Hosting Sirketini Actim Sonunda
-
hocam hayırlı olsun, logo wordpress in logosuna benzemiş biraz :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
SONUNDA :)
Janponyaya hayırlı uğurlu olsun hoca makine evdemi duruyo
oroma ko buroma ko :)
-----------------------------yine klasik bir DJ_Alper yorumu :D
-
evet hocam bunun şerefine ücretsiz sunucu dağıtımına ne zaman başlıyorsun
şaka bi yana hayırlı olsun, o kadar uğraşıyordun umarım yaptıklarına değer
-
@hipokondriyak, @irwa: Cok tesekkur ederim.
@fatX: Evet logo biraz wordpress e benzemis ama W harfi soyadimin ingilizce o yuzden. Zaten ismide Win(Yener).
@Genki: Suan icin sadece yuzyuze gorusebildigim kisilerin sitesi serverda. Domain registrar ve payment gateway leride hallettikten sonra Tahribata ozel birseyler yapmayi planliyorum.
Yorumlar ve temennileriniz icin tekrar tesekkur ederim.
-
Hayırlı olsun.
Hocam tasarımdaki sadeliği bozma, logoyu görür görmez aklıma Wordpress geldi, hatunun olduğu kısım kaysa güzel olur.
WHCMS yerine Vizra'da kullanabilirsin; daha ucuz, yerli malı, cidden güzel :)
Sitenin alt kısmına da yazı şeklinde bağlantıları koyman iyi olabilir. -> adult, dedicated vs.
Üst taraftaki telefon simgesinin yanında "Canlı Destek - Online" scripti (livezilla) iyi gidebilir.
Alan adı araması yaptığımda karşılaştığım tasarım bambaşka. Sitenin ana sayfasıyla uyumlu olsa daha iyi olur.
Sol taraftaki simgeleri (linux, centos...) altta görmeye alışmışım, Japonya'da durum farklı da olabilir. Tavsiyem sol tarafta login ekranı ve duyuruların yer aldığı bir bölümün olması. İnsanların daha çok kullanabilecekleri menülere direk bağlantı da verebilirsin.
Allah işini rastgetirsin, kolay gelsin... -
Hayırlı olsun hocam. Türkiye'ye geldiğinde görüşemedik okuldaki sorunlar yüzünden memleke gidemedim bi kavhe içecektik kısmet değilmiş. Yardıma ihtiyacın olursa karşılıksız yardımcı olurum toprağım. logo alanını bira büyütüp daha canlı bir logo kullanman iyi olacaktır. Gerçi şu caponlar tasarıma pek önem vermiyor gibi:) açılış hediyem olsun
bu da psd'si
http://hotfile.com/dl/119208174/62c503e/winhostings.psd.html
-
@TELEKOM: Tavsiyelerin icin cidden tesekkur ederim. Hepsini not ettim. Peyder pey hepsini yapmaya calisacagim. Takdir edersiniz suan kodlamasindan, dizaynina kadar cevirisine kadar herseyi tek basima yapiyorum.
@Nitrous: Valla gorsebilseydik cok iyi olurdu. Gelecek yil cocugu sunnet ettirmek icin tekrar gelecegim insaAllah aksilik cikmazsa o zaman gorusuruz. Logo icin cok tesekkurler.
-
Hayırlı-uğurlu olsun hoca, deneyimin ne derece bilemiyorum; ancak yardıma ihtiyaç duyarsan herhangi bir konuda (kullandığın whmcs'in betacılarındanım, hooklarına kadar.. server, paneller ya da başka işler) buralardayım, bi pm atsan elimden geleni yaparım bilgin ola. Registrar olarak resellerclub'ı tavsiye ediyorum, direk hesap açabilirim sana, tüm entegrasyonlarda yardımcı olurum bu arada unutma
-
@Nitrous : Dostum logo icin tesekkur ettim. Gonderdigin logo yu suan kullaniyorum.
@Cankirca: Tesekkurler, yardim lazim olunca mesaj atarim. Tekrar tesekkurler.
-
hayırlı olsun hocam :)