Haydi Ekip Kuralım ?
-
Ya bakmayın bu muhtara, ben birşeyler yapmak istiyorum gerekirse öğrenmeye çalışırım.
-
böyle fikirleriniz gelince sakince oturup geçmesini bekleyin:D
edit: vazgeçtim. hadi yapalım!!:D
-
gerçekten çok güzel bir oyun projem var, bir kaç aydır düşünüyorum çok güzel bana göre browser oyunlarında çığır açabilecek bir oyun özellikle savaş oyunlarında.
savaş oyunlarından birşey olmaz demeyin çok farklı birşey. Güvenilir insanlar arıyorum bulursam onlara açıklayacağım.
-
Birinci olarak; VBDream boş biri değildir.
İkinci olarak; Böyle bi takım kurupta hiçbi halt yapamazsın net üzerinden sadece gaz vererek :)
Devamı; internet gençliğine armağan diyosun,hangi adam para kazanmadan sırf gençlere hediye olsun diye 100lerce satır kod yazar? Hadi onuda geçtim oyun için sunucu lazım masrafı ıvır zıvırı... Hadi maddi yanını bi kenara at,hangi internet gençliği? Ben de 20 yaşındayım ama gençlik dediğinin alayı emo olmuş apaçi olmuş,karı kız peşinde...bunun Türklüğü nerde? Madem ki olayın Türkiye, burda kurduğun takımla Türk kültürünü yansıtan bişey yapacaksın,ciddi bişey olacak bide sponsor ayarlayacaksın... Bu dediklerimi yaparsan o zaman düzgün hayırlı bişey çıkar ortaya,yazdığın şey resmen boş beleş fikirler peşinde koşmanın alengirli anlatımı...
-
VBdream in dedikleri doğru son dedikleri ...
Gelelim son posta ; sunucu bn sağlayacağım demiştim okumamışsın. Maddiyat kelimesi geçmedi hiç okumamışsın ... Topic e bakarak yorum yazmışsın ...
Bilinmesi gerekenler ;
.NET platformu üzerinde ;
C# , ASP.NET , JQuery , JS , CSS , Flash intro VBDream de :) rica edersek te ufak tefek XML beslemeli bir flashta yapar sanırım .
TFS Server ı bn sağlayacağım herkez ewinden bağlanıp çalışabilecek ...
Yukardakileri herkezin bilmesi gerekmiyor ;) Biri JQ da iyi olsun yeter diğeri HTML CSS de iyi olsun yeter .
yanıma bir yada 2 kişide programlamada gerekli .
Projenin source kodu ekibin herbir elemanında olacak ... Yalnız Warez e düşürmemek şartı ile ( yazılı sözleşme imza )
Bunun dışında şahsi olarak bu projeyi geliştiriciler kullanabilecek .
Oyun free olacak ...
Kullanılacak 3.party componentler de tarafımdan temin edilecek .
Amaç ;
Referans sağlayabilecek , ses getirebilecek bir proje ;)
olur olmazı bırakın mantıklı konuşalım .
Oluruna inanmayanlar elensin post atmasın bile !
Oluruna inananlar da neler yapabileceğini paylaşırsa sevinirim .
Kısaca bize lazım olan eleman nitelikleri ;
flash , xHTML , CSS , JS , Jquery , C# , ASP.NET
birde dürüst inanılır güvenilir biri gerekli ...
Ayrıca birde yazar ;) senorya tipinde kısa hikayeler yazabilecek veya bir konudan hikaye üretebilecek ...
-
2 ay once actım konusunu anonymous adamlar topluluk olmadan bi cacık yiyemiyolar bizde yapalım :D
-
eğer mvc yazıcaksak bende katılabilirim.
-
network bunu yazdı:
-----------------------------
Haydi bir ekip kuralım bir portal ( içerik , oyun ( RPG) ) gibi birşey yazalım ?
Altına imzamızı atalım Türk internet gençliğine hediye edelim ?
-----------------------------Şöyle birşeyde olabilir .
Online eğitim sitesi : faydalı yararlı ;)
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------
eğer mvc yazıcaksak bende katılabilirim.
-----------------------------MVC de olabilir ;)
-
www.kraloyun.com bunlardan bir tanesini yaparak başlasanız kapasiteyi görürsünüz :)