Her Hafta - Her Ay Bir Hediye - Her An Tüm Operatörlerden 50 Knt!
-
Merhaba arkadaşlar,
Sizlere deneyerek tecrübe ettiğim bir sistemi tanıtmak istiyorum.
Oltaat.com diye promosyon & reklam sitesi, 2 aydır online ve inanılmaz büyüdü bu sürede-onbinlerce üyeye ulaştı.Tahminen 90.000 i aştılar,tam bir rakam vermiyorlar gerçi...
Sistemin mantığı şu;
Oltaat isminden anlaşıldığı gibi, şans oyunu ve milli piyango sistemi prensib edinmiş.Her zaman ekranın sol tarafındaki kutudan,numara girerek 8-9 haneli biletler veriliyor.
Biletler kendi üyelik sayfanızda listeleniyor ve sisteme kaydediliyor.Her hafta sonu Pazar günleri saat 20:00-21:30 arası'nda çekiliş yapılıyor ve 1 asil 4 yedek üye seçiliyor.(1 defa 2. yedek üye olmuştum cep telefonu çekilişinde,anında bilgilendirme amaçlı maille ulaştılar-ama asil üye hediyeyi aldığı için avcumuzu yaladık :) )
Bu mantıkla,numara girerek oltanıza balık ( bilet) takılıyor.
Bir diğer bilet kazanma yöntemide referans sistemi.Her getirdiğiniz üyeye 50 balık (bilet) veriliyor.
Her saat başı olmasada,bazen her 10-15 dk da bazen 1-2 saate bir turkcell,vodefone,avea 50 knt hediye ediyorlar üyelerine.Sistem sponsorluk üzerine olduğu için bir gider meselesi yok.Evinize ücretsiz olarak hediye teslim ediliyor.
Kazanan üye profillerine bakarak bazı hediye kanıtlarıyla ikna olabilirsiniz :)
Ay sonlarında HP marka laptop veriyorlar,geçen ay laptop-ondan önceki ay Plazma Tv verildi.Hediyeler genelde elektronik ve piyasanın tutulan ürünlerinden.Bu hafta biraz ters düştü :) Düdüklü tencere veriliyor ama sağlam bir markanın, son teknoloji ürünü :)
Zamanı bol olan ve ara ara zamanını değerlendirmek isteyenler için güzel bir promosyon sitesi.
Geri kalan detaylar için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
Not: Sistemle hiçbir alakam yok.Bilgilendirmek için yazdım bu yazıyı.Detayları siteden takip edebilirsiniz.Ayrıca,referansımdan üye olmak isteyen üyeler ( bi fayda sağlayayım o kadar anlatmış :) ) diyenler p.m atabilirler.buradan ref vermiyorum.Kayıt için :
http://www.oltaat.com/uyelik/kayit/
Hadi rasgele :) -
valla uye olduk ama umarım bırseyler cıkar gerci bana kontör bıle yeter :D:D
-
Peki değirmen hangisuyla dönüyor? ben baktım bulamadımda... reklam mantıklımı yoksa datamı satılıyor?
-
bana 50 kontör çıktı, kardeşimi üye yaptık ona da 50 kontör çıktı :D
1 gün içinde yüklendi
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------bana 50 kontör çıktı, kardeşimi üye yaptık ona da 50 kontör çıktı :D
1 gün içinde yüklendi
-----------------------------bal diye buna diyolar heralde :)
-
50 verip 250 almasınlarda, dikkatli olun
-
güzelmiş istediğin kadar balık tutabiliyonmu şimdi :)
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------
güzelmiş istediğin kadar balık tutabiliyonmu şimdi :)
-----------------------------evet hacı sınırsız alabiliyon, bazıları haftasonu büyük ödül alıyo, aysonu ise daha büyük ödül alıyor ama bana büyük ödül çıkmadı hiç sonuçta 1000'lerce üye var
kısacası
1 bilet alsanız da çıkabilir, 10000 bilet alsanız da çıkabilir tamamen şans bazıları 12000 bilet alıyor ama bişi çıkmıyor şans işte.
-
oldum ama kimse babasının hayrına vermez o kadar hediye onlar nasıl kaaznıyor çok merak ettim ?
-
bu kontor işi saat başımı aniden mi ? böle tuttuğunda ahan kontor buldun mu dior ?
-
CrAzY bunu yazdı:
-----------------------------
bu kontor işi saat başımı aniden mi ? böle tuttuğunda ahan kontor buldun mu dior ?
-----------------------------La saat başı falan değil. Öğlen kazanmıştı biri, hala onun adı yazıyo. keklıyolar lan bizi :D