..bana kisa cozum lazim..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

novaljin iğne vurdurt diyeyim ama doktora görün önce tabi sonuçta ben doktor değilim iğne vurdurt diyorum ama bi sakatlık çıkarsa sıkıntı olmaması için keyfiyen vurduruluyormu bilmiyorum. ben çok halsiz olduğum bi ara doktor bana bunu önermişti vurdurunca baya fayda etti

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    Lathedarkman bunu yazdı:
    -----------------------------

novaljin iğne vurdurt diyeyim ama doktora görün önce tabi sonuçta ben doktor değilim iğne vurdurt diyorum ama bi sakatlık çıkarsa sıkıntı olmaması için keyfiyen vurduruluyormu bilmiyorum. ben çok halsiz olduğum bi ara doktor bana bunu önermişti vurdurunca baya fayda etti.

hoca aklinda bulunsun igne vurduracagina serum ye.dha etkili.direk kana karisio.olmadi serumdan ondan vurulacam.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

thylol hot kesin çözüm.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

bigün bu hasta konularında birtane murit Tavsiyeler üzerine Essek Cennetini boylucak hadi hayırlısı

hocam normal agrısı kesici al novalgin panalgin falan bilinen ateş düsürücüler yani sabahta git doktor a en güvenlisi bu ..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

Haci ben sana ilaclari yazayim doktorun bana verdiklerini :) ben senden de beterdim:)

1: Gargara ( gunde 5 defa yapiyorum )
    2: Parol ( hap )
    3: A - Ferin ( hap )
    4: Amoklavin ( hap )

not: + olarakta vitamin hap kullanabilirsin 2 gune duzelirsin adam gibi kullanirsan ilaclari :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    Martech bunu yazdı:

Haci ben sana ilaclari yazayim doktorun bana verdiklerini :) ben senden de beterdim:)

1: Gargara ( gunde 5 defa yapiyorum )
    2: Parol ( hap )
    3: A - Ferin ( hap )
    4: Amoklavin ( hap )

not: + olarakta vitamin hap kullanabilirsin 2 gune duzelirsin adam gibi kullanirsan ilaclari :)

senin doktor fena dalmis hoca.amoklavin ne diye verdi?atesin mi vardi?kfamda canlandirdim simdi..bomba yada atom yoksa bunlari damardan alirim ben:D gargaranin adi neydi hocam?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

yumurta :D

hahahaaaaa!

yok yok yumurta deil bu sefer.

tylolhot çok iyi. 4 saate bir çok sıcak olmayan ılığa kaçan bir ısıda içiyorsun. onla beraber 1 tanede 500lük paracetamol panadol ne varsa cak.

2 gün kaldı madem. fulltime yat. hiçbişey yapma, terlersen duş al ılık suyla tekrar yat.

ayrıca adam gibi şeyler ye, yemeklerle beraber sebze meyvede yei bol su iç.

anca gidersin...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiNki
    kiNki's avatar
    Erkek

git iğne yaptır hacı kesin çözüm

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
Toplam Hit: 2155 Toplam Mesaj: 20