Honda Civic Aldım - Ekranı Gitti
-
beyler bugün araba aldık hayırlısıyla. bu mubarek günde güzel bi ikinci el araba satın almış olduk. honda civic 2008 mode. bunda sonradan taktırılan falan entegre gibi duran bi ekran vardı. açtım kurcaladım falan navigasyonu radyosu kamerası çalışıyordu. sonra yolculuk yapalım dedik. çalıştırdık arabayı ekran açılmadı. radyo falan da hep ekrandan kontrol. müzik dinleyemedik =P
nesi vardır? yarın babam eski sahibine sorucak gerçi ama bi türlü açamadım deli oldum. her tuşu denedim diyebilirim. alakasız şeyleri bile denedim açılmadı.
bir de bu araca tüp taktırmak ayıp olur mu onu sorucam. taktırsak ne kadar kar ederiz yakıttan? kendi sınıfına göre az yakıyo diyolar. kmde 25 kuruş yakıyor demişler. daha fazla yakacağını tahmin ederek onu göze alarak aldık ama 25 kuruşsa yine çok iyi sayılır.
not : hayır hesabım çalınmadı bu benim =P inşallah maşallah dedim diye şaşıranlar olabilir heyecan yapmayın bişey yok :D
-
Hayirli olsun hocam:)
-
Prometheus bunu yazdı
beyler bugün araba aldık hayırlısıyla. bu mubarek günde güzel bi ikinci el araba satın almış olduk. honda civic 2008 mode. bunda sonradan taktırılan falan entegre gibi duran bi ekran vardı. açtım kurcaladım falan navigasyonu radyosu kamerası çalışıyordu. sonra yolculuk yapalım dedik. çalıştırdık arabayı ekran açılmadı. radyo falan da hep ekrandan kontrol. müzik dinleyemedik =P
nesi vardır? yarın babam eski sahibine sorucak gerçi ama bi türlü açamadım deli oldum. her tuşu denedim diyebilirim. alakasız şeyleri bile denedim açılmadı.
bir de bu araca tüp taktırmak ayıp olur mu onu sorucam. taktırsak ne kadar kar ederiz yakıttan? kendi sınıfına göre az yakıyo diyolar. kmde 25 kuruş yakıyor demişler. daha fazla yakacağını tahmin ederek onu göze alarak aldık ama 25 kuruşsa yine çok iyi sayılır.
not : hayır hesabım çalınmadı bu benim =P inşallah maşallah dedim diye şaşıranlar olabilir heyecan yapmayın bişey yok :D
Şurayı okumsaydın imana geldin sanacaktım.
1-618-GR tarafından 15/Ağu/12 02:19 tarihinde düzenlenmiştir
Tüp karizma çizdirir avm'lere kapalı otoparklara almazlar, 1 an dalgınlığına gelir araba full yada sevgilin var girersin güvenlik bagajı 1 kaldırır çık geri der mortingen strasse. -
Hayırlı olsun.. Tüp taktırmak neden ayıp olsun hocam yakıt fiyatlarını bu hale getirenler utansın biz değil. Ferrari'ye bile taktıranlar varken hiç bir şey olmaz rahat ol.. :)
Ama işi erbabına yaptırman lazım. Bu tüp olayı çok hassas bir olaymış. İşi iyi bilen biri takıp ayarlamalı ki maksimum verimi ve minimum yakıtla almalısın.
-
Ekran için bişey söyleyemem ama,
hayırlı olsun öncelikle. 2008 civic var bende de
km'de 25. kuruş yakıyor ama uzun yolda 90 km/hız sabitlersen yakıyor. :)
Şehir içinde 40-45 kuruş daha da altına inicem diye kendini hiç yorma:D
-
Kahramann bunu yazdı
Ekran için bişey söyleyemem ama,
hayırlı olsun öncelikle. 2008 civic var bende de
km'de 25. kuruş yakıyor ama uzun yolda 90 km/hız sabitlersen yakıyor. :)
Şehir içinde 40-45 kuruş daha da altına inicem diye kendini hiç yorma:D
aynı. istanbulda yarım depo varken topkapı başakşehir yapıorm çeyrek depoya iniyor.
-
eyvallah beyler çok sağolun. olm çok güzel araç lan içinde oturmaya doyamadım amk. nazar değmesin de =)
ben aslında dizel istiyordum şehir şehir gezecektim amk. ama babam bunu alınca hiç üzülmedim. gerçekten farklı birşeymiş arkadaş.
tüp ne kadar tasarruf yaptırır bilgisi olan var mı? babam istemiyor gerçi ama iyi tasarruf yaptırıyorsa dil dökerim.
ayıp olur mu dedim çünkü araç hakkaten çok güzel, güzel bi araca tüp takmaya da utanıyor insan.
-
hocam hayırlı olsun tam marka model ne kaça aldınız ?
-
dipnot 1: techturkey var oraya bi danışmanı öneririm kesin birisi yardımcı olur
dipnot 2: aga cümlene "bu mübarek günde" gibi bir cümleyle başlamışsın ya , hala olayın şokundayım .. bildiğin tansiyonum düştü şu an la
yazasımgeldi: hacı lpg araca ister istemez bayağı bi zarar veriyor, bir de lpg sakat abi nolursa olsun meydan çoluk cocuk kendini bilmez dolu (zamanında aynı bokları yiyen şimdi bin pişman olan bir insan olaraktan yazıyorum) yok makas atanı yok denyo gibi hayvani kullananı sen dikkatli olsan dahi geliyor senı buluyor o yüzden allah muhafaza lpg sakat pek önermem. şunu diyebilirim vtec açmadığın sürece de çok hayvani yakmaz (yakar ama hayvaniye kaçmaz :D ) ama artık o civic'e de bir hava filtresi bi xforce varex gider .. hayırlısı olsun bu arada .)
Clostridium tarafından 15/Ağu/12 03:11 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam 7 8 kuruş için milyarlık hondayı ve motorunu afedersin sikmeye gerek yok 30 kuruşta yaksa benzin kullan düzgünce sonra başın ağrıyor :)
bide foto at hocam düşman çatlatalım :)
Piratebay tarafından 15/Ağu/12 03:07 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam babamda toyota vardı aynı motor sayılır aldık kullandık lpg yattık motor yatak attı artık 3 haftadar bir 2.5 litre yağ yiyordu bu japon arabalarını motoru bozulunca zor adam oluyor o yüzden bence yapma şimdide fiesta var bizde benzinli lpg 1.5 katı yakıyor ama gerek yok zaten uzun yolsa hız sabitleyici ile lpg kadar yatıyor ama şehir içinde mübarek içiyor hortumluyor :)