Hızlı Hosting Önerisi?
-
jekyll diye birşey yapmışlar hız muazzam. github üzerinden çalışıyor ve hosting bedava :)
-
Aylık 60 tl bütçen varsa digital oceandan 10 dolara 1 gb rem 30 gb ssd vps kirala yapıyı oluştur siteni sana ait sunucu üzerinden barındır ohh mis. Almanya lokasyonlu al hızıda gayet iyi
-
x-files bunu yazdı
Aylık 60 tl bütçen varsa digital oceandan 10 dolara 1 gb rem 30 gb ssd vps kirala yapıyı oluştur siteni sana ait sunucu üzerinden barındır ohh mis. Almanya lokasyonlu al hızıda gayet iyi
Kurulumları falan sorun benim için digital ocean'ın. Hazır teslim eden bir yer bulabilirsem vps alabilirim.
-
SENAR1ST bunu yazdıx-files bunu yazdı
Kurulumları falan sorun benim için digital ocean'ın. Hazır teslim eden bir yer bulabilirsem vps alabilirim.
https://www.zulfumehmet.com/centos-sunucuyu-lamp-phpmyadmin-bind-dns-vsftp-kurulumu/ korkma üstüne git. Öğrenmek iyidir. Takılırsan yaz yardımcı oluruz. Makaleye bak. Fikir verir sana gözün korkmasın. Hiç bişi yapamazsan cwp kurarsın tek kod ile.
-
x-files bunu yazdıSENAR1ST bunu yazdıx-files bunu yazdı
https://www.zulfumehmet.com/centos-sunucuyu-lamp-phpmyadmin-bind-dns-vsftp-kurulumu/ korkma üstüne git. Öğrenmek iyidir. Takılırsan yaz yardımcı oluruz. Makaleye bak. Fikir verir sana gözün korkmasın. Hiç bişi yapamazsan cwp kurarsın tek kod ile.
Peki hocam araştırıp deniyecem.
-
Digitalocean'da 50$'lık kupon kodunu 30 TL'ye satıyorum. İhtiyacın olursa mesaj at.
-
hostiso yu biri önerdi yukarda satın aldım ama , geri iptal etti bilginize. önermiyorum.
-
ProBilisim bunu yazdı
hostiso yu biri önerdi yukarda satın aldım ama , geri iptal etti bilginize. önermiyorum.
Ödeme yöntemi olayından kaynaklanıyor olmasın
Konum CC uyuşmazlığı. Teyit olayı vs..
-
aksata bunu yazdıProBilisim bunu yazdı
paypalla aldım.
-
ProBilisim bunu yazdıaksata bunu yazdıProBilisim bunu yazdı
paypalla aldım.
Aynı olayı digitalocean da yaşadım. Paypal la almıştım