HERKES SİTE HACKLEYECEK Başlığının Devamı...
-
Şifre : tahribat a.q ya.
-
.ocx dosyasında hata var
-
arkadaşlar link çalışıyor... dosyayı indirebilmeniz için linki kopyalayıp explorer adres çubuğuna yapıştırın.. FREE yi tıklayıp 20 saniye sonra indirmeye başlayın...
Şifre : tahribat
-
Ya arkadaLar davsLa site hacKLenmiyor ki sadece siteye www.siteadi.com/örnek.htm beLirtigimiz isimLe index atıyor sitenin kaPandıgı yok o kadar
Yani ben site hackLedim veya ben artık webhacker oldum diye egonuzu sadece tatmin edebilirsiniz bu programla :)
-
cw yle dalga geciyolar bu yontemi kullanıyorlar diye sizde aynsını yapıyorsunuz.uzantı ekleyip hack yapıyorsunuz kaldı ki hack deil bu.
-
abi bir an önce tamammen gösterin detaylı detaylı ögrensin herkes site hacklermeyi devamı dedım abi devadı degıl
::..fastboy::..
-
Sabbotaj bunu yazdı:
cw yle dalga geciyolar bu yontemi kullanıyorlar diye sizde aynsını yapıyorsunuz.uzantı ekleyip hack yapıyorsunuz kaldı ki hack deil bu.
hack diyen var ım yeni üyeler mrk ediyor ne bu hem anlasınlar ezikliği ben hep ezik bişey olduğunu söyledim topicte sazanlık olsun diye yazdım. -
fistandantülüs arkadaşım bu ezikler bir şeyler yazsa devam getirmez sade ce cw de yil hothackers da dalga geçiyor o tek ol sa yine yine
::..fastboy::..
-
Abi tamam güzelde bunlar ocx dosyası eksik diyo şu doyları düzelt öyle koy.
Kendin denedinmi bi??Açta bakim açılıyo mu??
-