Hitler Bir Katildi
-
belli bir ideolojisi vardı sonuçta. bize şuanki durum için çok kötü canice gelebilir ama daha çok insanın ölmesi demek daha az insanın doğaya zarar vermesi demektir mesela. sonuçta herşeyin olumlu ve olumsuz yanları var. ona göre yahudiler insan değildi ki insan haklarından konuşalım. gücü olduktan sonra hiçbir kimseyi insan hakkı deyip durduramıyorsun. gücü olan istediğini yapıyor.
hitler'in kişiliğini her ne kadar sevmesem de zekasına hayranım orası ayrı tabi
-
Gün gelecek keşke hitler hepsini yok etseydi diyeceksiniz..
şahsi görüşümdür.:D
-
adam saf alman ırkının kirletildigi düşüncesindeydi , alman ırkı alman olmayan ırklarla türeyip saf olmayan jenerasyonlar yaratıldıgına inanıyordu o yüzden saf alman ulusu yaratmak için katliam yaptı.. Epey saçma bi olay bana sorarsanız.. Yanlış yoldasın olum Hitler die kimsede bişey dememiş zamanında adam yakmışda yakmış.
-
bigpower bunu yazdı:
-----------------------------
Hitler; birileri onu kötüledikçe ona olan sevgim dahada artıyo.
Tarihte hayran olduğum üç kişiden biri.İnsanlık tarihine yaptığı tek kötülük Yahudilerin soyunu kuratamamak.
Ayrıca ceset yakmakta bi anormallik yok, millet ibadet için ceset yakıyo.
Bir gün öldürmediğim her yahudi için bana sitem edeceksiniz.. A. Hitler -
valla hıtlerın yapmıs oldugu hersey yasaldı cunku secımle geldı referandumla iş yaptı..
-
ulas bunu yazdı:
valla hıtlerın yapmıs oldugu hersey yasaldı cunku secımle geldı referandumla iş yaptı..
-----------------------------Darbe yapmaya çalışmasıda,iktidarı devirmeye calısmasıda yasaldı ( Birahane darbesi )
Sebepsiz olarak milyonlarca vatandaşı katletmeside yasaldı.
Meclisi yaktırıp sonra başkalarının üzerine atmasıda yasaldı zaten.
Sturmabteilung örgütünden birilerini SS ler tarafından öldürtmeside yasaldı. ( Uzun bıçaklar gecesi )
Daha yorum yapmama gerek var mı acaba : |
-
Hitler'i kötülüyosunuzda; yahudilerin ne faydasını gördünüz???
Dahada bişey demem size...
Hitleri çok sevdiğimden değil, yahudileri sevmediğimden söylüyorum bunu :)
-
One Minute, Heil Hitler! :p
-
yaptıkları iidi de asıl yapadıkları yakında orta asyanın anasını ağlatıcak ;)
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
Gün gelecek keşke hitler hepsini yok etseydi diyeceksiniz..
şahsi görüşümdür.:D
-----------------------------hitlerin şöyle bir lafı var dostum : bir gün öldürmediğim her yahudi için bana söveceksiniz.
basiretli adammış. her gün belirli araklıklar ile söverim kendilerine.