Her Geceye 2 Rap Parca

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

:D dfsadfasfasfs

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

Aytekinet bunu yazdı:
    -----------------------------

lefkoşa ortam tarzı müzikler varmı hacı :|

abi bence berbat o :|

Saian Sakulta Salkım - Yara

(şimdi biz modern zaman telekızlarına falçata takıp, tırnak sözkerek kezzap dökerek kapatırız elbet yara..)

U.L.a.Ş - Güneşe Akın Başlayacak

(Beni mi buldun dağlayacak? Beni mi buldu bu alçak? Nereme vurgun? Kalk! Güneşe akın başlayacak..)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

Norm - playboy

Norm - af yok

son albüm hariç diğer şarkıları için;

http://normrap.com/

sözleri güzeldir, tavsiyedir =)

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    No.1-kaos-morfin-mesth-izah. mesthi zaten keşkelerle dolusun parçasından biliyorsunuzdur. no.1 de undergroundda baya meşhurdur. facedeki 100bin kişiden fazla kitlesi olan underground&gangsta rap sayfasında yapılan ankette 1. sansar 2. no.1 oldu tavsiyemdir sözleri süper
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Sagopa dinlemek, sevmek, sempati duymak tarikata ihanet etmek demektir!.. birinci nedeni kapatma davası..

ikinci nedeni ise hele bu yazıyı web sitesinden yayınlayan bi adam bizden değildir.. http://melankolia.com.tr/haber-13/ .. hiç bişey bilmeyen adam http://www.diyanet.gov.tr/turkish/namazvakti/vakithes_namazvakti.asp burdan kontrol eder konser saatini ona göre ayarlar.. dinde gösteriş ya da artistlik olmaz.. allah çarpmıyo canlı yayında akıllansın şu millet :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

eminem - stan

cartel - evdeki ses

All is well
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    tarzan bunu yazdı:

Sagopa dinlemek, sevmek, sempati duymak tarikata ihanet etmek demektir!.. birinci nedeni kapatma davası..

ikinci nedeni ise hele bu yazıyı web sitesinden yayınlayan bi adam bizden değildir.. http://melankolia.com.tr/haber-13/ .. hiç bişey bilmeyen adam http://www.diyanet.gov.tr/turkish/namazvakti/vakithes_namazvakti.asp burdan kontrol eder konser saatini ona göre ayarlar.. dinde gösteriş ya da artistlik olmaz.. allah çarpmıyo canlı yayında akıllansın şu millet :|

sago denen zımbırtı kendine underground diyor ona gülüyorum ya yazık :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

tarzan bunu yazdı:

1- Senin emek verip yaptığın birşeyi millet illegal yoldan dağıtırsa sen de dava açarsın adım gibi eminim ;) Ha dava açtılar, biz de burda konusunu açmıyoruz oluyo bitiyo.

2. Olarak o turnede 2-3 konsere birden gittim. Konser saatini 19:35, 19:15 gibi saatler yapmak sence mantıklı mı? Resmi saat 19:00 ezan o vakitlerde okunuyosa ondan sonra başlarsın. Tepki almamak için de o yazıyı koydular. Senin duyduğundan çok daha fazlasını yapıyo o adam. Gösteriş yapsa bundan çok daha fazlasını duyardın :))

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

NmC bunu yazdı:

1- Senin emek verip yaptığın birşeyi millet illegal yoldan dağıtırsa sen de dava açarsın adım gibi eminim ;) Ha dava açtılar, biz de burda konusunu açmıyoruz oluyo bitiyo.

2. Olarak o turnede 2-3 konsere birden gittim. Konser saatini 19:35, 19:15 gibi saatler yapmak sence mantıklı mı? Resmi saat 19:00 ezan o vakitlerde okunuyosa ondan sonra başlarsın. Tepki almamak için de o yazıyı koydular. Senin duyduğundan çok daha fazlasını yapıyo o adam. Gösteriş yapsa bundan çok daha fazlasını duyardın :))

hoca 4.5 sene dinledim ben bu adamı.. cübbeliyle fotosu çıkınca cemaat teknolojiye açılıp mp3 player alıp bu elemanı dinledi.. cemaatle içli dışlı olunca umarım *ötü tavana değmiştir.. sosyalist başlayıp ne de çabuk vazcaydı halinden..

ayrıca emek verip yaptığım şeyi açık kaynak dağıtırım gene dağıtırım bilen biliyo.. ben öyle bişeyler gizli saklı kalsın heveslisi insan değilim.. şuan yaptığı gösteriş sadece.. trt ye de çıktı geçen cümlelerinin hangi çizgide döndüğünü izlersen anlamamak için saf olmak lazım.. 

saat mevzusu ayarlanabilir ankarada beşde de konsere başlandı sorun saat değil zihniyet..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

tarzan bunu yazdı:

hoca 4.5 sene dinledim ben bu adamı.. cübbeliyle fotosu çıkınca cemaat teknolojiye açılıp mp3 player alıp bu elemanı dinledi.. cemaatle içli dışlı olunca umarım *ötü tavana değmiştir.. sosyalist başlayıp ne de çabuk vazcaydı halinden..

ayrıca emek verip yaptığım şeyi açık kaynak dağıtırım gene dağıtırım bilen biliyo.. ben öyle bişeyler gizli saklı kalsın heveslisi insan değilim.. şuan yaptığı gösteriş sadece.. trt ye de çıktı geçen cümlelerinin hangi çizgide döndüğünü izlersen anlamamak için saf olmak lazım.. 

saat mevzusu ayarlanabilir ankarada beşde de konsere başlandı sorun saat değil zihniyet..

Ben 7 senedir dinliyorum hocam :) Çizgisindeki değişimi neredeyse baştan sona görenlerdenim.. Gittiği çizgiyi beğenmezsin o ayrı konu, ben o çizgiye girdiği için daha çok seviyorum bu adamı... Fakat bu çizgiye sükse için girdiğini düşünmeniz çok saçma. Çünkü bu çizgiye girdikten sonra bu adamın dinleyici kitlesinde artma değil azalma olur. Senin gibi düşünen adam çok fazla çünkü... Ama adam girdi bu yola, bu yolda ilerliyo. Samimi mi değil mi onu öbür tarafta görürüz :)

Bu arada Açık kaynak kodu yapar gene veririm demişsin. Piyasada sago kadar internete şarkı veren kaç adam var? Adam bunu sürekli yapıyo zaten. Bırak da bandrollü albümünden de biraz para kazansın di mi? :)

Saat 5'de konsere başlarsa da ikindi namazına denk gelirdi hocam :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
Toplam Hit: 4130 Toplam Mesaj: 37