Hayatınızdaki Önemli Kararlar
-
iki gün önce sigarayı bıraktım
-
Genelde iş seçimi eş seçimi yazarlar farklı şeyler göremedim şimdilik
-
cepten yazıyorum mazur görün,
- uyuşturucuyu bıraktım, sentetikleri veya kafa yapici herşeyi...
- 18 yaşında dava açıp nüfus kağıdımda ki din hanesini sildirdim....
- amatemde yatarken kendimi bur daha böyle bir pisliğin içine sokmayacağıma yemin ettim ( 3,5 - 4 yıldır temizim)
- beni olduğum gibi kabul eden o kadını buldum ve ay sonunda evleniyorum... -
istemediğim bir bölümü istemediğim bir üniversiteyi sırf 4 yıllık okumuş olmak için yazdım.
-
Herkese çok çabuk güvenen ben Hayatta kimseye körü körüne güvenmemem gerektiğini anlayarak ,
ne iş ne ilişki olarak , bütün duvarlarımı diktim , ve duygusal yaklaşımlarıma son verdim.
sonuç : gayet başarılı ve mutluyum , şuan için uçkuru kapatma , duygusallık derdim yok , herşey tek gecelik gidiyor , iş konusunda da dürüst ve net duruma geçtim.
duygusallığın ön plana çıktığı herşeyi sildim attım hayatımdan bu benim için bayağı zor acı verici bir karar olmuştu.
-
dead_march bunu yazdı
14 yaşımda hayatım boyunca birlikte olmak istediğim kişinin kim olduğuna kararverdim benim bundan daha önemli bir kararım yok
umarım 15 yaşında değilsindir =P
-
suleyman07 bunu yazdı
haftasonu istifa ettim. Hemde iş bulmadan yaptım bunu. Su anda hayatımın hangi yönden nereme kayacağını merakla takip ediyorum.
aynı şekilde bende istifa ettim ama inanıyorumki şimdiye kadar aldığım en doğru karar bu bakalım bekleyip görecem
-
doğduğum hataytı yaşantım hata, ben isyan ederim böyle hayata :D
şaka filan hiç öyle bir karar almadım bugüne kadar :W
-
Prometheus bunu yazdıdead_march bunu yazdı
14 yaşımda hayatım boyunca birlikte olmak istediğim kişinin kim olduğuna kararverdim benim bundan daha önemli bir kararım yok
umarım 15 yaşında değilsindir =P
keşke ama malesef 23 üme giriyom :)
-
Genelde yanlış verdiğim kararlardır =)