Hediyelik T Cetveli Tasarımı
-
Sevgili arkadaşlar çok çok çok yakınıma hediye olarak te cetveli yaptırmayı planlıyorum. Fakat T cetvelini özel yaptıracağım tahtadan olacak ve süslü olacak. Üzerine de sedef vb taşlar düşünüyorum. Fakat bu tür konularda odunun teki olduğum için pek birşey çıkaramadım. Sizden isteğim tasarım işinden anlayan arkadaşlar bana bir şablon yapabilir misiniz ? Şablon derken yani cetvelin üzerine ne gibi birşeyler yapılabilirnir. Ne tür taşlarla süslenebilir ? Kısacası T cetveli kıza güzel bir hediye olacak hale nasıl getirilir. TAsarımlarınızı umarım esirgemezsiniz.
Saygılar
Mürit
seadog
-
hocam T cetveli üzerine, kim ne gibi bir uygulama yaparki :D ?
bence dediğiniz gibi bir T cetveli yaptırın, üzerine ufak taşlardan süsleyin, süsletin.
ek olarakta,,, asortik bir yazıyla kızın ismini yazdırın T cetveli üzerine :)
hatıra diye duvarına asar büyük ihtimalle :D -
Edit: Mala bağlamışım gene... :|
-
hala gülümsüyorum kusura bakmayın..
o anı canlandırdıkça herkesin ki ufak paket filan sizinki kocaman T cetveli.
üstüne neden T cetveli ?
-
hocam cetveli zaten kendim yaptırcam. yani işte mesle o ufak taşlar asortik yazılar dediğin. Güzel birşey olsun pro birşey olsun diyorum
-
Hocam çünkü kız arkadaşım, mimarlık okuyo farklı birşey olsun diyorum. Özel bir gün için hediye değil yani.
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
hocam cetveli zaten kendim yaptırcam. yani işte mesle o ufak taşlar asortik yazılar dediğin. Güzel birşey olsun pro birşey olsun diyorum
sedef taşları nerde yaptırılır bilmiyorum,,,
ama bir tahta ahşap üzerine güzel bir yazı yazdırmak çok kolay,,,
hediyelik eşyacılarda bile mobilya ürünleri tablolar vs vs... lehim aleti benzeri bir aletle yanık bir şekilde isim yazdırılıp dekor veriyorlar. -
seadog bunu yazdı:
Hocam çünkü kız arkadaşım, mimarlık okuyo farklı birşey olsun diyorum. Özel bir gün için hediye değil yani.
-----------------------------anladım hocam.
aklıma söyle bişi geldi.
zahmetli ama güzel olcağı kanısındayım..
normal kaliteli bi cetvel alıp u uzun kısmına iyi bir marangoz ile kızın adını kestirebilirsiniz. hoş bişey olur kanımca.
hani böyle koyarken çizerken filan kagıdın üstüne koyucak hoş durur :)
kenarlrınada su küçük pul gibi taşlar var onlardan olabilir.
hani çok büyük olursa bir yere takılıp dökülebilir. veyahut çizimde sorun çıkarabilir.
ama iç kısmını kestirip ad yazma fikirini düşünebilirsiniz.
-
The_Pilot bunu yazdı:
-----------------------------seadog bunu yazdı:
sedef taşları nerde yaptırılır bilmiyorum,,,
ama bir tahta ahşap üzerine güzel bir yazı yazdırmak çok kolay,,,
hediyelik eşyacılarda bile mobilya ürünleri tablolar vs vs... lehim aleti benzeri bir aletle yanık bir şekilde isim yazdırılıp dekor veriyorlar.
-----------------------------Yazı yazma işini herhangi bir ahşap oymacı falan yapar diye biliyorum...
ama, sedef taşları veya başka taşlarla süslemeyi biraz zor gibi, yapsada hangi kurum kuruluş yaparki :DYada al bir T cetveli desem,,, birde 1-2 tlye tek kullanımlık bir lehim aleti,,, önceden oluşturduğun yazıyı yakarak, etrafınıda süsleyerek,,, tahtanın üstüne yazabilirmisin?
birde üstüne cila atarsın oldu Sana bu iş :D
ama O zamanda Basit birşey olur Hediye vereceğin kıza ayıp olur değil mi ? :D -
Bu deseni yaptır hocam parayı bi bulsam alıcam orjinalinide aah ah :)
-
SinusX bunu yazdı:
Bu deseni yaptır hocam parayı bi bulsam alıcam orjinalinide aah ah :)
-----------------------------benimde aklıma böyle bir şey geldi birde hafif buz mavisi beyaz açık yeşil tonlarda güzel olur bence