Hotfile Upload Yaparak Para Kazanmanın Püf'leri..Herkes Bildiğini Yazsın..
-
müridler hotfile'da upload yaparak para kazanmaya çalışıyorum ancak bi türlü tam olarak rayına oturtamadım.eklediğim filmler zaten en fazla 2 gün içinde siliniyor ve bu süredede en fazla 6-7 kere indiriliyor.bazılarına bakıyorum haftada 100'lerce dolar kazanıyor.yaklasık 20'ye yakın siteye ekliyorum uploadladığım filmleri ama yok..bildiğiniz yöntemleri paylaşalım,tahribatta bu işten para kazanan kişilere faydalı bi topic olsun..ç
-
cok fazla dosya yukleme az dosya cok indirme yapilmasini saglayarak rankini arttirabilirsin. bende kac aydir deli oluyodum ama sukur bronze u sabitledim artik. 2 kere silver ciktim ama tutunamadim. suanda %70 bronze
indirmelerin surekli guncel olmasi lazim. bi kac gun indirilmeyenleri sil.
sitelere ilk senin koyman onemli rol oynar ve kullanici kitlesi cok olan ve cogunluk hangi bolumde ise o bolumde konulari acman faydali olacaktir. 3-5 tane saglam forum bulup saglam bisiler upload edersen ve ilk sen koyarsan ise yarar.
ben adult forumlarda link veriyorum :) hergun girip kendi konumu up yapiyorum surekli guncel oluyo.
sende konularina yorum yap biri bisi dedimi sende cevapla konu guncelligini kaybederse hemen up la
-
adult işine gir.
Birde forumlara otomatik post yapan bir program var onu kulan.
Mesela 100 tane forum adresini ekle çat diye birden 100ünede konu açar
-
evet o program yuzunden paso benim konular pic oluyo :)
elinde o program olan warsa paylasabilir mi ?
-
program var elimde ama single mac adresine göre calısıyor.Tahribat saglam bir cracker varsa özelden bana ulassın vereyim. 70 liraya satılıyor buarada aracı olurum program sahibi ile isim vermem.
-
beyler ööle bir program varsa sevabına banada weren olurmu acaba..?
-
bu ara sevap islerine kimse girmiyo hocam. cash lazim sanirim millete.
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
bu ara sevap islerine kimse girmiyo hocam. cash lazim sanirim millete.
-----------------------------aynen aynen.. millet kendine hiç bir zararı dokunmamasına ragmen elindeki bilgiyi paylaşmıyo para istiyo.. :)
-
cash le alakası yok hoca gavur bir arkadaş yazmıs crackleyebilecek olan varsa programı gönderirim.Ama dedigim gibi tek mac adresine serial gönderip o şekilde activate yapıyor.
varsa crack işleri ile kendine güvenen göndereyim özelden kırılırsa cok olmamak kaydı ile tahribat icindeki üyelerle paylasırız.
-
programın ismini sürümünü bulunda cracklisini arıyalım.
-
gold %99 dum ben.. (: bronz oldum dün... silinen dosyalar rütbeyi zikiyor bunu bil öncelikle..