folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hasta Ve Yaşlıları Yok Etsek Nasıl Olur?

Hasta Ve Yaşlıları Yok Etsek Nasıl Olur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

ceza alsamda onemli degil bu kadar salak konu gordum ama bunun kadar salagini gormedim

gerizekalilar surusu kendinizi ne zannediyosunuz ? dedemin bir gozyasina dunyalari vermem, atasina babasina saygisi olmayan defolsun gitsin nietzche kendisi 2. dunya savasina gonullu olarak katilmis ve saglik sorunu yuzunden geri donmek zorunda kalmistir insanligin bu kadar gelisimini dusunuyoduda neden gidip canakkalede dedelerim gibi etten duvar oremedi, o nazik poposunu yahudi bir kiza kaptirdigi icin, 4 yasinda babasini kaybetmis cok acilar cekmis, insanlik onu 200 yil sonra anlayacakmis, kuru gtunden atiyo.

Dedem olmasi sart degil dunya uzerinde yasayan hicbir insani ise yaramiyor diye yasamina sonvermek acikca onu katletmektir, dunya insanhaklarinda her insanin oncelikli hakki yasam hakkidir, 

nicenin sahip oldugu dusunce bir ortacag dusuncesidir, entellik ayagina kendinizi bu kadar yere sermeyin, insanlar bu dunyaya sadece calismaya ve toplumu ilerletmeyemi geldi saniyorsunuz, spastik hakkinda olum karari veren arkadaslari ayrica kiniyorum, engelli yakini olmayan bunu anlayamaz ve bilemez, tek bildiginiz klavye basindan kahve icerek kcinizdan teori uretiyosunuz sanki cok yarariniz varmis gibi, 

azicik humanizmi okuyun, biraz sosyalist dusunun toplumunuzu dusunmek engellileri ortadan kaldirarak onlara asalak sifati verip daha gelismis daha cagdas bir insanlik icin onlarin yasamini sona erdirmek bence egoistlikten baska bisey degildir,

bir papatyayi kokladigin zaman adim gibi eminimki birsey hissetmiyorsun ve diger insanlarinda hissetmedigini dusunuyorsun, oysaki kor veya engelli insanlarin bundan nasil bir zevk aldiklarini tahmin bile edemessin, Hayatinda hic tekerlekli sandalyeye mahkum birini gezdirdin mi ? ona sarki soyledin mi ? 

insanlik dedigin sey kendi turunde ise yaramayanlari elemek yada onlari katletmek degildir, insanlik kendi turune sahip cikmaktir.

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    ııı bence yaşlılar ölmesin!..Onlar iyiler!...Ama biras yaşlanmışlar işte.(yanımda 5 yaşında ki kuzenin cevabıdır.):)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:
    -----------------------------

olayı fazlasıyla dramatize ediyorsunuz, kendini onun yerine koy demekle yerine koymak mümkün değil öyle birşey mümkün olsa kendimi bill gates yerine koyayım.

dünyanın kaynakları belli ve artsın , paylaşılsın demekle ne artacak ne paylaşılacak. seleksiyon gene işleyecek, kıtlıklar hastalıklar savaşlar iç çatışmalar yolu ile milyonlarca insan yine telef olacak, bunu onları sevmekle yada sevmemekle - hayaller düşler sahibi olmakla - engelleyemezsiniz. Doğal seleksiyonun insafını beklemektense doğal olmayan seçimi insanoğlu kendisi yaratıp, neslinin sağlıklı üretken ve türünü devam ettirebilir bireylerine yer açıp , kıt kaynakları bunların lehine kullanmayı öğrenebilir ufak bir ihtimal olsada; bunu öğretecek şey ikna edilmek değil, devasa bir felaketten sağ çıkabilmektirki , insanın şu anki sefilliği ve cahilliği ile bu pek mümkün görünmüyor. Herkes yaşasın, hepimiz kardeş olalım derken herkes birbirine düşman olacak ve herkes ölecek.

Aksini iddia eden arkadaşlara soruyorum, milyarlarca aç sakat sefil aptal atıl insanı ne ile beslemeyi yaşatmayı düşünüyorsun , hangi su hangi ekmekle ? Sakatlardanda sanatçılar çıkabiliyor diye , yaşadığının farkında olmayan milyonları, sakat olmasa bile zeka seviyesi maymundan farklı olamamış gelişemeyen ırkları ( evet aşağı ırkları ) diğerlerinin sırtına yük diye bindirelim. İnsan bile olamamış primatları ülkemizin vatandaşı yapmışız zaten onlarla vergimizi paylaşıyoz yetmiyormuş gibi bide evimize alıp besleyelim oldu olacak, haşere gibi üresinlerde bizim çocuklarımıza yiycek bi lokma kalmasın. Türümüzün bekası önemli değil zaten onu tanrı düşünür değilmi ? Yok kralın biri varmış , hangi kral hocam ? Ben sana gerçek bir hikaye anlatayım, tek kelime insanca konuşmayı bilmeden , toplu iğne üretmeyi bile beceremeden , kendinin bile farkında olmayan insan kategorisinde milyarlarca primat var bu gezegende hatta yaşadığın ülkede dolaştığın şehirde , dünyayı haraca kesen insanlığın sırtında milyar yıldır asalak yahudi diye bir toplum var mesela , ülkenin birinde değil israilde . bırakalım yaşasınlar bizide yok edene kadar sömürsünler nasılsa hepimiz kardeşiz , yüreğimizde iyilik için pır pır ediyor (!)

Yazıların ve Üslubun Gayet Oturaklı Kendini bilen bir birey olduğunu Gösteriyor. Ancak Söylemlerinde Adı Geçen Asalakları Neyle Besleyecez Öldürelim Gitsin Kavramında  Çok Derin bir Kargaşa ve Hüsumet vardır. Onları Besleyen Mutlak Sahipleri Vardır, Baba, Amca, Anne Gibi. Sen Orasını Kafana Takmakla Bence Kendine bile Acımasızlık ediyorsun.

Olay Dünyanın Artan Nüfusu Yüzünden Kaynaklar olarak Yetmemesi ise, Sorunu Çözmenin yolu, Yaşayanları Yoketmekte değil, Doğmamış olanlar Hususunda Yaptırıma Gitmekde Çözülebilir, Çünkü İnsan Karmaşık bir Yaratıktır. Söylemlerinde Uygulanabilecek Bir Değer Görmüyorum malesef. Uygulamaya Kalkanlar Hususunda da, Aynı Hitlere ve Yaptıklarına Kızıl Ordunun El koyması gibi Baş kaldıran Karşı Zihniyet Muhakkak olacaktır. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek
    eh bu dogruysa sende üredikten sonra ölmelisin ? ne işe yarıyosun üredikten sonra hava soluyosun sadece okadar.
    çocuk yaptıktan sonra bir yararın olmadıgı için öl hemen. Daha fazla su yemek ve enerji kalır hem ?

"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    bugrahan45 bunu yazdı:
    ilk önce seni yok etmek gerekli hasta olarak.
    Sonuna kadar haklı bugrahan45  sen profiline göre 20  yasındasın düşünce olarak zayıfsın senıde yok edelim mi

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Eğer bu uygulama doğru bir uygulama olsaydı Eskimo milleti binlerce yıldır bunu yapıyor ne elde etmiş? Dünyada ki yeri nedir? Bunu sorgulamamız gerekir.Sayın ZChan adlı arkadaşımızın da açtığı konular çok enteresan.Kendisinin terapiye  gitmeye davet ediyorum. işim Olmaz psikologda diyorsan bir msn grubu yapalım orada kendi kendimize tarapi yapalım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    birgün sende yaşlanıcan bir gün sende hasta olabilirsin haliyle niçe efendide hastaydı hatta hastalığı yüzünden kendi buluşu olan at pisliği ile kendini tedavi ederdi komple gömülerek v.s v.s tutarsız bir düşünce safsata.

tahribat.com a can feda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quarantine
    Quarantine's avatar
    Erkek

Tam tersine insanlığın; hatta canlılığın yok oluşudur bu önermenin sonucu.

Sanırım yeni doğan bebeğin ne kadar aciz ve güçsüz-zayıf olduğundan haberi yok bu adamın.

...........................
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Kayseride iki lokanta var biri "ebenin yeri" diğeri "ananın yeri

anaın%20yeri

Güç sadece senin anladığın anlamda bir şey olmak zorunda değil

Doğadaki en zayıf varlıklardan birisidir insan türü

Ama bilgi edinip kültür haline getriebiliyor

Genetik bilgi de bir bilgidir

Gen havuzundaki bilgi çeşitliliği azalttığında[bireyleri ]  bir türün evrim geçirerek var olma şansını da azaltmış olursun

"gözlerinden öperim"

EDit:

Ayrıca çok istiyorsanız ÜBER MANla çiftleşeşebilirsiniz

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Bu ananın yerinde çok mantı yedim.Oraya yakın oturuyordum universite yıllarında.Nostalji oldu bee
Toplam Hit: 14237 Toplam Mesaj: 90