Hatun Avlama Operasyonu: Vol 1
-
bulutbey bunu yazdı:
-----------------------------
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Oda olmadı git hatuna ya verirsin yada zorla alırım de, hiç birisi dayanamaz bu söze. Sert ve kendinden emin olduğunu anlar ve yelkenleri suya indirir =)
uheuhuhe :D hatta iyi dans et çok sert ve kibar ol
(eğer yukardaki ya verirsin ya zorla alırım felan dersen :) direk tokadı yersin :D ki yemessen zaten orospidir o zük onu zük :D )
-----------------------------huhahahauhau lan koptum :DD zük onu zük :DD
-
bi yerde okumustum sanırsam denemedim :P şimdi şunu dinle serseri..
1- ci ortama g irilir cafe mafe gibi..
2- Hedef nokta gözden geçirilir..
3- Kaçamak bakışlar atılır
4-masasına gidilir
5-bişeyler aramış gibi yapılır
6-Kızın çantası cüzdanı bilmem nesi kaldırılır masadan onların altına bile bakılır..
7-Kız merak eder ve sorar .. Ne arıyorsunuz ?
8-"Sizinle tanısmak icin güzel bi bahane arıyorum ama henüz bulamadım ueheuhu" denir..
9- Kız : ayy...ne seker seysin sen öyleee..
10-Mutlu mesut yaşanır..
-
Bu işler bizi bozar, sarıl yastığına sen :D
-
daRkbLuE bunu yazdı:
baba Bu devırde o senı gordum,hoslendım,aşık oldum zart zurt muhabbetleri geçti.Herşey arkadaş cevren ve tanısmak ıstedıgın kısının arkadasları en kısa yol BEgendıgın kısının arkadası ıle tanısman boylece hem kızı cok ıyı tanımıs olursun hemde tanısmak için süper bi fırsat...
-----------------------------Eleman olayı iyi anlatmış.
-
telefon numaranın we msn adresinin yazılı olduğu bi tişört giy ekleyen eklesin arayan arasın ama tişşört e sadace dişiler filan yaz .d
-
kötü hava şartları nedeniyle erteledik operasyonu.Şans yokki bizde :D
-
hava şartlarından dolayı ertelenir mi ..dötünüz yememiştir ..havayı karayı bahane ediyosunuz büyük bi ihtimalle bilinçaltı kaynaklı olarak .::yoksa bu olay her hava şartında ayrı ayrı güzeldir'!
-
Şimdi bir dunya rivayet olmasına ragmen,
Ben sana şahsen defalarca test ettiğim bir tekniği anlatayım.
1- Lise Bar'ı kılıklı mekanlara girilir.
( Genelde ucuz yerlerde, kat arasında barlardır. Ve adları xxx Cafe Bar şeklindedir )2- Ortama uyum sağlanır.
(Eğer metal vs kültürün az sa bu sorun yaşatabilir)3- 1 hafta gibi bir süre oralarda takınılınır, ve barmen vs tayfasıyla kanka olunur.
4- 1 haftanın sonunda zaten herkes senı tanır hale gelecektir.
5-
A) Çevrenden birini kaldırırsın. ( Yaş avantajın olacaktır çunku oralardaki hatunlar 89 dogumludan, 94 dogumluya kadar )
B) Ortamda borun öttüğü için istediğin kıza laf atabilirsin ( Laf atmanın da edebi adabıyla )
Ve bu yanlış anlaşılmaz.
Muhabbet döner, ve buralarda populer oyun "şişe çevirmece" imdadına yetişir.NOT: Şişe çevirmece için şişeye ihtiyaç yoktur, benım telefonumun kapagı şişe yerine dönmekten eskimiştir.
-
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------bi yerde okumustum sanırsam denemedim :P şimdi şunu dinle serseri..
1- ci ortama g irilir cafe mafe gibi..
2- Hedef nokta gözden geçirilir..
3- Kaçamak bakışlar atılır
4-masasına gidilir
5-bişeyler aramış gibi yapılır
6-Kızın çantası cüzdanı bilmem nesi kaldırılır masadan onların altına bile bakılır..
7-Kız merak eder ve sorar .. Ne arıyorsunuz ?
8-"Sizinle tanısmak icin güzel bi bahane arıyorum ama henüz bulamadım ueheuhu" denir..
9- Kız : ayy...ne seker seysin sen öyleee..
10-Mutlu mesut yaşanır..
-----------------------------güzelmiş yaw bunu ilk defa duydum artık kullanırız ;)
-
Böyle bir iş için öncelikle bayanlara danışmak lazım:
Mesela; o soruyu sorn arkadaş kendi kız kardeşine veya annesine sorabilir: Sen bir bayansın, ben erkeğim. Ben erkek olduğumdan dolayı bir hatun arıyorum, acaba bayanların zayıf yönleri nelerdir? Sen olsan erkeklerin hangi özelliklerinden hoşlanırsın diye?
Etkili bir yol bence.