folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hdd Gitti Üstüne Bir Bardak Sumu İçeyim Yoksa Bir Öneriniz Varmı ?

Hdd Gitti Üstüne Bir Bardak Sumu İçeyim Yoksa Bir Öneriniz Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

konya uzakmissin istanbul olsaydi bakardik hal yol caresine.

bi tane dizustu pc hdd leri icin ide yi usb ye ceviren cevirici adaptorlerden al. hdd yi sok adaptore tak baska bir bilgisayardan usb olarak tanitarak bak bakalim

eger hdd ye ulasabiliyorsan hemen yedeklerini al gormuyorsa daha profosyonel cozumlere bakman gerek 

yok hacı bütün donanımlarım var denedim ama olmadı tek çare hdd nin içindeki diski başka bir hdd ye takıp ordan verileri almak ama nasıl ??? :D boku yedim olm ben gitti hdd emlağın 2 hafta önceki hali duruyor dert ettiğim emlak değil zaten diğer bütün dökümanlarım gitti :((((

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    abi istanbulda isen topkapidaki bilgisayarcılar yenibosnaya tasındılar galıba.. oraya getir.. yaparlar verileri aynı sekıl sana verırleR.. ama biraz pahalıya patlar:D  50 - 100 cıvarı:D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    klinsmann
    klinsmann's avatar
    Erkek

active partition recovery kullan. git rapid link sitesinden indir. phazeddl. com

şimdi o diski diğer sisteme ikincil bağla partition arattır bulabildiğin dosyaları recover et.

bendede aynı sorun oldu. şimdi burda bi çılgın arkadaşımız " şimdi hatırladım nicksiz di " buzdolabı meselesini söylemişti.

hdd düzeldi sandım naah düzelmiş aynısını yaptı bu sefer hiç açılmadı. aldım kırdım pici. zaten verileri onda tutmuyordum. ama nasıl evlat acısı gibi koyar bir de ben bilirim. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

muhaaha buldum a.q :D parasını boşverin parası sorun değil harbidende evlat acısı gibi koyuyor :)

ama ankarada biriyle görüştüm o yurt dışına postalayacak hdd yi bir tanıdığı varmış anlayacağınız buzulun hdd amerikalarda gezip gelecek az :D

1 - bir daha verilerimi yedeklemezsem ,
    2 - güç kaynağı kullanmazsam ,
    3 - bilg. fişine basıp pat diye kapatırsam ,
    4 - bilgisayara kötü davranırsam ,
    5 - salak gibi makineyi 3 gün açık unutursam ,
    6 - anlarmış gibi hdd yi söküp içindeki diski incelersem (sökmedim yemedi açıkçası :D )
    7 - o hdd olduktan sonra ben o hdd yi kırmazsam (verileri yedekledikten sonra tabi :S)
    8 - laptobun üstünde etliekmek yer ayran içersem,
    9 - xursi senin a.q (İçimden geldi :D )

Allah benim bin türlü belamı versin :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    ee bişeyi kaybedince değeri anlaşılıyomuş keşke sevdiklerimizinde yedeklerini alabilseydik :D

tahribat.com a can feda
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:
    ee bişeyi kaybedince değeri anlaşılıyomuş keşke sevdiklerimizinde yedeklerini alabilseydik :D
    oda olur yakında :D zor ama imkansız değil.

Yarın ankaraya gidecem a.q sabahın köründe of be of :(

bilgisayarsızlık çok kötü bişey :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

vegapc bunu yazdı:
    o kadar tartışıldı format hdd i bozuyormu die.
    aha görün işte bozmuş.
    Hoca hıyarmısın sen?

Disklerin belli bir ömrü vardır, Allah değil Seagate, samsung üretio onları...

Herhangi bir sebepden dolayı bozulan harddisklerde, bozulmadan önce bu tarz yawaşlamalar yaşanır, direkte bozulabilir 2-3 gün önceden sinyalde verebilir...

adamın sorunu formatla alakalı değil, zaten yawaşlmayaı gördüğü için formatı atmış...

siyahın rengi siyah hoca, üstüne yeşil sürüp aha bu yeşilmiş demeye calışma bunun bi mantığı var kendi kendinide kandırma...

50 sefer acıkladık sistemin nası calştığını hala dioki aha görün işte bozulmuş dio...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

HDDnin belki anakartındandır ama sölediğine göre büyük ihtimal diskin içinde bi sorun var, walla bakmadan ve hddnin boardını incelemeden bişi diemem hoca...

Büyük ihtimal gitmiştir...

Yeni disk al, o diskide hiç elletme yollarsın olmadı bakarız bi icabına...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    Buzül her boku denemişsin bişey kalmamış uzman birine yolla bari. Alabileceği kadar alsın dökümanlarını. Ama kurtarmadan önce fiyatınıda sor hdd'in 4 katı ücret çıkmasın sonra. Eğer hiç bişey olmazsa yeni bi hdd alıp mp3 arşivlemeni tavsiye ederim. Tüm templateleri ziktin rahat bırak artık. Müziklerle uğraş dj fln olursun belki :P
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

HDDnin belki anakartındandır ama sölediğine göre büyük ihtimal diskin içinde bi sorun var, walla bakmadan ve hddnin boardını incelemeden bişi diemem hoca...

Büyük ihtimal gitmiştir...

Yeni disk al, o diskide hiç elletme yollarsın olmadı bakarız bi icabına...

yok hocam kesin hdd de anakarta sorun yok :S

100-700 $civarında bir para tutacak sanırım ama önemli değil :S labaratuar ortamında inceleyecekler ank a yolluyorum tr dede varmış yurt dışındaki olay :S

parası önemli değil gerekirse tamir için laptobu satarım templateleri sitiret zaten kullandığım yok anca gelene gidene veriyorum :D 15 gb falan template var 15 gb da dosyalar falan kalıyor en son fazlalıkların 2-3 gb sini düşsek sanırım 11-12 gb arşiv var :S

yarın bunun için ank geleceğim %90 kurtarılır diyorlar ühühüü :S %10 a denk gelirsem a.k pc yi bırakırım bütün arşiv gider çünki :D birde 1 bardak soğuk su içtimmi tamamdır :D

rene hocam sen yapabilirsen hdd yi paketleyim sana yollayayım ücreti ne tutarsa :S veya bildiğin daha iyi yapar dediğin tavsiye ettiğin yer varsa oraya göndereyim :S

edit : hdd yanabilir abi sonuçte elektronik alet :D asıl salaklık benim yedeği almamam.

Toplam Hit: 4000 Toplam Mesaj: 27