Hayaldi Gerçek Oldu “Bimcell”
-
Gün geçmiyor ki yeni bir firma ve iletişim dünyasına adım atmayı denemesin. Takımlar üzerine GSM operatörlerine alışmıştık, şimdi sırada yeni bir tanesi var ki muhtemelen bu haberi okuyanların büyük bölümü bu durumu şaşkınlıkla karşılayacak: BİMCell
Evet yanlış okumadınız, alışveriş zinciri BİM, GSM dünyasına adım atmış durumda. Her ne kadar Avea altyapısını kullanacağı söylense de telefonunuzda da BİM ismini görmek mümkün olacak. Şu an orta karar bir operatörden hiçbir eksiği olduğu görünmeyen BİMCell, gizli ve ek ödemeler yaptırmayacağını da söylüyor. Bakalım ilerleyen günlerde BİM’den alışveriş yapanlara da avantaj sunacaklar mı…
Resmi sitesinden daha fazla bilgi alabilirsiniz. Hatta dilerseniz operatörünüzü de değiştirmeyi düşünebilirsiniz.
http://www.bimcell.com.tr/bimcell-nedir.html -
çok ucuz değil ya bi de vodafone varken niye avea arkadaş ya boktan bi şebekeleri var zaten bi de bim üstüne binerse hic çekmiycek yakında
-
en azından ucuz olur amk iyi yapmıslar 2 sene sonra altyapıları gelisince kullanılır
-
abicim her ne kadar avea reklamlarında trcell'e laf atarak kendini Türkcell'in rakibi gibi göstermeye çalışsada ;
bim-avea
vodafone-Turkcell
geleceğin kapışması olur. Hatta bunlar aycell ve aria idi ;
aveaveb olur : aycell ve avea ve bim
ohoo...
boku çıktı. 3-5 kiş toplanıp bizde açalım.
-
3 kişi toplanıp mobil operatör hizmetlerine mi girsek ? zaa iksde
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------abicim her ne kadar avea reklamlarında trcell'e laf atarak kendini Türkcell'in rakibi gibi göstermeye çalışsada ;
bim-avea
vodafone-Turkcell
geleceğin kapışması olur. Hatta bunlar aycell ve aria idi ;
aveaveb olur : aycell ve avea ve bim
ohoo...
boku çıktı. 3-5 kiş toplanıp bizde açalım.
-----------------------------bim-avea rekabeti olmaz çünkü bim aveanın altyapısını kullanıyor
-
Benim merak ettiğim yine numaranın başı 0554 felan mı olacak yoksa kendine özel birşeyler çıkarırlar mı
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------bim-avea rekabeti olma zçünkü bim aveanın altyapısını kullanıyor
-----------------------------
ahahah :D okumamışım. O zaman sorun yok. Hrşey aynı kalacak.
-
beyler yakında bende Tbtcell açıyorum herkezi beklerim haberiniz olsun. İlk kampanyada müridler kendi aralarında sınırsız konuşup sınırsız mesajlaşacaklar :D
-
haha innmıyorum ya gerçekten ağzım açık kaldı :) sitesinde 20 liraya kaçkere telefonu açıp kapayabileceğimizi faln yazmışlar ya şaka gibi :)
sms paketi var her yöne 100 sms :D
-
web siteleri çok kötü :| sahte değil belki ama sahte gibi duruyor.