Hey, Biz... !!!
-
WALLACEs bunu yazdı
Sayın hocam bak 20 yıllık eğitimcisin bu sorundan daha büyük problemler var. Önce onlardan başla düzeltmeye. Rakı şişesini koy kenara çocuklarınla ilgilen.
Son deneme sınavında okulun 1., 2., 3., 5. ve 7. si benim sınıfımdan. Manisa ilinde il 1. liğini paylaşan 5 öğrenciden biri benim öğrencim. Türkiye genelinde sınava giren 46.000 kişi içinde 1.liği paylaşan 133 öğrenciden bi tanesi benim öğrencim (50 soruda 50 doğru).
25 öğrencimden 13 tanesi sbs puanlamasına göre 450 ya da üstünde puan alıyor. Şu durum itibariyle de %25 oranında Fen Lisesine öğrenci giriyor sınıfımdan.
Çocuklarım iyiler merak etme. Rakı benim mesleğimi bozmaz :)
Düzenleme: İstersen sınavı yapan yayıncı firmanın adresini ve giriş şifresini vereyim kendin incele:)
kazasker1 tarafından 30/Kas/12 02:22 tarihinde düzenlenmiştir -
kazasker1 bunu yazdıWALLACEs bunu yazdı
Sayın hocam bak 20 yıllık eğitimcisin bu sorundan daha büyük problemler var. Önce onlardan başla düzeltmeye. Rakı şişesini koy kenara çocuklarınla ilgilen.
Son deneme sınavında okulun 1., 2., 3., 5. ve 7. si benim sınıfımdan. Manisa ilinde il 1. liğini paylaşan 5 öğrenciden biri benim öğrencim. Türkiye genelinde sınava giren 46.000 kişi içinde 1.liği paylaşan 133 öğrenciden bi tanesi benim öğrencim (50 soruda 50 doğru).
25 öğrencimden 13 tanesi sbs puanlamasına göre 450 ya da üstünde puan alıyor. Şu durum itibariyle de %25 oranında Fen Lisesine öğrenci giriyor sınıfımdan.
Düzenleme: İstersen sınavı yapan yayıncı firmanın adresini ve giriş şifresini vereyim kendin incele:)
eğitimcilikten anladığın bu mu?
-
WALLACEs bunu yazdıkazasker1 bunu yazdıWALLACEs bunu yazdı
eğitimcilikten anladığın bu mu?
Konuyu hiç okumadım sadece son 2 postu okudum.
Diyeceğim şu sanki hocalarımız çok normalmiş gibi tutupta birini topa tutmak doğru değil. Bırakın istediği gibi yazsın.
-
kazasker1 bunu yazdıWALLACEs bunu yazdı
Eğer Özgürlük istiyorsanız ''sayın hocam'' çocuklarınıza yarış atı olmayı değil,nasıl özgür olabileceklerini öğretin. Burada gelipte '' Ben şunu istiyorum dilediğim gibi konuşabilmek istiyorum diyorsunuz haklısınız da yetişen nesili kazanamadıkça özgürlük olmayacak.
-
Sözlerine Katılmamak Elde Değil....
-
ya ne boktan adamsınız yav.. adam buranın sorunları ile ilgili bişeyler sunuyor adamı nerdeyse yerden yere vurmadıgınız kaldı amqq
-
Endişe buyurmayınız efendiler :)
Benim çocuklarım kibardır, özgüvenlidirler, başarılıdırlar, yaşlarının gerektirdiği sorumlulukları alabilirler. Yine seviyelerine uygun olarak nerede nasıl davranacaklarını bilirler. Benim eğitimcilikten ne anladığımı en iyi ve en yakından değerlendirebilecek olan kişiler, çocuklarını yetiştirdiğim insanlardır ki onların da bu konuda bir sıkıntıları yok. Siz kafanızı bununla ilgili yormayın. Ayrıca burada yazdığım bir yazıyla benim eğitimcilik anlayışımı kimse yorumlayamaz/sorgulayamaz.
Sorun rakı içmekse ona söyleyecek bişey bulamıyorum. Bu ülkede kimin, evinde içtiği/içmediği ne zamandan beri başkalarını ilgilendiriyor?
Zaten konunun açılış amacı da bu yazdıklarım değil. Hatırlarsanız yasaklarla ilgiliydi..
-
ben de eğitimciyim. yöntemin yanlış hocam! iyi niyetli olmak yetmez. hele eğitimciyseniz yöntemleriniz her şeydir.
-
hacı kusura bakma yazını okumadım sadece fazlalık yapıyorum :)
-
blmrt bunu yazdı
içmek güzel bi olay hakkaten.. duyguları dışa vuruyor
+1