folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hepar İl Gençlik Kolları Başkanı Oldum ! (Tavsiyeleriniz)

Hepar İl Gençlik Kolları Başkanı Oldum ! (Tavsiyeleriniz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

sniperscope bunu yazdı:
    -----------------------------

Kardes Allah utandirmasin.

Bende, Japonya temsilciligi icin basvurdum.

haha :) espiri yapmadığını biliyorum ama tutamadım kendimi :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

sniperscope bunu yazdı:

Hafta sonu Sehit aileleri derneğine ziyarette bulunacağız...  Basın açıklamasında bulunacağız. ve Sehit ailelerin yanında oldugumuzu ne konuda olursa olsun yanlarında oldugumuzu belirteceğiz. Bu yola çıktık artık sonuna kadar gideceğiz...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

sniperscope bunu yazdı:

haha :) espiri yapmadığını biliyorum ama tutamadım kendimi :D

niye alper? acikta birseymi gordun de guldun?

tutamadiysan kendini demekki ustune basina zictin.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskarpin
    iskarpin's avatar
    Erkek

Anlık tavsiyem, CNN Türk'u açıp beşN birK'yı izlemen.. Nitekim; Osman Pamukoğlu, Cüneyt Özdemir'in konuğu..

ne sevmektir ne sevilmek, en güzeli şırıl şırıl işemek..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:

Silent_King bunu yazdı:

Arkadaslar Hepar il gençlik kolları başkanı oldum. Henuz resmiyete dökülmedi iş ama secim yapıldı ben secildim. cevremdekilere danışmadan resmiyet kazandırmak istemedim. Sizce iyi bokmu yedim ne yaptım !! yoksa dırı vırımı bu işler !!. Osman Paşa kayseriye gelince bizim bağ gelecek. 3 saatlik ziyaret ayarladık bağ gelip sohbet edeceğiz... 24 ünde geliyor... Bu işler nasıl olur nasıl yürür biraz sohbet edelim bizde

Bizim ülkemizde siyaset düşünce sisteminden öter çıkar sistemine dönmüştür.Hangi partiden olursan ol meclise girince artık o partiden  olmuyorsun.Devletten bir parça oluyorsun.Adamlara eşşek yüküyle para veriyorlar.Meclise girdiniz mi hiç bilmiyorum varsa bir fırsatınız akrabanız fılan mılletvekılı gıdın bır restaurantına .Yada giden varsa bir sorun .Ne alaka var dıyeceksınız yemekle bunun .Halktan degıl onlar demek ıstedıgım bu benım.

Osman Pamuk oğlu çok iyi bir askerdir ,asker.Askerin siyasal bir faaliyeti yoktur resmi olarak.Siyasetle hiç bağdaştırılamamıstır.Bana göre askerden siyasetçi olmaz.

Silentking iyi yapmıssın partı olarak yaklasımları amacları guzel ama.Bir partı toplulugundakı dusuncelerı benımsedıgın zaman bir durum sözkonusu yok fakat bu partıyle ılgılı resmı olarak bir gelişim gösterirsen o parti dısındakı dusuncelerdekı ınsanlar önyargılı yaklaşıyorlar.

Bizim toplumumuzda olan olay bu .Hayırlısı olsun senın ıcın

bu ülkede eşşekten üniversite mezunu muhendıs oluyor hocam. askerden siyasetcı olmaz ne demek.

Atatürkte askerdi. adam sıfırdan ülke kurdu. köydeki mehmet emmi bile milletvekili oluyor

neden askerden siyasetcı olmasın,

ha eger niyet askere karsı içsel bir kin ise (seni kastetmiyorum burada hacım genel söyluyorum)

o zaman cevanım bu kadar usulden olmaz =)

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

matematik1 bunu yazdı:

Silent_King bunu yazdı:

Arkadaslar Hepar il gençlik kolları başkanı oldum. Henuz resmiyete dökülmedi iş ama secim yapıldı ben secildim. cevremdekilere danışmadan resmiyet kazandırmak istemedim. Sizce iyi bokmu yedim ne yaptım !! yoksa dırı vırımı bu işler !!. Osman Paşa kayseriye gelince bizim bağ gelecek. 3 saatlik ziyaret ayarladık bağ gelip sohbet edeceğiz... 24 ünde geliyor... Bu işler nasıl olur nasıl yürür biraz sohbet edelim bizde

Bizim ülkemizde siyaset düşünce sisteminden öter çıkar sistemine dönmüştür.Hangi partiden olursan ol meclise girince artık o partiden  olmuyorsun.Devletten bir parça oluyorsun.Adamlara eşşek yüküyle para veriyorlar.Meclise girdiniz mi hiç bilmiyorum varsa bir fırsatınız akrabanız fılan mılletvekılı gıdın bır restaurantına .Yada giden varsa bir sorun .Ne alaka var dıyeceksınız yemekle bunun .Halktan degıl onlar demek ıstedıgım bu benım.

Osman Pamuk oğlu çok iyi bir askerdir ,asker.Askerin siyasal bir faaliyeti yoktur resmi olarak.Siyasetle hiç bağdaştırılamamıstır.Bana göre askerden siyasetçi olmaz.

Silentking iyi yapmıssın partı olarak yaklasımları amacları guzel ama.Bir partı toplulugundakı dusuncelerı benımsedıgın zaman bir durum sözkonusu yok fakat bu partıyle ılgılı resmı olarak bir gelişim gösterirsen o parti dısındakı dusuncelerdekı ınsanlar önyargılı yaklaşıyorlar.

Bizim toplumumuzda olan olay bu .Hayırlısı olsun senın ıcın

bu ülkede eşşekten üniversite mezunu muhendıs oluyor hocam. askerden siyasetcı olmaz ne demek.

Atatürkte askerdi. adam sıfırdan ülke kurdu. köydeki mehmet emmi bile milletvekili oluyor

neden askerden siyasetcı olmasın,

ha eger niyet askere karsı içsel bir kin ise (seni kastetmiyorum burada hacım genel söyluyorum)

o zaman cevanım bu kadar usulden olmaz =)

Bak Atatürk devlet kurdu TC i kurdu ama yönetım konusunda gelınce Atatürk pasifize edildi.Danışmanları ,ismet inönü yüzünden ülke bu halde.Atatürk çok iyi bir askerdir , Devrimcidir ama siyaset adamı degıldır.Bunlar basıt postlarda anlatılabılecek konular degıl derinin derinidir.

ZAten bundan ötürü kendısı hiç bir zaman başbakan olmamıştır dikkatini çekerim!

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

neyi tartışıyonuz ki kastırmayın boşver seçim sonuçlarına göre değerlendirme alınır

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

tavsiye istiyorsan, ne yapılacağını edileceğini bilmiyorsan neden oldun hocam?

http://kocaer.me
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Bu hafta Sakarya'daydı.3 gün boyunca beraberdim kendisiyle :D yakın korumalık gibi oldum nerdeyse.Gençlik kolları napar partiye kayıt olanların düzenli listesini tutar.Partide üye sayısından çok akıllı adam bulundurur.Önemli bi olay olduğunda afiş bildiri dağıtır.Arada basın açıklaması yaparsanız adınız duyulur.

Buyrunuz bu da bi adet resim.Paşamız ilçeleri gezerken kırmızı görevli kartı olan ben oluyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

ülkü ocaklarında görevin ne idi?Genel merkezde mi görevli idin?

Toplam Hit: 6326 Toplam Mesaj: 46