Haziran 5 Te 3 Aylığına Amerika Ya Gidiyorum Siparişi Olan?
-
70lik jack daniels ucuz mudur
-
god bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Florida da 14,99 $ dı die hatırlıyorum ama Texas gidiyorum bu sefer.. bakarım..
-
hackingo bunu yazdı:
-----------------------------god bunu yazdı:
-----------------------------Florida da 14,99 $ dı die hatırlıyorum ama Texas gidiyorum bu sefer.. bakarım..
-----------------------------burda 70 lira.. bakıver hacım lazım oluyor özel günlerde:)
-
Orada Resim çekip Bizimle Paylaşmanı İstiyorum, Mümkünse Rica.
-
yıllardır aradığım sigara ; camel full flavour red box "red box'ta yazacak ama ! normal camel full flavour değil yani böyle kan kırmızı bir paket hocam bulursan 3kartona kadar alabilirim cebinde para olmazsa karsılastıgında dükkan soy çocuk döv ne yaparsan yap en azından bir paket al ama al ben sana o bir paketin parasını bile fazlasıyla veririm ben nette çok araştırdım ama yok hiçbir yerde bulamadım bulmayı bırak koca nette bir resmini bile bulamadım kutunun ama üstünde söylediğim şeylerin yazılı olduğu kan kırmızı bu camel'i görürsen al,varlığına dair bir rivayet duyarsanda araştırabildiğin kadar araştır şu fani dünyadaki yegane isteğim ölmeden önce o sigaradan bir fırt daha çekebilmektir :(
edit: topik bile açmıştım bu sigara için; http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=33716 -
jackdaniels olabilir sen bi git bakalım
-
2 çay 1 eminem
-
ben bişey getirmeni istemiyorum beni de götür (:
-
sag saglım git gel bişey istemiyorum bide ünt ilemi gidiyorsun su travel muhabbeti var onlamı
-
ShockMan bunu yazdı:
Orada Resim çekip Bizimle Paylaşmanı İstiyorum, Mümkünse Rica.
-----------------------------Tabi paylaşırım "Tahribat üyeleri Amerika yı fethetti" die :):)
Toplam Hit: 7628 Toplam Mesaj: 60