Her Geceye 2 Trance Parça
-
neonell bunu yazdı:
-----------------------------
the_behulder bunu yazdı:
ha una ne süpe bea :d ama harbiden karının profili süpermiş ha :D taş gibi bayan diolar ya ona cok benzio :D
bana konuda iki konuda gözün kapalı inanman gerektiğini yıllardır öğrenemedin : )) 1) müzik 2) kızlar ha bi de benim gibi dost bulunmaz haberin ola :D
-----------------------------google bile senin gibi bi sey icad edemedi daha sen mühendislik harikası mısın la :
P:D -
the_behulder bunu yazdı:
-----------------------------neonell bunu yazdı:
the_behulder bunu yazdı:
ha una ne süpe bea :d ama harbiden karının profili süpermiş ha :D taş gibi bayan diolar ya ona cok benzio :D
bana konuda iki konuda gözün kapalı inanman gerektiğini yıllardır öğrenemedin : )) 1) müzik 2) kızlar ha bi de benim gibi dost bulunmaz haberin ola :D
-----------------------------google bile senin gibi bi sey icad edemedi daha sen mühendislik harikası mısın la :
P:D
lan madem öyleyim,anlata anlata öve öve biteremiyosun,neden hiç bi kız bakmıyor...Bu nasıl açıklayacaksın? : ))) -
neonell bunu yazdı:
the_behulder bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
the_behulder bunu yazdı:
P:D
lan madem öyleyim,anlata anlata öve öve biteremiyosun,neden hiç bi kız bakmıyor...Bu nasıl açıklayacaksın? : )))
-----------------------------kanka sen yanlış cinsiyette şanşını deniosun git kamyoncuların yanınada göriyim seni :D
-
:D neden kamyoncular ? kamyoncuları iyi tanıyor olmalısın :D ah sen yok musun sen,yere bakan yürek yakan seni
-
neonell bunu yazdı:
:D neden kamyoncular ? kamyoncuları iyi tanıyor olmalısın :D ah sen yok musun sen,yere bakan yürek yakan seni
-----------------------------yok ben godoman kısımda kalıorum abi :D hane kamyoncular hakkında hep değişik türden hikayeler analtırlar ya ondan olabülü :P:D:D:D
-
:D:D bu kız meselesini bi ara konusalım :D
-
neonell bunu yazdı:
:D:D bu kız meselesini bi ara konusalım :D
-----------------------------:D:D:d damam a.q chip değiştirirken tırnaklarımı yaktım :D fena acıo yazarken:D
-
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------lan ne geyik kasmisiniz : D
http://www.youtube.com/watch?v=_C4RC6EPP_8
5'den sonrasini dinleyin.
:D:D hell yeah hard trance bu da size ve geyiklere gelsin http://www.youtube.com/watch?v=3kQt9GIcgXk benim için tiesto nun tek başarılı remix i,onun dısında tiesto trance ci değil bence,trance yapmıyor. -
7-19 bunu yazdı:
lan ne geyik kasmisiniz : D
http://www.youtube.com/watch?v=_C4RC6EPP_8
5'den sonrasini dinleyin.
-----------------------------harbi güzelmiş simdi neonun kini dinliorum :D