folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hiç Düşündünüz Mü Terörist Sayısı 30 Yıldır Neden Düşmüyor?

Hiç Düşündünüz Mü Terörist Sayısı 30 Yıldır Neden Düşmüyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bitirilmek istense uzun sürmez. En fazla bir sene içerisinde biter. Ancak bazı devletler tarafından bitirilmesine izin verilmiyor...

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    S-E-R-H-A-T bunu yazdı

- özetle bir askr çocugu olarak şunu diyebilirim ki SORUN DÜŞMANIMIZI İYİ TANIMLAYAMAMA SORUNUDUR , yıllarca devletimiz bize bu örgütü küçük gösterdi bizde birbirimize aynı propagandayı pompaladık. cahil cühella çapulcular dedik vs.  halimiz ortada, her geçen gün güçleniyorlar..

aynen.

katiliyorum. dunyanin en gelismis ulkeleri bile kendi ulkelerindeki teroristi parcalayacak kadar barbarlasirken, bir tek teror olayina dunyayi ayaga kaldirirken, biz kucumsuyor, siyasetle olayi cozmeye calisiyoruz. 

en son halka kalacak gene bu is ya, hadi bakalim.

All I need is a possibility.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

93-95 yılında yarısını (5 bin küsür) osman pamukoğlu komutasında TSK bitirmişti.

2002 yılına kadarda terör olayı yoktu. olsada azdı

avrupadan para desteği var...ayrıca yöre halkı korkak

terörün hesabını su an halk sormuyor sehit geliyor halk 2 gün sonra unutuyor. ama hesab günü geldiği zaman bu halk durmaz kandile kadar gider...

teröristler köylere gidiyor çoluk çocuk topluyor olay bu

teröre : ıraq ermenistan rusya amerika ingiltere suriye yunanistan belçika almanya isviçre  vs vs gibi ülkeler destek veriyor...Türkiye yıllardır bu devletlerle mücadele ediyor. terörist dediğin nedir iki operasyon tık işi bitti...ardından devamı için sürekli bir destek getirilmesi için çaba var k.ırakta halen hakurk vs gibi kamplarda binlerce insan var mülteci olarak yaşayan suriyede binlerce böyle iranda da böyle...bunların ipini koparacak tekşey halkın ayaklanmasıdır...halk eline silahı aldığı an 6 ayda temizlenir.

son olarak : Amerikanın lozan antlaşmasını kabul etmeyen taraflardan tek olduğunu söylemek ve Atatürk önderliğinde kazanılan bu topraklarımızı kurdbokistan ve ermenibokistan olarak yeniden bölmeye ve parçalamak için yıllardır uğraş verdiğini BOP la hatırlatmak gerekli..işte bu yüzden en sonunda bu işe elini halk koyacak yeter lan bu kadar senedir deyip herkesin işini bitirecek başka türlü devam eder gider

kaygusuz tarafından 21/Eki/12 04:44 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

(P)ic (K)urusu (K)urtler sayisi azalmiyor degil, azaliyor.

1991 yilinda 13000 olan dag kadrosunun 7000 nini Osman Pamukoglu ya oldurmustur yada silah birakmalarina zorlamistir.

1993 ten buyana orgutun toplam militan yasisi halen 5000 civarindadir.

bu pic kurusu sorunu bitermi? Biter.

Nasil? Bknz; Osman Pamukoglu

tayyip gibi piclerin bunlara acilim adi altinda verdigi destek ve oslo kepazeligi yuzunden bitmez. Bunu bitirecek tek insan vardir Turkiye'de onunda adi Osman Pamukoglu. Ondan baska Allah'in hic bir kulu bunu bitiremez.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

benim birinci ağızdan dinlediğim bir örnek:

8-9 sene önce liseye gidiyor 3 kardeş. Yurt gibi birşey de kalıyorlarmış. Yurdun müdürü bu dağdakilerle anlaşmalı ve onlara yeni eleman tedarik ediyor. Her gece bu kibar feyzolar giriyor odalara 3-5 çocuk alıyor gidiyor. Dinlediğim kişiyede aynısı olmuş, 2 kardeşiyle birlikte onları kaçırmak istemişler ama bunlar yurttan kaçmış ve istanbula kadar gelmişler.

kvasir tarafından 21/Eki/12 08:27 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

yazacağım çok şey var da ben burda sigaramı içip sıcak çayımı yudumlarken yazmaya utanıyorum

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Bence Devlet içindeki birçok oluşum terörün bitmesini istemiyor. Asala bitti PKK çıktı. Bu demektir ki Türkiyeme karşı mücadele etmek isteyenler için bir oluşum her zaman olacaktır. Devlet yenileri kurulmasın diye zayıf ama bitmemiş bir oluşum istiyor olabilir. Bir başka noktada para. Terör varsa kaos, kaos varsada  kuralsızlık vardır. Yıllar önce duymuştum. Esrar-eroin kastedilerek "bir kilo tos, bir otobos" sözü o bölgede yaygındı. Bunların üzerine yaşanan acıları yöneticilerin yaşamaması ve halktan kopuk politikalar oluşturmasınıda ekleyebilirsiniz. İngiliz kralı olacak prens afganistanda çatışmalarda günlerini geçirirken bırakın bizim yöneticilerimizin şehit olmasını onların çocukları bile doğru dürüst askerlik yapmıyor. Hatta birçoğu hiç yapmıyor. Zenginlerimizde düşünülerek arada bir bedelli askerlik çıkarılıyor. Boşuna dememişler askerimiz fakirdendir diye.

Özetle herşey devlette bitiyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Peki hocalar benim en aklıma takılan soru şu. Madem bunlar mühendis doktor vs bu gibi okumuş kesimden çıkıyor hepsi çıkmasada azımsanacak gibi değil peki bunların beynini ne ile yıkıyorlar hala anlamış değilim? Yani bunlara destek veren *ateist* insanlar da var. Hadi diyeceksiniz ki kendisini tanrıya teslim etmiş birşeye teslim etmiş o yüzden yapıyor o da yok. Yani adam dinsiz ama ordaki savaşı mantıklı görüyor. Bunu bi açıklayıverin hele...

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

hoca kısaca  amk hepsinin  :))

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aforizma
    aforizma's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı

Peki hocalar benim en aklıma takılan soru şu. Madem bunlar mühendis doktor vs bu gibi okumuş kesimden çıkıyor hepsi çıkmasada azımsanacak gibi değil peki bunların beynini ne ile yıkıyorlar hala anlamış değilim? Yani bunlara destek veren *ateist* insanlar da var. Hadi diyeceksiniz ki kendisini tanrıya teslim etmiş birşeye teslim etmiş o yüzden yapıyor o da yok. Yani adam dinsiz ama ordaki savaşı mantıklı görüyor. Bunu bi açıklayıverin hele...

yani sen diyosun ki biz akıllıyız ama bu dr. muhendis vs olmus adamlar mal.(en azından ben öyle anladım) önce şunu söyliyeyim kim terörün herhangi bir türünü(ister bunun adı pkk olsun isterse osman pamukoğlu) destekler veya oh olsun diyorsa sözüm ona değil. olaya mantıklı bakmaya çalışanlar için benim fikrim şu; basitçe sen bir ülkede 50-60 yıl veya daha fazla bir ırkın dilini yasaklarsan insanlar eninde sonunda canlarından vaz geçerler. bu ülke türklerin tek malı olmadığı gibi diğer etnik grupların da malı değil ve vatan toprağı hiçbir zaman kutsal değil. bence önce bu handikapları aşmamız gerekiyor. çözüm kolay menfaatlerden vazgeçmek zor

Toplam Hit: 10583 Toplam Mesaj: 91