folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hastahaneden Sökülen Klima Zararlımıdır

Hastahaneden Sökülen Klima Zararlımıdır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heisenberg
    heisenberg's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı
    costantin bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

hocam iç mekandaki dalganın filtrelerini çamaşır suyuyla yıka sonra içinde ızgaralar mevcut elektrik devresine gelmeyecek şekilde aspirin denen fısfısı bi güzel dayayıp durulaman gerekecek. böylece ilaç kokusundan kesinlikle kurtulursun fakat. radyasyona maruz kalıp cihazda birikme yapıp güneşten enerjiyi alan ay gibi yansıtırmı sorusunun cevabını radyolojide çalışan arkadaşıma sordum cevap bekliyorum ... bu mesajdan alıntı yaparacak cevabı ekleyeceğim

gerekli temizliği yarın yaptırıcam hocam detaylı bir şekilde benim merakım diğer radyasyon meselesiydi fakat oda tehlike arz etmiyormuş sanırsam yinede arkadaşın cevabını duymak isterim

hocam arkadaş hiçbirşey olmaz diyor. he eğer olduda makineyi emarın içine sokup fantazi yaptılarsa radyasyonu vardır diyor. zaten diyelim öyle yaptılar :D 

1 seferden birşey olmaz her radyasyonun bi dozu var vücutta yıllık müsade edilen oranı vs. radyasyon güvenlik yönetmeliğine bakabilirsin.

ama özetle hiçbirşey olmaz.

Tomografi dir o tomografi, emar(mr) olsa duramazsın ..

Birbirinizi yanlış anlamadiysaniz ; radyolojide çalışan arkadaşın emar dediyse, arkadaş konuya çok uzak kalmış hocam,

Basit yaşayacaksın basit. Sanki yaşamın bir gün sona erecekmiş gibi basit.. cay, simit ve peynirle...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı
    costantin bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

hocam iç mekandaki dalganın filtrelerini çamaşır suyuyla yıka sonra içinde ızgaralar mevcut elektrik devresine gelmeyecek şekilde aspirin denen fısfısı bi güzel dayayıp durulaman gerekecek. böylece ilaç kokusundan kesinlikle kurtulursun fakat. radyasyona maruz kalıp cihazda birikme yapıp güneşten enerjiyi alan ay gibi yansıtırmı sorusunun cevabını radyolojide çalışan arkadaşıma sordum cevap bekliyorum ... bu mesajdan alıntı yaparacak cevabı ekleyeceğim

gerekli temizliği yarın yaptırıcam hocam detaylı bir şekilde benim merakım diğer radyasyon meselesiydi fakat oda tehlike arz etmiyormuş sanırsam yinede arkadaşın cevabını duymak isterim

hocam arkadaş hiçbirşey olmaz diyor. he eğer olduda makineyi emarın içine sokup fantazi yaptılarsa radyasyonu vardır diyor. zaten diyelim öyle yaptılar :D 

1 seferden birşey olmaz her radyasyonun bi dozu var vücutta yıllık müsade edilen oranı vs. radyasyon güvenlik yönetmeliğine bakabilirsin.

Radyolojide çalışan arkadaşın MR diyorsa söyle ona tekrar okusun. Olmamış bu :)

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı
    costantin bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

Hadi emar kısmını geçtim, diğer müridler zaten vurmuş :)

"1 seferden birşey olmaz, bir dozu var" kısmına takıldım. Klima, radyasyon yayıyorsa "ay bu adama bi sefer radyasyon yaydım, vücutta fazla orana müsade edilmez" mi diyecek?

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eengineer
    eengineer's avatar
    Erkek

kafanda deli sorular en güzeli kullanmayın siz o klimayı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Şöyle bir konuyu okuduğum için kendimi nedense şanlıs hissettim. Hayatta bir çok insan hastaneninn radyoloji bölümünden çıkan bir klimanın ofiste radyasyon yayıp yaymayacağı hakkında düşünme fırsatı bulamayacak sddwtekp4ğjrthbr.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Şöyle bir konuyu okuduğum için kendimi nedense şanlıs hissettim. Hayatta bir çok insan hastaneninn radyoloji bölümünden çıkan bir klimanın ofiste radyasyon yayıp yaymayacağı hakkında düşünme fırsatı bulamayacak sddwtekp4ğjrthbr.

WQD:wdqDWq:WDQ:WDQdwQ:wqd:WDQ

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek

okb varmı hocam ?

https://www.tahribat.com/forum/hiv--aids-219280

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Naruto bunu yazdı

okb varmı hocam ?

aDAM ŞERLOK GİBİ TEŞHİSİ KOYDU VALLA.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    Naruto bunu yazdı

okb varmı hocam ?

aDAM ŞERLOK GİBİ TEŞHİSİ KOYDU VALLA.

iYİ GÖZLEM WATSON 

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek
    Naruto bunu yazdı

okb varmı hocam ?

iyide ne alaka 

1.  foruma baktım HİV konusunda doğru düzgün bir bilgi olmadığı için açtım birinin işine yarar belki diye çünkü internette bu konu ile alakalı aşırı bilgi kirliliği var insan neye inanacağını şaşıyor.

2.  boktan bir klima yüzünden sağlığımdan olma riskini neden göze alayım alte leş gibi hastahane havası üflüyor.

3.  konu silinebilir yeterince geyiğe bağladı çünkü kendini bilen arkadaşlar sağolsun gerekli bilgilendirmeyi yaptı hepsine teşekkür ediyorum....

Toplam Hit: 5381 Toplam Mesaj: 36
klima