Hayalinizdeki Klavye?
-
Valla henüz alınacak türden bir şey değil ama hayalimdeki klavyenin tuşları böyle programlanabilir türden.
Buna benzer firmanın gelişmiş bir ürünü daha var. 1086 dolara satıyorlar.
http://store.artlebedev.com/electronics/optimus-popularis/
-
hayalimdeki değil kullandığım (50 tl civarı kablosuz):
laptop klavyesi kadar yumuşak, ama normal klavyeler kadar da yazımı kolay. tuşlar birbirine girik değil laptopdaki gibi
-
Daft bunu yazdı
hayalimdeki değil kullandığım (50 tl civarı kablosuz):
laptop klavyesi kadar yumuşak, ama normal klavyeler kadar da yazımı kolay. tuşlar birbirine girik değil laptopdaki gibi
hocam bunun siyahını gördüm Darty'de.. 70 liraydı.. Oldukça güzel bir klavye valla hoşuma gitti büyük ihtimal alıcam..
-
A4 Tech KL-23 MU
5-6 yıldır kullandığım tek klavye. Bi tanesi başka şehirde, bi tanesine su döküldü, bi tanesi şu anki olmak üzere inatla 3 defa aynısını aldım.
Kulaklık ve mikrofon girişlerinin klavyede olması benim için çok iyi oluyor, online oyunlarda teamspeak tarzı programlarda tak çıkar-tak çıkar kasayla ilişkiye girmiyorum :P Ayrıca usb girişte öyle. "F" tuşlarının da dörderli olarak ayrı olması yine bu oyunda benim için değerli. Üstteki kısayol tuşlarıyla ise sadece Ses açma-kısma, susturma, parçayı duraklatma-durdurma, önceki ve ileri parçaya geçiş var. AIMP ile uyumlu.
Fiyatı: 25 TL falan. En son Gold'dan almıştım.
Bauer tarafından 05/Ağu/12 10:50 tarihinde düzenlenmiştir -
şöyle olsa fena olmaz hani
-
10 parmak yazı için bunu öneririm, bu zamana kadar kullandığım en rahat kullanıma sahip klavye. Su altında yıkayabiliyorsun da, mis.
-
benim ki bu
klavyemi seviyorum ama bunu da beğenirim....
-
Standart klavyeden şaşma hocam.
hayalimdeki klavye olabilecek en az yeri kaplayan dikdortgen seklindeki standart klavyedir
-
laptop klavyesi gibidir kucuk tasinabilir kullanıslı yazı icin.
oyun icin bilmiyorum.
20 liraya bulunabilir.
musdawdaf tarafından 05/Ağu/12 11:51 tarihinde düzenlenmiştir -