Hey, Biz... !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    WALLACEs bunu yazdı

Sayın hocam bak 20 yıllık eğitimcisin bu sorundan daha büyük problemler var. Önce onlardan başla düzeltmeye. Rakı şişesini koy kenara çocuklarınla ilgilen.

Son deneme sınavında okulun 1., 2., 3., 5. ve 7. si benim sınıfımdan. Manisa ilinde il 1. liğini paylaşan 5 öğrenciden biri benim öğrencim.  Türkiye genelinde sınava giren 46.000 kişi içinde 1.liği paylaşan 133 öğrenciden bi tanesi benim öğrencim (50 soruda 50 doğru).

25 öğrencimden 13 tanesi sbs puanlamasına göre 450 ya da üstünde puan alıyor. Şu durum itibariyle de %25 oranında Fen Lisesine öğrenci giriyor sınıfımdan.

Çocuklarım iyiler merak etme. Rakı benim mesleğimi bozmaz :)

Düzenleme: İstersen sınavı yapan yayıncı firmanın adresini ve giriş şifresini vereyim kendin incele:)

kazasker1 tarafından 30/Kas/12 02:22 tarihinde düzenlenmiştir

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı
    WALLACEs bunu yazdı

Sayın hocam bak 20 yıllık eğitimcisin bu sorundan daha büyük problemler var. Önce onlardan başla düzeltmeye. Rakı şişesini koy kenara çocuklarınla ilgilen.

Son deneme sınavında okulun 1., 2., 3., 5. ve 7. si benim sınıfımdan. Manisa ilinde il 1. liğini paylaşan 5 öğrenciden biri benim öğrencim.  Türkiye genelinde sınava giren 46.000 kişi içinde 1.liği paylaşan 133 öğrenciden bi tanesi benim öğrencim (50 soruda 50 doğru).

25 öğrencimden 13 tanesi sbs puanlamasına göre 450 ya da üstünde puan alıyor. Şu durum itibariyle de %25 oranında Fen Lisesine öğrenci giriyor sınıfımdan.

Düzenleme: İstersen sınavı yapan yayıncı firmanın adresini ve giriş şifresini vereyim kendin incele:)

eğitimcilikten anladığın bu mu?

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    WALLACEs bunu yazdı
    kazasker1 bunu yazdı
    WALLACEs bunu yazdı

eğitimcilikten anladığın bu mu?

Konuyu hiç okumadım sadece son 2 postu okudum.

Diyeceğim şu sanki hocalarımız çok normalmiş gibi tutupta birini topa tutmak doğru değil. Bırakın istediği gibi yazsın.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı
    WALLACEs bunu yazdı

Eğer Özgürlük istiyorsanız ''sayın hocam'' çocuklarınıza yarış atı olmayı değil,nasıl özgür olabileceklerini öğretin. Burada gelipte '' Ben şunu istiyorum dilediğim gibi konuşabilmek istiyorum diyorsunuz haklısınız da yetişen nesili kazanamadıkça özgürlük olmayacak.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Sözlerine Katılmamak Elde Değil....

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

ya ne boktan adamsınız yav.. adam buranın sorunları ile ilgili bişeyler sunuyor adamı nerdeyse yerden yere vurmadıgınız kaldı amqq

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Endişe buyurmayınız efendiler :)

Benim çocuklarım kibardır, özgüvenlidirler, başarılıdırlar, yaşlarının gerektirdiği sorumlulukları alabilirler. Yine seviyelerine uygun olarak nerede nasıl davranacaklarını bilirler. Benim eğitimcilikten ne anladığımı en iyi ve en yakından değerlendirebilecek olan kişiler, çocuklarını yetiştirdiğim insanlardır ki onların da bu konuda bir sıkıntıları yok. Siz kafanızı bununla ilgili yormayın. Ayrıca burada yazdığım bir yazıyla benim eğitimcilik anlayışımı kimse yorumlayamaz/sorgulayamaz.

Sorun rakı içmekse ona söyleyecek bişey bulamıyorum. Bu ülkede kimin, evinde içtiği/içmediği ne zamandan beri başkalarını ilgilendiriyor?

Zaten konunun açılış amacı da bu yazdıklarım değil.  Hatırlarsanız yasaklarla ilgiliydi..

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

ben de eğitimciyim. yöntemin yanlış hocam! iyi niyetli olmak yetmez. hele eğitimciyseniz yöntemleriniz her şeydir.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

hacı kusura bakma yazını okumadım sadece fazlalık yapıyorum :)

Beleş wireless kahramanı.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasv4
    kasv4's avatar
    Erkek
    blmrt bunu yazdı

içmek güzel bi olay hakkaten.. duyguları dışa vuruyor

+1

Toplam Hit: 3919 Toplam Mesaj: 35