HE KOŞTU KIZ PEŞİMDEN NAPAYIM ŞİMDİ
-
ABİ KIZ BANA BOYNUZU TAKMIŞTI ŞİMDİDE OKULDA PEŞİMDEN KOŞTU KIZ SENLE BİŞEY KONUŞUCAM DEDİ BEN KONUŞMAK İSTEMİYORUM DEDİM SENİSONRA ARARIM DEDİM
--------------------------------------------------
NAPAYIM YA HALA ANLAMADIM KIZI BİRAZDA OLSA SEVİYORUM NAPAYIM YAWWW???? -
konuş bakalım. ne istiormuş.
belki senle barışmak istio belkide tartışmak istiyor.ona göre cevap yazalım sana -
Acayip kesiyosun delen.....
Amma casanovaymışsın be.... -
konuşmamıcaksın tabiki..
zırwalar şimdi..
hiçbi zaman dönüş yapılmas eski manitaya bu büük kuraldır.
eski manita dan ark. da olmas..
bu ikinci büük kuraldır..
hatta eski manitayı görünce slm bile wermesen daha makbuldür..
kıslar doğaları gereği biras salak oldukları için seni tekrar tawlıcayabiliceini falan düşünüo olabilir..
bu oyunlara kanma sakın.. -
illa kızlara hakaret edeceksiniz.
ben feminist değilim ama 'salak' kelimesini sevmiyorum.
burası seviyeli bir forum. aslında belkide böle olması daha iyi. bir 'hayat dersi' oluyor. değişik tipler,değişik kişilikler..neyse.. -
hoja fazla düsünmeden al gotur ... getir taktigini uygula sonra koy kapıya
-
bir erkek kız arkadaşınızı elinizden aldığı zaman kız arkadaşınızı ona bırakmaktan daha büyük bir intikam yoktur..
-
niyee??
ben ikisinide öldürürüm intikamımı daha güsel alırımm..
bu beni daha da rahatlatır.. -
nra :
-------------------------------------
niyee??
ben ikisinide öldürürüm intikamımı daha güsel alırımm..
bu beni daha da rahatlatır..
-------------------------------------
değer mi?..
-
değmez.. hatta çocuğa deki taktikleri bana sor sıkışınca de :) ve bunu kızda duysun... intikam böyle olur...
hatta kıza herifin yanında senin çamaşır bendeydi onu ne zaman alıcan falan de :)))))))))))
şaka bi yana hiç gerek yok kavgaya kuvgaya... sonra git 5 saat ifade ver haydeee bi dünya tantana..
-
baa kardeşim :))))))) kız senı buynuzlamıs sımdı sana gerı donmek istiyor demekkı ondan konusalım dıyor :)) ıyısımı sen kımsın ki de kıza senın kariyerin ne ki benımle konuşmak istiyorsun diyerekten :)) kızı mors etde yuz ustu kalsın veda sen bıras kaşarlanmısın kızım de uyuz olsun :)) valla en ıyısı bole sen kayle alma
Toplam Hit: 5877 Toplam Mesaj: 22