Hayaldi Gerçek Oldu!
-
sonunda bunuda yaptılar , bu konserlerin devamı gelicekmiş yine efsane isimlerle.
şuan biraz hataları var gibi sistemin ama ilerde dahada geliştirilince düşünsenize aramızda dolaşanlar olucak belki
belkide istihbaratlarda kullanılıcak :F
http://www.youtube.com/watch?v=YgMen4-PI74 -
olay ne anlamadım hala düşünüyorum ?
-
Foxxxxxx bunu yazdı
olay ne anlamadım hala düşünüyorum ?
videonun başlığında yazıyo hologram diye kocaman :F
-
hala ayıkamadım yüzümü yıkayıp gelecem bir daha düşünecem
-
Rap camiyasının efsane ismi 2pac ı hologram ile konser veriyormuş gibi canlandırmışlar onu diyor arkadaş .
Yani sahnedeki rap yapan kişi ölen bir rapci onu çeşitli tekniklerle canlandırmışlar sahne önünde
ReeX tarafından 03/Kas/12 18:37 tarihinde düzenlenmiştir -
bu ne bunun neresi hayaldi
-
sahnedeki 2 Pac 3D olarak modellenmiş adamın gerçeğinin yıllar önce öldüğünü bilmeyen yoktur aranızda heralde ,
3D model sahneye hologram olarak yansıtılmış normal projeksiyondaki gibi 2D görüntü değil perdeye filan yansıma değil git adamın etrafında dolan çevresini görebiliyosun.
bu olayın çok daha basitini ilk olarak cnn obama başkan olduğu zaman 4 yıl önce kullanmıştı o zaman bütün dünyada büyük olay olmuştu.
bugün bu teknoloji bu hale kadar getirilmiş.
yani kısacası bu teknoloji ile istediğin herkesi modelleyip normal dünyada yaşatabilirsin -
e bu vardı zaten örneğin 2007 mtv ödülleri
http://www.youtube.com/watch?v=jWQIyV2Grqc
3.dk sonrasına dikkat
-
visualeffects bunu yazdı
sahnedeki 2 Pac 3D olarak modellenmiş adamın gerçeğinin yıllar önce öldüğünü bilmeyen yoktur aranızda heralde ,
3D model sahneye hologram olarak yansıtılmış normal projeksiyondaki gibi 2D görüntü değil perdeye filan yansıma değil git adamın etrafında dolan çevresini görebiliyosun.
bu olayın çok daha basitini ilk olarak cnn obama başkan olduğu zaman 4 yıl önce kullanmıştı o zaman bütün dünyada büyük olay olmuştu.
bugün bu teknoloji bu hale kadar getirilmiş.
yani kısacası bu teknoloji ile istediğin herkesi modelleyip normal dünyada yaşatabilirsinmüdür sen bi süredir ortalarda yok muydun 5 - 10 yıldır falan :)
tmm heyecanını anlıyorum da çok olay bişey değil. milenyumdayız bunlara alışmak lazım :)
-
-
niye öle diyonuz olm bende çok etkilendim. süper olmuş. bu kadar yaygınlaştığından haberim yoktu hologramın.
büyük Beşiktaşlı maykıl jackson abimizede isteriz.