Hava Temizleyici
-
manglerman bunu yazdı
fırsatım olduğunda şundan yapacağım => https://www.youtube.com/watch?v=zU5eW3wQN_s
teknik olarak hiç bir fark yok. karton kutu yerine plastik gösterişli aksesuar gibi görünen bir şey düşünülürse 10 numara 5 yıldız :)
EDİT => hatta ve hatta araya kendim bir su katmanı da eklemeyi planlıyorum. sudan geçen hava ortamı da nemlendirir.
Yapılmayacak bişi degil 3d yazıcıdan bile basılıp yapılır , bilgisi olan 3-3 sensörde ekledimi süper olur😂😂
-
-
https://www.beymen.com/tr/p_dyson-purifier-cool-formaldehydehava-temizleyici_1129343
benimde aklımdan bu geciyor. evde balkon yok oturma odasında sigara ıcıyorum duman iceride kalıyor.
-
Biz yaklaşık 1 ay önce Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro modelini aldım hanımda alerjik astım var ve geceleri baya sorun yaşıyordu. Bende de burun tıkanıklığı oluşuyordu alerji kaynaklı bu cihazı aldıktan sonra baya işe yaradı öyle çok kirli bir havaya sahip olan bi yerde değiliz fakat tozlar alerjimizi çoşturuyor. Ek olarakta yine xiaomi nin (Xiaomi Smart Humidifier 2) hava nemlendiricisinide kışları kullanıyorum kalörifer den dolayı evin nemi inanılmaz düşüyor o da baya rahatlatıyor bizi. Kısacası öneririm özellikle alerji durumu ve geceleri burun tıkanması yaşıyorsanız işinizi görür.
Bu arada iki cihazda wifi lı mi home üzerinden kullanıyorum hatta iphone daki kestirmelerle ayarlama yaptım tam otomasyona çevirdim :D -
KaptaN bunu yazdıNaZi_ bunu yazdı
Özellikle nemlendirme özelliği olduğu için bunu aldık. Çocuğun odada çalıştırıyorum, gayet memnunuz. Dyson ile bunun arasında kalmıştım ama detaylara inince bunu seçmiştim. 10 sene filtre değiştirmeme iddiası mevcut.
Hocam kaç ay oldu alalı çünkü yorumlara baktım 3-4 aydan sonra kötü koku yayıyor diyorlar
1 seneye gidiyor.
Bizde koku yok hocam.
İçerisine doldurulan suyun az da çalışsa çok da çalışsa her çalışma öncesi çalkalanıp temizlenmesi gerekiyor. Biz dikkat ediyoruz buna. Eğer dikkat edilmezse koku temiz olmayan sudan kaynaklanır muhtemelen.
-
Philips AC3220/10 Hava... https://www.amazon.com.tr/dp/B0D9FM7FMT?ref=ppx_pop_mob_ap_share
bu ürünü kullanıyorum memnunum. Uzaktan bağlantılı, otomatik hava sensörü, modları çok sessiz, ışıklı filan uyaranı var. Oda nemlendiricisinde musluk suyu kullanırsanız odayı kirli olarak algılıyor. Uygulaması da çok güzel. Grip filan mikroplarının %99 unu yakaladığını idda ediyor.
Edit: ben alerjik astım için almıştım. İşe yaradı
trooper tarafından 18/Mar/25 19:56 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Dyson humidity olan hava temizleyici aldım
ortamı serin tutuyor nemi ayarlıyor
alma sebebim oda petek büyük takılı olduğu içim kuruyor burun tıkanıyor nefes alamıyoruz ilk çocukta anlamadık. Bu yüzden orta kulak iltihabı durumu olduğunu düşünüyorum
2. bebek 1 aylıkken influenza oldu. Oda kurutuyor petek. Evladım için kıydım aldım.
Tavsiye eder miyim Hayır.
xiomi daha iyi olduğunu düşünüyorum hemde ucuz
Dyson sadece süpürgede iyi hava temizleyici durumunda kendini geliştirmeli.
-
Bosluk bunu yazdı
abi camları açın 5dk eve hava girsin mis gibi tertemiz oksijen ya bitti gitti , bu tarz seyler bana adam tokatlama cihazı gibi geliyor .
Bu dediğine katılıyorum
nem %60 ların üstünde bgeliyor
pencereyi açıyorum 5 dk odanın nemi %30 Lara geliyor
sadece tembeliz kışın pencere açılmaz hasta oluruz felan diye böyle ürünler icat ettiler başımıza
-
Dyson olanı düşünüyorum ben de, fiyat biraz yüksek ama fena halde alerji var