Hero3 İle Motosiklet
-
okmeydanı-şirinevler arası hergün motorumla aşşa-yukarı iki kez gidip geldiğim rota , ancak biraz sakin olmak gerek bence çok gereksiz riskler alıyorsun kullanırken , senin gibi binlerce motorcu sağlayacağım , biraz daha hızlı gideyim derken can verdi.
ne oçları var ne serseriler , hayvan herifler var sende eminim biliyorsun o yolda da eksik olmaz hani , tamam sen iyi kullanıyon dengen falan yerinde olabilir de ayının biri gelir çarpar dönüp bakmaz bile neye çarptım diye. slalomcular var mesela, modifiye araçlı apaçi tayfası hayvanoğlu sağından solundan geççem araçların derken sinek kadar motorluyu görmez bile hergün en az 3-4 tanesine anaavrat söve söve gidiyorum bayaa bağrıyorum arkasından belki duyarda durur oç diye , üşenmem kavga ederim nolcak?
bikaç kere düşüp kaldıktan sonra diyom ki 10 dk geç git nolcak hiç gidememek daha mı iyi? sağ şeride geç 60-70le git mesela uzaydan bir göktaşı gelip sana çarpçak olsa bile kurtarabilirsin paçayı. senin yaptığın gibi sağlamaya çalışırken inadına bariyere sıkıştıran oçları da yok değil , bişi olsa ne biliim arkadaş gitti çarptı bariyere diyecek sen kırık kemiklerinle asfaltta yatıyorken
-
nessaj bunu yazdı
şu aq kameralarının ucuz ve düzgün çekeni yok mu, almak istiyorum ama bunlara verilen parayada acıyorum.
go pro bundan sadece karanlıkta önde sayılır görüntü açısından
youtube da var bir sürü karşılaştırma
http://www.youtube.com/watch?v=oqQ77nXSfVw
DestinatioN tarafından 15/Oca/14 14:42 tarihinde düzenlenmiştir -
DestinatioN bunu yazdınessaj bunu yazdı
şu aq kameralarının ucuz ve düzgün çekeni yok mu, almak istiyorum ama bunlara verilen parayada acıyorum.
go pro bundan sadece karanlıkta önde sayılır görüntü açısından
youtube da var bir sürü karşılaştırma
on numara, alayım ben bunu
-
RockZs bunu yazdı
çok güzel video. bu da benden olsun.
http://www.youtube.com/watch?v=jrrXvRTU_9U
Vespa GTV 250 önüne monte ettiğim CarCam P9000 kamerasıyla bir başka gündüz denemesi. Görüntü ve sesteki aksaklıklar devam ediyor ama bence genel anlamıyla işe yarıyor.
Bu videoyu İstanbul'da dört tekerlekli araç sahibi olmanın insanı nasıl bir cinnete sürükleyeceğini görmek için de izleyebilirsiniz.M. Serdar Kuzuloğlu
yazının sonuna gelmeden "oha mserdarkuzuloğlu tbt denmiş dediydim :)
-
Hocam motor nasıl tavsiye eder misin ?
-
Motorun cok guzelmis netten soyle biraz baktim sifir mi aldin yoksa ikinci el mi vibrasyon yapiyor mu hizlanmasi nasil. Bu motor almayi dusunuyirum mart nisan gibi keeway superlighter dusunuyordum.bu da guzelmis cruiser tipinde alacagim
-
Hacı çok güzel video.Keyifli görünüyorda trafikde o motorcuları sıkıştıran piçleri bende duydum bir çok kez.
-
işyerindeyim takip edemedim hocalar soruları yanıtlayım
motorum başlangıç motorudur Kuba superlight 150 2012 model, çok bişey beklelemek lazım hız olarak ama kalite olarak sağlam makina. yolda kalmadım hiç yaklaşık 9 aydır bunu haftada 4-5 gün kullanıyorum, düzenli bakımla hiçbir sorun yaşamazsınız.
ama almak isteyen olursa başlangıç motoru olarak 200 lüğünü almanız, 150 lik bendeki ve bi yerden sonra ee diyorsun boş yolda gitrmiyor sinir oluyorsun. araba kullanmak gibi değil, arabada hızı daha fazla hissediyorum ben mesela motorda sürekli fazlasını istiyorsun yavaş gibi geliyor. dikkat edilmeli başlangıç için ve küçük bir hata yapınca acayip heycan hissediyorsun bu bana keyf veriyor hocalar :)
kask, mont, bot, eldivenler tam dizlik eksik sadece. daha önce 2-3 kaza yaptım bir tanesi büyük çaplıydı, bundan çiziksiz çıktım mont kask sayesinde.
tip olarak hocam beklentinden fazlasını verir, görüntüsü gerçekten çok güzel ama dediğim gibi ileri seviye sürücüye hitap etmiyor
Tehlikeli kullanıyorsun diyen hocalar haklısınız ama kameradan göründüğünden daha sakindi o yol. yani daha karmaşık olan günlerimde oldu, artık sürekli üstünde olunca alışıyorsun ve tehlikeli durumları önceden sezebiliyorsun ani bişey olmadıkça. birde aynı yolu uzun zamandır gidip geldiğimden dolayı çok alıştım, kendi mahallemde bisiklet kullanır gibiyim.
Evet motoru yükseltme vakti geldi yoksa conta felan yakıcam, motoru dağıtacam :)Plakam fb olduğundan tahmin ediyorum, deli gibi yolda sataşan oldu arkamdan arabasının tamponunu değdirmeye çalışan bi ibneye denk geldim. aracın yanından tam geçecekken sıkıştırmak amaçlı olmasada korkutma amaçlı direksiyon kıranda gördüm ama bunlara alışmam lazım yoksa minibüs-otobüs-metrobüsle 2-2.3 saat yol çekerim. buda benim için büyük zaman kaybı.
dikkat ediyorum aslında ya :) iyi dilekleriniz için teşekkürler
-
Mukavim_ bunu yazdı
Sakat, bir o kadar da keyifli
kazasız belasız hocam
Süpersport modellerde ön rüzgarlık olduğu halde ve iyice öne yattığım halde rüzgar çok etkiliyor, bunda durum nasıl?
ben rüzgardan hiç rahatsız olmadım hocam, sizin otoruruş pozisyonundan dolayıdır bunda dik oturuyorsun hatta geri yaslanır gibi oluyor :)
-
HoLyCat bunu yazdı
Umarım böyle konuı açmassın :)
nessaj bunu yazdıbu seyi ödemeden kurtulabilirmiyim.
edit: radar söz konusu olduğunda her türlü elinde görüntü olmak zorunda değil mi zaten?
kazasız belasız kullanman dileğim ile..
@Holycat, sabah plakamda file olduğundna 80 tl ceza yedim :D