Hırsız.....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    Hikayeler süper hikayelere takılan kulplarda süper :D

Konumu silenlere inat kürdüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    Saf bedevi.. :/ Deve gitti hala artislik yapıyo.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    xz bunu yazdı:
    -----------------------------

sirpence bunu yazdı:
    @xz boyle herkesi eziyon olduruyon internette ama reelde de biri seni ezmesin?

nedemek istiyorsun anlamadım ? bedevi misin _?

Ne demek istediğimi biliyosun :W

Kürtleri öldürelim bedevileri ezelim arapları sikelim falan. Öyle boş boş internette konuşuyosun ya hani reelde de o dediklerinden biriyle böyle boş konuşuyon mu yoksa sadece internet muhabbeti mi bu delikanlılık?

ikincisi benim Türklüğümü ölçmek senin haddine düşmez. Önce sen kendi Irkını tespit et. Türklüğünden şüpheliyim ;W

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

xz bunu yazdı:
    peki sen bunu nerden biliyorsun demek birileri anlatmış - iyilikten maraz doğar derler hele bide bedevi gibi çöl hayvanına , gördüğün yerde ezeceksin bu haşereleri

xz , sendeki bu   bedevi düşmanlığı o kadar had safhadaki okuduğunu anlamak için değilde , bir şey bulayımda araplara , bedevilere hakaret edeyim diye  çabalıyorsun.

Yazıda kötülüğü yapan kişi bedevi değil , çöldeki bir adam.Ama sen direk     ''  bedevi gibi çöl hayvanına  gördüğün yerde ezeceksin bu haşereleri  '' diyerek hemen  hakarete başlıyorsun.

Yazık , sendeki bu nefret oldukça dahaçok yazılanalrı anlamadan , önyargıyla hakaret edip-durursun. Tabi sonuçta kendini küçültürsün.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    xz bunu yazdı:
    sirpence bunu yazdı:
    xz bunu yazdı:

sirpence bunu yazdı:
    @xz boyle herkesi eziyon olduruyon internette ama reelde de biri seni ezmesin?

nedemek istiyorsun anlamadım ? bedevi misin _?

Ne demek istediğimi biliyosun :W

Kürtleri öldürelim bedevileri ezelim arapları sikelim falan. Öyle boş boş internette konuşuyosun ya hani reelde de o dediklerinden biriyle böyle boş konuşuyon mu yoksa sadece internet muhabbeti mi bu delikanlılık?

ikincisi benim Türklüğümü ölçmek senin haddine düşmez. Önce sen kendi Irkını tespit et. Türklüğünden şüpheliyim ;W

yok benTürküm emin ol, acaba dedim sen niye bedevileri koruyosun bi gönül bağın mı var ?

düşmanını ezmeyi düşüneceksin tabi hoca , sana da tavsiye ederim iyi geliyor. Belki bir gün yaparsın ya da hayat sana bu fırsatı sunmaz ama tasarlayacaksın kafanda , her an savaş çıkabilir kendimi savunmak zorunda kalabilirim diye düşüneceksin . yani bu benim hayat görüşüm, dostundan çok düşmanlarını düşünmek ama tabi sen ne istersen onu düşün

Türkler bunca zaman hoşgörüleriyle tanınmıştır ;/

Ama gerek duyulduunda ne yapılacağınıda biliriz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek
    sirpence bunu yazdı:
    xz bunu yazdı:

anlatmak istediklerimi yerime soylemissin sirpence :)  xz'nin soylsedigi hersey oldurelim keselim olarak geliyor. Madem o kadar oldurme kesme meraklısı bir arkadas bunu dırdır ederek degilde uygulayarak gosterse bence daha makbule gecer. Ha diyorsa ki ben yapamam ben edemem o zaman sus be birader. Her konuda kurtler boyledir soyledir diyorsun. Sana diyorum ki ben Türküm ama kirvem kürt ve senden daha cok seviyor bu ulkeyi bu sefer diyor sadece oyle gorunuyor. Birader sen benim kirvemi tanıyor musun ki oyle gorunuyor kurtler diyorsun. Bi öte kaykıl. Senin cevrendeki kisilerde bozukluk varsa tüm bir topluma laf etme. 

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

@twilight_flame

Haklı bu çocuk :W

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek
    hırsız deveye bişey yapmışmı ?

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

herkesin sevmediklerini anlatma sekli farklidir,

bende araplari sevmem, tarih boyunca ne kadar samimiyet gosterildiyse de (Misafirperver Turkler, Osmanlilar tarafindan) her seferinde sirtimizdan vuruldugumuz bir gercektir.

simdi irakta amerika ile bir olup saddamdan kurtulmak icin muslumanlarin olmelerine sebep olmustur.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

@underzero

O zaman Hollanda'ya evlenmeye giden ibne Türkleri gören birisnin vaay efendim Türkler ne kadar götverenmiş dmeleri de aynı şey kanımca :| 

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
Toplam Hit: 3772 Toplam Mesaj: 34