Haydi Müridler El Ele Verelim, Zengin Olalım
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------verelim zengin olalım sloganı hoş olmamış.. :S
grup msn açtınız kapalı diyo ne ayaksınız adam gibi bi changelog yapın üstte ordan takip edelim...
-----------------------------
bilip bilmeden post atmayın koca konu açtık ordan alcan msn'yi orda şifre koyduk alcan gircenbeceremiyorsan yada daha o konuyu göremiyorsan zaten bu işi yapamazsın
-
sonuç ne oldu merak ettim para kazanan var mı?
-
veysel benide ekle çok mantıklı olur valla bu işten baya para kazanabiliriz
-
Yahu Fikir Güzel Vesselam Kreyzi Kardeşime Güveniyorumda.. Benide Ekleyiverin.
Ancak Kişisel Kanaatim Her Girilen Sitede 10 Dakika kadar Oyalandıktan sonra, Çok Sık Olmayan Sırada Mevcut Reklam Linklerine Tıklanması Uygundur. Googlenin %10 bişeyi varmış o İbreyi Geçmeden Tıklarsa Arkadaşlarımız Hiç bir Sorun olmayacaktır....
A Grubu B Gurubuna tıklarsa felan denilmiş, Ne Olacakki, Google Sanki Milyonlarca Net Trafiğinde Onların Grup olduğunu Anlayabilecekmi. Aniden Reklam Tıkları Artmışsa Google İp İstatistiklerini Şüphe durumunda Kontrol eder. Ve Maniplasyon Kanıtı Bulamayacağından Banlayamaz.
Ancak Unutulmaması Gereken, Her Gün Mutlaka Modemin Kapatılıp Yeni güne Eski İp ile Girilmemesi. Günde Bir Defaya Mahsus Yeniden Modemi Başlatmak gerekiyor.
Kreyzi Kardeşim Ekibi, Az Olsun Öz Olsun Mantığında Kurmanı ve ayarlamanı Öneriyorum, Gruplandırma felan uygula belirli kurallar koy. Günlük 10$ Gelir Olsa, Kafi Bence Adsenseden Zengin olunulmaz, Ancak Harçlık Net Masrafları felanda çıksa yeterlidir Kanaatimce...
-
varmı zengin olan. siz tim kurun ben kendim geçerim :D
-
kimse tıklamıyo bu bir. 20 kişi toplandıktan sonra herkeze tıklaman için 20 siteyi dolşman lazım ve kişinini ban yememesi için her sitede 2 dakika kalman lazım.20 sitede 2 şer dakka kimse kalmaz.uğraşmayın derim
-
yazın benide
-
hocam benide alın ;)
-
beni unutmuşsun hacı ben hergün 500-600 kere tıklarım :|
-
Benide görün :P :D