HDİ Sigortadan Arıyoruz Diyerek Yapılan Sigorta Dolandırıcılığı Uyarı
-
DJ_Alper bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
alper merak ediyorum 100 tane sigorta var
insanlar zurich sigorta , allianz sigorta gibi büyük firmalar veya bankalar yerine niye garip yerlere sigorta yaptırıyor? ben niye gelip sana yaptırayım?
çok basit hocam bankadaki memuru 7/24 cepten arayamazsın
bankadaki memur hasar işlemlerinden anlamaz şirketle muhatap olmanı ister eline teli verir gönderir
bankadaki memur sigorta takibini yapmaz süresi geçer gecikme zammı yersin gık çıkaramazsın
aracın sigortası geçmiş çevirmede yakalanmışsın bankayı açıp sigorta yapamaz ben daha geçen hafta saat bir buçukta geçe dükkanı açtım sigorta yaptım adam denizli yolunda çevirmeye yakalanmış (oda bankaya yaptırmış haber vermemişler bir müşterim aracılığıyla ulaşmış)
örnekleri çoğalta biliriz :)
ama sıra bekleyip bankaya para kazandırmak hoşuna gidiyorsa tercih meselesi
üretimin %70 i acentelerdir :)
Alper Konu ile alakalı değil ama Aracı emeklinin üzerine yaptırdın mı vergi vermiyormusun diye duydum varmı bir bilgin
birde eski arabamı kardesımn üzerine yaptırdım 2001 model siena 496 tl sigorta parası verdim axa sigortada yaş 23 acaba ondan mı yüksek istiyolarki
lacuradeamore tarafından 20/Ağu/13 15:48 tarihinde düzenlenmiştir -
yolbulucu bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
sasfasdfaasdfasfda 0850 750 0741 yada 0747 denmi aradilar ?
oyleyse orda calistim la :D istemezsen yapmazlar telesatis firmasi dolandirici degil
satış başka hoca bu başka
http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1942991/hdi-sigorta-paramin-iadesini-istiyorum/krdan
http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1938376/hdi-sigorta-tarafindan-her-gun-araniyorum/krdan
http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1921263/hdi-sigorta-bilgim-olmadan-sigorta-yapilmis/krdan
şirketin yazdığı cevapları okursan hocam:)
bahsettigim yer elementer sigorta degil zaten hocam. boyle orospu cocuklari yuzunden insan gibi satis yapmak icin arayanlara da kufur edip kapatiyo millet
buda asispoint mağdurları
http://www.kanalturk.com.tr/haber-detay/67597-simdi-de-sigorta-dolandiriciligi-haberi.aspx
emekli olayı tamamen palavra
2. olarak yaş genç olursa sigorta yüksek çıkar istanbul plakaysa 498 uygun çıkmış
DJ_Alper tarafından 20/Ağu/13 16:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Şikayetimvar dan paste ediyorum
Hdi Sigorta'dan olduğunu söyleyen bir bayan Haziran 2013 'de sağlık poliçesi hizmetlerinden yararlandığımı söyleyerek, ilk senenin ücretsiz, akabinde ikinci senenin 249 TL karşılığında dosyanın kapatılacağını, aksi halde olayın mahkemeye intikal edeceğini söyledi.
Ama ben böyle bir sigorta yaptırmadığımı söyledim. Benden Vitamin Grup 249 lira kesti . Ben bu parayı ödemek istemedim , zorla benden talep edildi . Yoksa iki katı ödersin dediler ,benden zorla para aldılar. Lütfen yardımcı olun sağlık sigortasının iptal olması için benden para talep edildi , beni ödetmeye mecbur ettiler . Hdi Sigorta yerine Groupama Sigortanın poliçesini gönderdiler .Bu sağlık sigortasının iptali ve paramın iadesini istiyorum.AHahahha insanlar ne kadar safmış ya. alo, 200 tl gönder yoksa 400 tl için seni mahkemeye veririm demişler kuzu kuzu veren bisürü keriz çıkmış.
-
Alper Pert kaydı olan bir araç alacağım. ( araç kaza boya görmemiş )
tabi sigorta yaptıracağım ama yolda kaldığım zaman yada farklı birşey de 4/4 lük hizmet veren sigorta firmasımısın :)
-
HoLyCat bunu yazdı
tabi sigorta yaptıracağım ama yolda kaldığım zaman yada farklı birşey de 4/4 lük hizmet veren sigorta firmasımısın :)
pert kaydına benim firmalar sigorta yapmıyor :)
ama şunu söyleyim araç 2. kez sende pert olursa değer kaybı uygulanır
-
DJ_Alper bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
yaw alperim adamlar 2013 model aracın üzerinden kasko firmasını tokatlamışlar.
Arabada bırak kazayı değişeni. cizik bile yok.
Araç daha 2bin km de :) Servis e gösterdim daha bakımı gelmemiş orjinal araba dedi :)
-
HoLyCat bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Araç daha 2bin km de :) Servis e gösterdim daha bakımı gelmemiş orjinal araba dedi :)
:) maslak sanayi sitesi çıkarsa görürüm ben yaz şasiyi
-
DJ_Alper bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
hocam sana bişi soracam,
şimdi motor aldım, 3 ay sonra sigorta yaptırdım tabi cezasıyla birlikte %15 mi ne dedi sigortacı. neyse iki üç yeri aradı hdi, allianz mı neydi biri 375 dedi biri 390 dedi adını unuttugum biride 550 dedi. Şimdi anlamadığım bu sigortanın olayı nedirki farklı fiyatlar çıkıyor?
tabi en ucuzu 375tl ye yaptırdım motorun sigortasını 2012 model 150 lik, normal midir fiyat? -
DJ_Alper bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
sana şasi yi vericem :)
-
acemi-webci bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
hocam sana bişi soracam,
şimdi motor aldım, 3 ay sonra sigorta yaptırdım tabi cezasıyla birlikte %15 mi ne dedi sigortacı. neyse iki üç yeri aradı hdi, allianz mı neydi biri 375 dedi biri 390 dedi adını unuttugum biride 550 dedi. Şimdi anlamadığım bu sigortanın olayı nedirki farklı fiyatlar çıkıyor?
tabi en ucuzu 375tl ye yaptırdım motorun sigortasını 2012 model 150 lik, normal midir fiyat?ceza demiyelim gecikme zammı diyelim
Sigorta şirketleri risk e göre fiyat verir kimileri ikamete göre kimileri plakaya göre fiyat belirler bölgedeki hasarları ve gelirlere göre hey ay fiyat değişimi olur
Tabi birde şirketler arası kalite ve hizmet farkı söz konusu olabiliyor
fiyat motosiklet için 7. basamakta aldıysan gecikme zammını ist ank izm plaka değilse biraz yüksek
basamaklardan önceden bahsetmiştim :)