Hotmail Güvenlik Maili...
-
arkadaşlar hotmaile üye olurken verilen bir ikinci mail adresi var şifreyi unutunca ona sıfırlama maili atmak için.... bu ikinci maili nasıl değiştirebiliriz........ teşekürler
edit::: http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=16633
-
Gardaş Mailin Turkceyse Eğer Mailinin İçine Gir Orda Options Var Yani Yardım :) Sag koşede OLmasi Lazım Oraya Gir Orda profiL AyarLari var Ordan DeğişebiLirsin gaLiba..
-
AZuahauahaauha Ağa Pardon :)) Options Yardım DeiL Ozur vaLLa Laf Sürçmesi OLmus Ağa Orda SecenekLer Var Yada ayarLar Ona tıkLa:))
-
ingilizcem ii teşekkürler vede acemi değilim... hotmailde profilde öle bişi yok.. teşekkürler.
-
Gir Orda Options Var Yani Yardım..
helal olsun :D Kırk yıllık seçeneği de yardım yaptınız ya:D
-
abi yaparlar yaparlar.. imposible is nothing
-
Bir Sözü Don Lastiği Gibi Uzatmayı Nekadarda Cok Seviyorsunuz AğaLar. YanLıs keLime kuLLandiq Kusura Bakmayın Dediq Ne Ververci Adammişsiniz. Kardes Sanada geLince Soru Sordun Yardım Etmeye CaListiq e Bide geLip Dovseydin HerneyseYa ... YaranıLmıyo Size!.. ha Ama Madem Acemi deiLsin aL Yap Buraya geLip BasLık Acma..
-
Dostum ben bişiyi uzatmadım... yanlış anlattıysam veya anlaşıldıysam özür dilerim ama ben soru sordum cevap verdin saol ama dedim ki o yönten olmuyo yani ben orda bulamadım eğer daha önce bunu çözmüş olanlar var ise yardımınızı alacaktım..çok ihtiyacım var ... teşekkürler
-
Paşam Ben o " Uzattınız " CumLesine Sana Karsi kuLLanmadim Kusura Bakmayın biLe Dedim Ama haLa Options Yardım Demekmiş DiyenLere Dedim yanLis anLasiLmasin !
-
Haci sakin olmakta faide war : ))
ama sunu belirtmeden gecemicem siz manyaksini amma guldum ha :))
ozellkle Options = yardim ( neyseki devam eden konularda olayi toparlamis arkadasimiz :))))) )
-
Dostlarım hepinize teşekkürler.. yardım alamadım ama güzel muhabbetti.. hoca herkes sakin merak etme.. eğlenmenin kimseye zararı olmaz... devam.. teşekkürler..