Heybeliadada Polise Meydan Dayağı
-
house bunu yazdı:
-----------------------------
Polisi bile takmmıyan bi duruma geldi Türkiye ...
-----------------------------ne olacak sonumuz acabaa
-
ebmarteu bunu yazdı:
o. cocuklarina bak sen:
Olay yerine gelen takviye ekipler tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürülen grubun burada kendilerine işkence yapıldığını iddia ettikleri ve İnsan Hakları İstanbul Şubesi'ne giderek şikayette bulundukları öğrenildi.
guzel ulkemizin bu 5 para etmez sistemine cok uzuluyorum. Cahil insanlarada. Bunlarin koku hep cahillige dayaniyor buda en korkunc sey.
şimdi anlatayım ben sana olayı bu olaydan sonra kameradan adamları yakalayım almışlardır içeri içerde bir güzel benzetmişlerdirondan şıkayetçi oluyo onlar :D işkence yaptılar diye o adamlar bulundukları yeri terk etsin artık göze batarlar
-
:) olur böyle şeyler polislik yan gelip yatma işi değil böyle durumlarlad a karşılaşılacak elbet her zaman kendileri adam dövecek işkence edecek değil ya başkasınında eli armut toplamıyormuş demekki olayı tasvip ettiğinden değilyanlışanlaşılmasın
-
ebmarteu bunu yazdı:
house bunu yazdı:
Polisi bile takmmıyan bi duruma geldi Türkiye ...
-----------------------------ne olacak sonumuz acabaa
-----------------------------Artık polis yerine swat filan olucak sanırım :D
-
polis ne işkenceler yapmıştır onlara"
-
yüzde 95 devletin suçudur. polisin elinden yetkisini alırsan polis böyle şamaoğlanı olur. başka ülkede olsa polis bunların kafasına çaaat ! çaaaaat ! çaaaaat ! diye kurşun sıkar. ...yim böyle yöneticileri, artık yöneticilerden nefret eder hale geldim. bundan böyle sövmeyecem diyorum ama hadi gelde sövme.
-
cahil cesareti bunlar hep , bu ne cesaret terbiyesizler..polis te yapsa ayıp tabiki de..ne zor işleri var şu polislerin de poff :(
-
Polislik önceden saygın bir meslekti ama şimdi değil; ama kendileri böyle istediler önüne gelenle üç kuruş rüşvet için yüz göz oldular yetkilerini çok kötüye kulladılar tek suçlu kendileri...
-
Merkezde götlerinden kan almışlardır :))
-
bu ülkede terörizm hariç herşeye polisin yetkisi var arkadaşlar boş boş konuşmayın işine gelmeyeni ters bakana saldırıyolar görüntülerdeki polis biraz pasif kalmış gibi geldi bana