Herkes Bu Zamana Kadar Duydugu En Baba Sözü Yazsın
-
lepusmorris bunu yazdı:
-----------------------------
EmiRReiS bunu yazdı:
Yıllarca hayal kurarsın hiç birisi gerçek olmaz, bir gün bir gerçek yaşarsın, hiç bir hayale sığmaz...
Hayat, biz gelecek için planlar yaparken başımızdan geçenlerdir...
Yanıma gelip, bir göt lük yer aç dediğinde, senin komple bir göt olduğunu nasıl da anlayamadım ben...
5 duyu organın var, beni hâlâ kıçınla anlıyorsun ya Pes !
'B' gurubu
kan bankasıydım sana... Seninse sıfır'dı
kan gurubun... Tek farkımız buydu
işte...'Sadece'sen herkese veriyordun....Madem oral sevmiyorsun, adımı ağzına almayacaksın...
Kadın gardolapa benzer. Ancak içine bir şey koyarsanız işe yarar. Yoksa boştur.
Attığın kazıkları saklıyorum sevgilim, saklıyorum ki geldiğinde oturtacak yerim olsun...
hadi 1 Nisan şakası yap bana; ''seni seviyorum'' de... Muhteşem inanırım.. Nisan gitse ben koca ömür 1'nde kalırım...
------------------
Çok söz varda aklıma gelen baba sözler bunlar şimdilik.
Son zamanlarda küçük iskenderin yazılarını okuyorum, özellikle facedeki grubuna üye olmanızı tavsiye ederim. mükemmel bir şair, söz üstadı, o bambaşka birisi...
bende seviyorum hocam küçük sikenderin yazılarını. tam piç, değişik bi kişilk gerçekten.alttaki yazısıda çok derinden etkilemiştir beni.bildiğin vay amk dedirtmiştir yani.
"Oof!.." dedi.
-"Ne oldu?" dedim .
-"Hiiç..." dedi.
-"Herseyi bırak gel benimle" dedim.
...-"Olur mu?!.." dedi.
-"Topu topu bir tabak fazla koyarız soframıza" dedim.
-"Olmaz!" dedi.
-"Neden?" dedim.
-"Aynı tabaktan yeriz..." dedi.
Bir daha Sevdim...
-----------------------------walla 10 numara keşke oyle biriliri gerçeğin çölünde de karşımıza çıksa ...
-
Kurdalesini yeni takmış bir çocuğun okuma yazmayı sökmesi gibi,,söktüler seni benden,,artık adının geçtiği kelimelerin altını kırmızı kalemle çiziyorum ki ,ne kadar kan katbettiğimiz belli olsun ....
Bütün bunları aklım almıyor ama (!) kalbime sığıyor..
-
Memleket seçer ekonomik kriz
Hep teğet geçer, bitmez hiç keriz
Yansın ampulün ben de söyleyim
Sizin ilişkiniz o fiş sen de priz -
*Uyuz bir itin kaşığındaki pire kadar mutluyum...Ve başını çöpe soktuğu için kıçı açıkta kalan bir kedi kadar tetikteyim.Tut ki mutluyum...Tut ki yıkıldım...Sana ne..! (k.iskender)
*Aşkla saklambaç oynarken ebe beni saklandığım yerde unuttu.Çıktım baktım kimse kalmamış;hay ben bu aşkın ebesini... (k.iskender)
*Bir madde bile değilsin artık, genel kültür ansiklopedilerinde.. YÜZÜN YOK, CİSMİN YOK, HÜKMÜN YOK BU SERZENİŞTE. (k.iskender)
-
-
beleş dinamit bulsan g*tünde patlatcan:)
-
Sevda Geldimi Başa Kıvırmak Artık Boşa Gidersin Peşinden Koşa Koşa
Söz : Deli Dumrul
-
3 kuruşluk sevincimdi "Rezil" yüzünü görmek...
-
Bir nal bir Atı Bir At bir Komutanı Bir komutan Bir orduyu Bir ordu Bir Ülkeyi kurtarır.
Hani En güzel Aşklar imkansız Gelirya İnsana ,İmkansız Olduğun İçin Aşığım Sana
Karanlık Kalbimi Açıp Baksan Küllenmil Anılarımı Görürsüm -- Buda bemim kendi Sözüm
Seni Sevmek Ölümse Koy*m G*tüne Gülümse.
Ben Sıgaranın Tiryakisi Değilim sıgara İçerken düşündüğümün TİRYAKİSİYİM.
Aşkı Çekene Derdi Bilene Sor.
Hepiniz kendi Dalganıza Bakın.. Dikkat edin Benim Dalgamda boğulmayın.
Varsa Kaderinde Tecavüze Uğramak Çırpınmayı Brak Zekine Bak
Kardan Adamların Saltanatı Güneş Görünceyekadardır
-
akıllı adam her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.