




Hepsiburada.Com Ve Evo Bilgi Teknolojileri Rezilliği
-
Hepsiburada'dan bir LG G3 ithalatçı garantili telefon aldım,bunların ithalatçı dediği dingillerde evo bt denen iş bilmez herifler. Lanet olsun ikisinede elim nerden varıpta aldıysam şu lanet telefonu.
Şikayetvar'a yazdığım metni aynen kopyalıyorum
08.03.2016 tarihinde gönderdim garantili LG G3 'ü ilk olarak. Para istemenin klasik yolu kullanıcı hatası deyip 464 lira para alıp 05.04.2016 tarihinde yapıldı diye gönderdiler, 1 hafta sonra tekrar donmaya başladı. Neyse geçer herhalde deyip bekledim baktım iyice kötü oluyor durdukça,10.05.2015 tarihinde tekrar gönderdim. Bugün yani 08.06.2016 tarihinde elime ulaştı ve açtım bir de ne görüyüm ekranın üst ortasında telefonu açınca ortaya çıkan kocaman mavi bir benek var. Yine gönder diyorlar yüzsüz yüzsüz sanki yapıyorlarmış gibi.
Siz siz olun ne EVO bilgi teknolojileri denen uyduruk firmadan ne de Hepsiburada.com gibi gözümüzde büyüttüğümüz internet sitesinden günahınızı bile almayın. Kaç kere her ikisiyle iletişime geçtim şikayetler yazdım ama sonuç yok.Not: Tarihler doğrudur ve gönderdiğim ürünün yasal hakları olan tarihi bile aşarak bekletiyorlar. Ben yandım siz yanmayın.Beyler size sorum bunlara yaptırabileceğim bir yaptırım var mı içim şişti sinirden artık. Onu arıyorum biz birşey yapamayız öbürünü arıyorum yine gönder diyor lanet olsun ikisinede.hallederi_55 tarafından 08/Haz/16 20:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Niye uğraşıp sinir yapıyorsun ki hocam ? Senden ilk kullanıcı hatası deyip para istediklerinde bunu yazılı olarak belirtir misiniz de imzalı fiyat isteme kağıdını al, telefonun faturasıyla birlikte ver tüketici heyetine alırsın sonra Hepsiburada'dan paranı.
-
mkyb bunu yazdı
Niye uğraşıp sinir yapıyorsun ki hocam ? Senden ilk kullanıcı hatası deyip para istediklerinde bunu yazılı olarak belirtir misiniz de imzalı fiyat isteme kağıdını al, telefonun faturasıyla birlikte ver tüketici heyetine alırsın sonra Hepsiburada'dan paranı.
Şimdi yapamam heralde kağıt vermezler yani ama onların hesabına yatırdığım paranın dekontuyla olmaz mı ? Birde ilkinde düşürmüştüm ondan mı tam bilmiyorum düşürdükten 1 ay sonra arızalanmaya başlamıştı bende benim hatamdır heralde deyip ses çıkarmadım. Yine yapsalardı ona da razıydım ama yine sıçtılar içine Nasıl bir salaklık anlamıyorum hiç kontrol etmiyorlar yaptığıkları ürünü böyle salakça bir şekilde gönderiyorlar.
Artık yapılabilicek birşey yok mu, ben yine bu beceriksizlere göndermek zorunda mıyım bu telefonu?
-
Tabiki değilsin. Tüketici hakem heyetine yarın ödeme dekontun ve faturanın fotokopisiyle git durumu anlat orada yardımcı olacaklar sana. Telefonu bilirkişi inceleyecek ve son sözü söylecek. İçin rahat olsun %99 kullanıcıdan yana karar verilir.
-
bence hakkını ara, elinden geleni yap da, olmadı oralardan ümidi kesersen, güvenilir telefon tamircisi tanıdığım var. istanbul sirkecide..
değişen parça gibi ürünlerden çıkardığı bozuk parçayı dahi itina ile sana teslim ediyor.. 6-7 yıldır telefonla ilgili her sıkıntımda kendisine giderim ve arkadaşlarımı yönlendiririm.
-
Şehir dışındaydım şimdi eve geldim telefona baktım şerefsizler önceki ücretli gönderim yaptıklarında yeni kapak takmışlardı arkasına şimdi baktım eski bir kapak takmışlar yine.
Bir servis,bir insan evladı bu kadar mı şerefsiz bu kadar mı haysiyetsiz olur ispatlayamamda bunu şimdi. Yarın o.ç. larının servisine gidip yüzyüze konuşucam olmazsa ordan da çıkıp tüketici hakem heyetine geçicem
-
Tarihler doğrudur diyorsun da hocam yazdığın tarihler yanlış.. Neyse tarihe fazla takılmayalım genelde hepsiburada nın kendisinden alışveriş yapıyorum. ithalatçı firma olayı bana itici geliyor.
-
watervay bunu yazdı
Tarihler doğrudur diyorsun da hocam yazdığın tarihler yanlış.. Neyse tarihe fazla takılmayalım genelde hepsiburada nın kendisinden alışveriş yapıyorum. ithalatçı firma olayı bana itici geliyor.
Tarihler niye yanlış anlamadım ? Bende hepsiburada'dan satın aldım ürünü içinde yeni açılan market muhabbetini diyorsun sanırım. İşte a ürünü hepsiburada'nın kendi satışında 5 lira içinde başka bir mağazada 4,99 gibi kendi içinde başka firmaların satış yapması muhabbetinden bahsediyorsun sanırım da bende zaten başka birinden değil direk hepsiburada'dan aldım. Zaten ben aldığımda bu muhabbet yoktu
-
Hocam sen dediğim gibi ver tüketici heyetine onlar halleder karar ellerine ulaşınca seni arayıp iban no isteyecekler 1 haftaya kadar paran hesabına yatar.
-
Tüh ya bende EVO dan aldım inşallah sıkıntı çıkmaz
-
Evobt ye bulaşmayın, lanet bi firmadır. Ota boka kullanıcı hatası der sinirlerinizi oynatır.
Bi de hocam senin yapacağın şey tüketici hakem heyetine gidip başvuruda bulunmak.