folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hotfile Upload Yaparak Para Kazanmanın Püf'leri..Herkes Bildiğini Yazsın..

Hotfile Upload Yaparak Para Kazanmanın Püf'leri..Herkes Bildiğini Yazsın..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

müridler hotfile'da upload yaparak para kazanmaya çalışıyorum ancak bi türlü tam olarak rayına oturtamadım.eklediğim filmler zaten en fazla 2 gün içinde siliniyor ve bu süredede en fazla 6-7 kere indiriliyor.bazılarına bakıyorum haftada 100'lerce dolar kazanıyor.yaklasık 20'ye yakın siteye ekliyorum uploadladığım filmleri ama yok..bildiğiniz yöntemleri paylaşalım,tahribatta bu işten para kazanan kişilere faydalı bi topic olsun..ç

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

cok fazla dosya yukleme az dosya cok indirme yapilmasini saglayarak rankini arttirabilirsin. bende kac aydir deli oluyodum ama sukur bronze u sabitledim artik. 2 kere silver ciktim ama tutunamadim. suanda %70 bronze

indirmelerin surekli guncel olmasi lazim. bi kac gun indirilmeyenleri sil.

sitelere ilk senin koyman onemli rol oynar ve kullanici kitlesi cok olan ve cogunluk hangi bolumde ise o bolumde konulari acman faydali olacaktir. 3-5 tane saglam forum bulup  saglam bisiler upload edersen ve ilk sen koyarsan ise yarar.

ben adult forumlarda link veriyorum :) hergun girip kendi konumu up yapiyorum surekli guncel oluyo.

sende konularina yorum yap biri bisi dedimi sende cevapla konu guncelligini kaybederse hemen up la

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

adult işine gir.

Birde forumlara otomatik post yapan bir program var onu kulan.

Mesela 100 tane forum adresini ekle çat diye birden 100ünede konu açar

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

evet o program yuzunden paso benim konular pic oluyo :)

elinde o program olan warsa paylasabilir mi  ?

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

program var elimde ama single mac adresine göre calısıyor.Tahribat saglam bir cracker varsa özelden bana ulassın vereyim. 70 liraya satılıyor buarada aracı olurum program sahibi ile isim vermem.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

beyler ööle bir program varsa sevabına banada weren olurmu acaba..?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

bu ara sevap islerine kimse girmiyo hocam. cash lazim sanirim millete.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

SysTeMeRRoR bunu yazdı:
    -----------------------------

bu ara sevap islerine kimse girmiyo hocam. cash lazim sanirim millete.

-----------------------------

aynen aynen.. millet kendine hiç bir zararı dokunmamasına ragmen elindeki bilgiyi paylaşmıyo para istiyo.. :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

cash le alakası yok hoca gavur bir arkadaş yazmıs crackleyebilecek olan varsa programı gönderirim.Ama dedigim gibi tek mac adresine serial gönderip o şekilde activate yapıyor.

varsa crack işleri ile kendine güvenen göndereyim özelden kırılırsa cok olmamak kaydı ile tahribat icindeki üyelerle paylasırız.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

programın ismini sürümünü bulunda cracklisini arıyalım.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gold %99 dum ben.. (: bronz oldum dün... silinen dosyalar rütbeyi zikiyor bunu bil öncelikle..

Toplam Hit: 1826 Toplam Mesaj: 19