folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Her Hafta - Her Ay Bir Hediye - Her An Tüm Operatörlerden 50 Knt!

Her Hafta - Her Ay Bir Hediye - Her An Tüm Operatörlerden 50 Knt!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

Sizlere deneyerek tecrübe ettiğim bir sistemi tanıtmak istiyorum.

Oltaat.com diye promosyon & reklam sitesi, 2 aydır online ve inanılmaz büyüdü bu sürede-onbinlerce üyeye ulaştı.Tahminen 90.000 i aştılar,tam bir rakam vermiyorlar gerçi...

Sistemin mantığı şu;

Oltaat isminden anlaşıldığı gibi, şans oyunu ve milli piyango sistemi prensib edinmiş.Her zaman ekranın sol tarafındaki kutudan,numara girerek 8-9 haneli biletler veriliyor.

Biletler kendi üyelik sayfanızda listeleniyor ve sisteme kaydediliyor.Her hafta sonu Pazar günleri saat 20:00-21:30 arası'nda çekiliş yapılıyor ve 1 asil 4 yedek üye seçiliyor.(1 defa 2. yedek üye olmuştum cep telefonu çekilişinde,anında bilgilendirme amaçlı maille ulaştılar-ama asil üye hediyeyi aldığı için avcumuzu yaladık :) )

Bu mantıkla,numara girerek oltanıza balık ( bilet) takılıyor.
    Bir diğer bilet kazanma yöntemide referans sistemi.Her getirdiğiniz üyeye 50 balık (bilet) veriliyor.
    Her saat başı olmasada,bazen her 10-15 dk da bazen 1-2 saate bir turkcell,vodefone,avea 50 knt hediye ediyorlar üyelerine.Sistem sponsorluk üzerine olduğu için bir gider meselesi yok.Evinize ücretsiz olarak hediye teslim ediliyor.

Kazanan üye profillerine bakarak bazı hediye kanıtlarıyla ikna olabilirsiniz :)

Ay sonlarında HP marka laptop veriyorlar,geçen ay laptop-ondan önceki ay Plazma Tv verildi.Hediyeler genelde elektronik ve piyasanın tutulan ürünlerinden.Bu hafta biraz ters düştü :) Düdüklü tencere veriliyor ama sağlam bir markanın, son teknoloji ürünü :)

Zamanı bol olan ve ara ara zamanını değerlendirmek isteyenler için güzel bir promosyon sitesi.

Geri kalan detaylar için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Not: Sistemle hiçbir alakam yok.Bilgilendirmek için yazdım bu yazıyı.Detayları siteden takip edebilirsiniz.Ayrıca,referansımdan üye olmak isteyen üyeler ( bi fayda sağlayayım o kadar anlatmış :) ) diyenler p.m atabilirler.buradan ref vermiyorum.

Kayıt için :

http://www.oltaat.com/uyelik/kayit/

Hadi rasgele :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    valla uye olduk ama umarım bırseyler cıkar gerci bana kontör bıle yeter :D:D

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek
    Peki değirmen hangisuyla dönüyor? ben baktım bulamadımda... reklam mantıklımı yoksa datamı satılıyor?

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

bana 50 kontör çıktı, kardeşimi üye yaptık ona da 50 kontör çıktı :D

1 gün içinde yüklendi

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

stillalive bunu yazdı:
    -----------------------------

bana 50 kontör çıktı, kardeşimi üye yaptık ona da 50 kontör çıktı :D

1 gün içinde yüklendi

bal diye buna diyolar heralde :)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    50 verip 250 almasınlarda, dikkatli olun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    güzelmiş istediğin kadar balık tutabiliyonmu şimdi :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

sivil_padisah bunu yazdı:
    güzelmiş istediğin kadar balık tutabiliyonmu şimdi :)

evet hacı sınırsız alabiliyon, bazıları haftasonu büyük ödül alıyo, aysonu ise daha büyük ödül alıyor ama bana büyük ödül çıkmadı hiç sonuçta 1000'lerce üye var

kısacası

1 bilet alsanız da çıkabilir, 10000 bilet alsanız da çıkabilir tamamen şans bazıları 12000 bilet alıyor ama bişi çıkmıyor şans işte.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    oldum ama kimse babasının hayrına vermez o kadar hediye onlar nasıl kaaznıyor çok merak ettim ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    bu kontor işi saat başımı aniden mi ? böle tuttuğunda ahan kontor buldun mu dior ?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

CrAzY bunu yazdı:
    bu kontor işi saat başımı aniden mi ? böle tuttuğunda ahan kontor buldun mu dior ?

La saat başı falan değil. Öğlen kazanmıştı biri, hala onun adı yazıyo. keklıyolar lan bizi :D 

Toplam Hit: 1861 Toplam Mesaj: 18