Hocalar Bir Yardım ! Çok Fena Dolandırıldım !
-
Birkaç kişi gidecekseniz şirketmişsiniz gibi oturup konuşmakta fayda var
Daha ciddiye alırlar
600 TL ye evet derlerse cikip gitmeyin tespit ve ulasim ucreti diye 200 tl de ustune istein belki verir
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Birkaç kişi gidecekseniz şirketmişsiniz gibi oturup konuşmakta fayda var
Daha ciddiye alırlar
600 TL ye evet derlerse cikip gitmeyin tespit ve ulasim ucreti diye 200 tl de ustune istein belki verir
-----------------------------Doğru diyosun hocam. Zaten bu fight club işini 2. planda düşünüyorum . İlk olarak konuşuruz anlaşamazsak gerisi gelir. Ama adres doğru mu o belli değil daha. 2 ucu boklu değnek.
-
Facebook sayfasına onu admin yaptın ama o seni o sayfadan atamaz. Face de öle bişey var. Sayfa kurucusu atılamıyor. Geri alabilirsin. Ama yöneticiliği bıraktıysan uğraşmak lazım.
-
flickR bunu yazdı:
-----------------------------benim kuzen (fatX) gidip bakıcak. Eğer gerçek adres ise bende gidicem.
-----------------------------
Sonuc? -
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------Facebook sayfasına onu admin yaptın ama o seni o sayfadan atamaz. Face de öle bişey var. Sayfa kurucusu atılamıyor. Geri alabilirsin. Ama yöneticiliği bıraktıysan uğraşmak lazım.
-----------------------------yok öyle bişey
-
abi kalabalık olcaksanız biri kameraya çeksin izleyek ya :DD
-
Geçen gün feci tezgah'a geldim 100 dolar nakavt :|
-
beyler adres ne yazıkki adamın adresi çıkmadı. Zaten umut yoktu adres olarak. Ama adamın cep telefonuna yapı kredi hesabına birde misli hesabına ulaştım. Elimde şuan sadece bunlar var. Böyle hukuktan falan anlayan arkadaşlar varsa. Bu adamla görüştürtebilirsek belki birşeyler koparabiliriz.
-
Git savcılığa suç duyurusunda bulun
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Git savcılığa suç duyurusunda bulun
-----------------------------Aynen sonra o seni bulur