Herhangi Bir Tarihin Gününü Bulan Formülü Bulan...
-
size miladi bir takvimde herhangi bir tarih verilsin bunun gününü bulan formülü nedir?ben kendim buldum sizinle paylaşıcam ama önce sizdekileri öğrenmem gerek bunu ukalalık olarak anlamayın.........
-
Ben biliyom
bu gün 25 temmuz 2003
Miladi takvime göre de;
25 temmuz 2003
Bu nasıl oluyor diye sorarsan eğer,
Biz zaten miladi takvim kullanıyos
töbe töbe -
Sorunu anlamış değilim (:
-
:))))
allah cezanı vermesin lan novalgin
hic güleceğim yoktu be -
shadow_in_diamond bunu bulan programlar var ama
mantigini bilmiyorum.
bir zamanlar bende bir kagit parcasi vardi
onda sutunlar arasina yerlestirilmis rakamlar vardi
verilen gunle ilgili rakamlari buluyordun
sonra ona denk dusen rakam = o gune denk dusen gun
boyle birseydi ama mantigini bilmiyorum... -
soru gayet açık bunu anlamıyana şaşarım
valla programını bilmiyom ama ben pacal da bunun programını yaptım kendim kullanıyorum ama programa miladdan öncesini eklemedim gerek görmedim çünkü tarihler kesin olmadığından şu var milad yani 01/01/0 tarihi cumartesi ye denk geliyor......
-
cok eskiden tvde herifin biri kafadan hesapliodu sadettin teksoyda :P
-
şimdi anladımmm
bende acizmendi böle şeyleri nerden öğreniyo diyodum meğerse koyu bi teksoy fanıymış heueh. -
Hatta o teksoydaki adama 1999 25 mart hangi gün die soruyodun çatanak sölüyodu
arada bir ıkınıyodu eski tarihlerde kabız olcak die korktum mazallah teksoy onuda haber yapar önümüze kordu bizde iice daalırdık ekran karşısında
-
baba neden o kadar uğraşıyım ki açarım telefonu bakarım :))
-
valla yakın tarihleri bulmak kolay bende kafadan yapıyorum 1990-2010 arası felan ama önemli olan istediğin her terihi kafadan bulmak çok eski tarihleri 4-5 işlemde buluyorum fakat hala kısa yolunu bulamadım mesela 1453 29 mayıs felan bunun hangi güne denk geldiğini hiç bir telefonda bulamazsın.....yakın tarihleri 5-30 saniyede buluyorum önemli olan çok eski tarihleride bu sürede
Toplam Hit: 4738 Toplam Mesaj: 15