Hava Temizleyici

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    manglerman bunu yazdı

fırsatım olduğunda şundan yapacağım => https://www.youtube.com/watch?v=zU5eW3wQN_s

teknik olarak hiç bir fark yok. karton kutu yerine plastik gösterişli aksesuar gibi görünen bir şey düşünülürse 10 numara 5 yıldız :)

EDİT => hatta ve hatta araya kendim bir su katmanı da eklemeyi planlıyorum. sudan geçen hava ortamı da nemlendirir.

Yapılmayacak bişi degil  3d yazıcıdan bile basılıp yapılır , bilgisi olan 3-3 sensörde ekledimi süper olur😂😂

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    userneyime
    userneyime's avatar
    Erkek

https://www.beymen.com/tr/p_dyson-purifier-cool-formaldehydehava-temizleyici_1129343

benimde aklımdan bu geciyor. evde balkon yok oturma odasında sigara ıcıyorum duman iceride kalıyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

Biz yaklaşık 1 ay önce Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro modelini aldım hanımda alerjik astım var ve geceleri baya sorun yaşıyordu. Bende de burun tıkanıklığı oluşuyordu alerji kaynaklı bu cihazı aldıktan sonra baya işe yaradı öyle çok kirli bir havaya sahip olan bi yerde değiliz fakat tozlar alerjimizi çoşturuyor. Ek olarakta yine xiaomi nin (Xiaomi Smart Humidifier 2) hava nemlendiricisinide kışları kullanıyorum kalörifer den dolayı evin nemi inanılmaz düşüyor o da baya rahatlatıyor bizi. Kısacası öneririm özellikle alerji durumu ve geceleri burun tıkanması yaşıyorsanız işinizi görür.

Bu arada iki cihazda wifi lı mi home üzerinden kullanıyorum hatta iphone daki kestirmelerle ayarlama yaptım tam otomasyona çevirdim :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı

https://www.hepsiburada.com/daikin-hava-temizleme-cihazi-82m-mck55w-p-HBCV00000TTRWC?wt_gl=cpc.dsa.camp10778381959adgr142378780989&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwkN--BhDkARIsAD_mnIoKsnthbSV9jNmrC3v5Y7EgOg1YPmmn4NbcblEDCIj7ChgOvacjqakaAiw1EALw_wcB

Özellikle nemlendirme özelliği olduğu için bunu aldık. Çocuğun odada çalıştırıyorum, gayet memnunuz. Dyson ile bunun arasında kalmıştım ama detaylara inince bunu seçmiştim. 10 sene filtre değiştirmeme iddiası mevcut.

Hocam kaç ay oldu alalı çünkü yorumlara baktım 3-4 aydan sonra kötü koku yayıyor diyorlar

1 seneye gidiyor.

Bizde koku yok hocam.

İçerisine doldurulan suyun az da çalışsa çok da çalışsa her çalışma öncesi çalkalanıp temizlenmesi gerekiyor. Biz dikkat ediyoruz buna. Eğer dikkat edilmezse koku temiz olmayan sudan kaynaklanır muhtemelen.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

Philips AC3220/10 Hava... https://www.amazon.com.tr/dp/B0D9FM7FMT?ref=ppx_pop_mob_ap_share

bu ürünü kullanıyorum memnunum. Uzaktan bağlantılı, otomatik hava sensörü, modları çok sessiz, ışıklı filan uyaranı var. Oda nemlendiricisinde musluk suyu kullanırsanız odayı kirli olarak algılıyor. Uygulaması da çok güzel. Grip filan mikroplarının %99 unu yakaladığını idda ediyor. 

Edit: ben alerjik astım için almıştım. İşe yaradı

trooper tarafından 18/Mar/25 19:56 tarihinde düzenlenmiştir

ZzZzZzZ...!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eraycnar
    eraycnar's avatar
    Erkek

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact  tavsiye ederim. herşey mevcut.

eraycnar tarafından 18/Mar/25 23:15 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Dyson humidity olan hava temizleyici aldım

ortamı serin tutuyor nemi ayarlıyor

alma sebebim oda petek büyük takılı olduğu içim kuruyor burun tıkanıyor nefes alamıyoruz ilk çocukta anlamadık. Bu yüzden orta kulak iltihabı durumu olduğunu düşünüyorum 

2. bebek 1 aylıkken influenza oldu. Oda kurutuyor petek. Evladım için kıydım aldım. 

Tavsiye eder miyim Hayır. 

xiomi daha iyi olduğunu düşünüyorum hemde ucuz

Dyson sadece süpürgede iyi hava temizleyici durumunda kendini geliştirmeli.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

abi camları açın 5dk eve hava girsin mis gibi tertemiz oksijen ya bitti gitti ,  bu tarz seyler bana adam tokatlama cihazı gibi geliyor .

Bu dediğine katılıyorum 

nem %60 ların üstünde bgeliyor

pencereyi açıyorum 5 dk odanın nemi %30 Lara geliyor

sadece tembeliz kışın pencere açılmaz hasta oluruz felan diye böyle ürünler icat ettiler başımıza

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

Dyson olanı düşünüyorum ben de, fiyat biraz yüksek ama fena halde alerji var

The king is bleeding.
Toplam Hit: 3329 Toplam Mesaj: 56
hava temizleme