folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hiç Yaşanmamış Özgürlüğe Ağit

Hiç Yaşanmamış Özgürlüğe Ağit

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı:
    -----------------------------
    @teodos 
    Iste, Türkiye'de de bazilarinin istedigi "Islamiyete dayali düzen" "Seriat"tan küçük
    bir kesit okudunuz...

şeriattan neden bu kadar korkuyorsunuz anlamıyorum. adamlar dinin gereklerini yapıyor. 
    Bizim soyumuz olan OSMANLI imparatorluğu şeriatla yönetilmedi mi? 400 sene boyunca bir kez savaş kaybetmeden, bir sıkıntı yaşamadan hüküm sürmedi mi? sonra ne oldu? 
    bu tarz düşünen insanlar kadınları açık giyindirip,genel evler kurup milleti tahrik ederek başta orduyu ve sonunda tüm ülkeyi yoketmedi mi?
    iran'da sonunun böyle olmaması için çalışıyor...

--------------------------

Cinselliği yasaklarsan, kadınları insan gibi görmessen fuhuş artar. Dünyada para karşılığı seks en çok müslümanların yoğun olduğu ülkelerde yapılıyor. Bunuda unutmamak lazım.

? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abendrot
    Abendrot's avatar
    Erkek
    bu kadar yazı okumayı başarıyorsun ama kuran şeriatı ile irandaki caferi/şii şeriatının çok çok farklı olduğunu bilmiyorsun..! amac belli insanları "şeriat" denilen yobaz gerici kara düzenden (!) soğutmak..Peki hiç Kuran'ı açıp  Maide Suresi 44. Ayete bakmayı denedinmi? peki hiç kitapları açıp okuyup şeriatın manasının "Din,Kuran-ı Kerim,İslam" olduğuna bakmadınmı? peki hiç Kuran-ı Kerim'in Allah'ın sözleri,kelamı olduğunu duymadınmı?? cehalet dağ boyu amac ise belli..Şiilerin Ehli Sünnet vel Cemaat itikatından sapmış değiştirilmiş uydurulmuş bir itikat olduğunu biliyormuydun? şiilerin asıl kuran'a ve hz.ömere hz.ebu bekire hz.osmana düşman olduklarını biliyormuydun? Hz.Muhammed döneminde yaşayan dinsiz veyahut yahudi isevi putperest insanlar yokmuydu? o insanlar oruc tutmayınca tutuklanıyormuydu? peki Hz.Muhammed'in devlet düzeninin Kuran'a göre olduğunu biliyormuydun? peki Bu Kuran düzenine "Şeriat" dendiğini biliyormuydun? Allah hidayet nasip eylesin sanada bizlerede tüm gafillerede..!

Ode To Melancholy.. Acı Ve Şarap..Verebileceğin En Ölümlü Tadı Ver Bana!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sil_Bastan
    Sil_Bastan's avatar
    Erkek
    ajan1111 e katılıyorum...

para yok pul yok iş yok karı yok kız yok gol yok hep hüsran amk...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

Aslında dinimizde şeriat yönetimi diye bir olay sonrakiler tarafından çarpıtılmıştır.O yüzden din düşmanları gereksiz yere oluşmuştur.Dinimizde meşveret yani istişare dahada ileri gidersek cumhuriyet vardır.ama kendini İlah zanneden kendini bilmezler bunun diktatörlüğünü yaparak yobaz ayağını oluşturmuştur.İslamdaki hoşgörü ve adalet hiç bir dinde yoktur.Dini devlettte olmaz .müslüman halk vardır.Kanunlarıda toplumun anane ve göreneklerine göre yaparsın.mesela domuz eti ülkemizde her zaman yasaktır.Ama illaki ben bunu yicem diyen kişi otellerde bulur yer.içkiyi abd ble yasakladı zamanında ne oldu ? Alcaponlar türedi hatta tahribatın avatarına bile yerleşti)).Dini siyasi bir kalıp içine sokmak isteyenler dinede hakaret etmiştir.din hiç bir siyasiye ait değildir.özgürlüktür..İşin diğer noktasına gelirsek hristiyanlar ve yahudiler bunu böyle düşünmemektedirler.onlar inciline ve tevratına taparlar. Tevratta emredildiği (!) gibi katliam yaparlar.Hani bir zamanlar slogandı..'' susma sustukça sıra sana gelecek''   biz evimizde bira yapıp votka damıtalım onlar da ülkemizi işgal edip sonrada yağcılık yapalım '' valla müslümanlığa karşıydık evimizde bira yapıp içiyorduk .ne olur vurma beni john abi ya.bak sigaram bilem marlbora ''

Temel adalettir .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek

Bizim dinimiz iranın uyguladığı bazı saçmalıkları emretmiyor.

Allah'ın emrettiği düzen kurulduğunda bundan herkes memnun olur.

Bu gerçek şeriattir. O zaman kimse [başka din mensupları dahil - din düşmanları hariç] buna sesini çıkarmaz emin olun.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    teodos bunu yazdı:
    ajan1111 bunu yazdı:
    @teodos 
    Iste, Türkiye'de de bazilarinin istedigi "Islamiyete dayali düzen" "Seriat"tan küçük
    bir kesit okudunuz...

şeriattan neden bu kadar korkuyorsunuz anlamıyorum. adamlar dinin gereklerini yapıyor. 
    Bizim soyumuz olan OSMANLI imparatorluğu şeriatla yönetilmedi mi? 400 sene boyunca bir kez savaş kaybetmeden, bir sıkıntı yaşamadan hüküm sürmedi mi? sonra ne oldu? 
    bu tarz düşünen insanlar kadınları açık giyindirip,genel evler kurup milleti tahrik ederek başta orduyu ve sonunda tüm ülkeyi yoketmedi mi?
    iran'da sonunun böyle olmaması için çalışıyor...

--------------------------

Cinselliği yasaklarsan, kadınları insan gibi görmessen fuhuş artar. Dünyada para karşılığı seks en çok müslümanların yoğun olduğu ülkelerde yapılıyor. Bunuda unutmamak lazım.

hoca cinselliği tabiki yasaklayacaksın. evlenmeden önce yaparsan eğer bu zinaya girer ki en büyük günahlardan biridir.  

bide kadınlarda insandır. ama şu mübarek ayda bile çarşıya çık; mini etekler, dekolte kıyafetler... bizleri böyle tahrik ederlerse sonucu da bellidir. bu konuda kimseyi suçlayamam. herkesin kendi iradesine bağlı. nefsini kontrol eden bişey yapmaz.

bu para karşılığı seks olayına katılıyorum. sanırım bütün insanlıkta bu var. yasaklanan bişeyi yapmak daha güzel geliyo galiba. ama tabikide güzel değil. sadece nefsimiz bizi öyle yönlendiriyor ve bize güzel gelmesini sağlıyor.

Allah sonumuzu hayır etsin.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    klinsmann
    klinsmann's avatar
    Erkek
    teori ayrı şey pratik ayrı şey şeriat ile yönetilen ülkeler sucx. şeriat odun gibi yönetim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

Ulan ne adamlar var ya islamiyette zorlama diye bişi war mı a.q ????? Ben böyle müslümanların taaaaa anasını diyorum

Bu a.qdumun köpekleri yüzünden millet mslüman diyince tırsıyo a.q ....

Be a.qdumun çocuğu sana mı kaldı milletin dinini sorgulamak

biri sana ben iyiyim ben müslümanım şeriat haktır diye ıvır zıvır şeyler sayıyosa anlaki seni ya dolandıracak yada sömürecek bu açık 

al sana yimpaş alsana erbakan al sana tayyip(he şimdi hassiktir ordan diyen ler olacak) bunu da zaman gösterecek herkese

yazıda da diyo  demokrasi demokrasi deyip milleti kandırıyolar sora al sana demekrasi deyip kayıyo birden al sana amerika al sana bu a.qdumun itleri

kusura bakmayın biraz küfrettik edebildiğimiz kadar küfür edelim şeriat neyin gelir küfür de edemeyiz

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek

Sufi bunu yazdı:
    bu kadar yazı okumayı başarıyorsun ama kuran şeriatı ile irandaki caferi/şii şeriatının çok çok farklı olduğunu bilmiyorsun..! amac belli insanları "şeriat" denilen yobaz gerici kara düzenden (!) soğutmak..Peki hiç Kuran'ı açıp  Maide Suresi 44. Ayete bakmayı denedinmi? peki hiç kitapları açıp okuyup şeriatın manasının "Din,Kuran-ı Kerim,İslam" olduğuna bakmadınmı? peki hiç Kuran-ı Kerim'in Allah'ın sözleri,kelamı olduğunu duymadınmı?? cehalet dağ boyu amac ise belli..Şiilerin Ehli Sünnet vel Cemaat itikatından sapmış değiştirilmiş uydurulmuş bir itikat olduğunu biliyormuydun? şiilerin asıl kuran'a ve hz.ömere hz.ebu bekire hz.osmana düşman olduklarını biliyormuydun? Hz.Muhammed döneminde yaşayan dinsiz veyahut yahudi isevi putperest insanlar yokmuydu? o insanlar oruc tutmayınca tutuklanıyormuydu? peki Hz.Muhammed'in devlet düzeninin Kuran'a göre olduğunu biliyormuydun? peki Bu Kuran düzenine "Şeriat" dendiğini biliyormuydun? Allah hidayet nasip eylesin sanada bizlerede tüm gafillerede..!

Şeriatın Ne Oldugunu Bilmeyen Yobazlara Ne Anlatmaya Çalışırsın Be KArdeşim Şimdi Çıkarlar Ahada Cumhuriyet Düşmanı Derler Ne Derseniz Deyin 

Ama Şeriata laf Etmeyin Zati Bir Çogunun İnancından Şüpheye Düşerim Neden Dersen İnancı Olan İnsan Şeriatın Ne Anlama Geldiğini İyi Bilir

Ve Şuanda Şeriatcıyım Diyeninde Ne Oldugunu İyi Bilir...

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    FaTHeR bunu yazdı:

Sufi bunu yazdı:

Şeriatın Ne Oldugunu Bilmeyen Yobazlara Ne Anlatmaya Çalışırsın Be KArdeşim Şimdi Çıkarlar Ahada Cumhuriyet Düşmanı Derler Ne Derseniz Deyin 

Ama Şeriata laf Etmeyin Zati Bir Çogunun İnancından Şüpheye Düşerim Neden Dersen İnancı Olan İnsan Şeriatın Ne Anlama Geldiğini İyi Bilir

Ve Şuanda Şeriatcıyım Diyeninde Ne Oldugunu İyi Bilir...

Şeriat
    şer= kötülük şeri=kötülüğü at=fırlat defet (at binek hayvan olarak değil yani biri şu yobazı banlasın diyen gibi)

şeri-at= kötülüğü at .............adamı as kes biç değil yani,tam anlamıyla uygulandığında kapkaçın terörün hırsızlığın adaletsizliğin haksızlığın bitmesi  amaçlanan bir yönetim şekli.

ince bir not:kısasa kısas olmadanda olmaz biz şu anda bile diyoruz diimi yakalasaydım anasını ....diye.

el kesilecekmiş çalmasın olm ben köpek gibi çalışıyorum piç gelip çalıyor (kesilmekten kastedilende bir iz bırakma şeklindedir ama bunuda çarpıtıp koprma anlamında ifade etmişler)zina yapanı taşlıyorlarmış vay a.q be bukadarmı azar bi kadın ya git kocan var ver ona rahatla işte taşlanmaktandamı korkmuyorsun bukadarmı çük meraklısısın kendini parmakla vibratör kullan kızken nasıl durdun ?e korkmuyorsanda sana bu müstehaktır.ve devlet önce bunların önüne geçiyor hırsızlık yaptıysan soruyor araştırıyor ulema var.eger devletin sucu varsa ona gereken yardım yapılıyor.ee denize mayoyla girilmeyecekmiş bayanlar ayrı erkekler ayrı girecekmiş !e ne güzel işte  mayo bikini vs giyenlerden bir bayanın tahribat üyesi x şahsın anası bacısı olmadığı ne malum?bırakın kadın kadına yüzsünler ya ,zorumuza gitti diimi e kimse bakmasın diyeceksen önce kendini yargıla bakıyormusun bakmıyormusun ve herkes senin gibimi? eli cebinde delik cebiyle  31 çeken var çarşıda be.sen ne diyorsun kardeşim?korkmayın ama araştırın iranda çoook katı uygulanıyor nasılki burda ordu tamamen laik ve irticacı ları ayırıyor ordada tam tersi .saygılarımla gönder gitsin diyorum.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
Toplam Hit: 2866 Toplam Mesaj: 21