Hotmail Hesap Alma
-
Arkadaşlar
Şirkette bir arkadasımın karıstırdıgı bazı sakıncalı işlerden dolayı , bana beraber kazık atmaya calıstıgı kişi tarafından ona bir bilanco ile ilgili hotmail adresine bir mail gönderdiğini biliyorum ve bu mail i bir şekilde okumam lazım..O mesajı silcek kadar kafası çalışmaz..
Şimdi şöyle bir sey istiyorum..
Bir dönem tüm olasılıkları deneyen yaklasık 15 günde şifreyi bulan bir program var diye hatırlıyorum..
Bu programı arıyorum..
Zaten malın teki koycagı şifre sadece rakamlardan olusyordur..
Yapacagınız iyiliğin haddi hesabı yok, cok büyük bir oyunu bozmus olucam..
Yardımcı olacak arkadas dilesin bende ne dilerse :)
Şimdi cıkmam gerekiyor.
Aksam görüşmek üzere.
-
Kim demişse öyle bir program yok bir kere bunu söylüyeyim
trojan keyloger vb şekilde halledeceksin halledersen ya da çok salak sa o kişi fake yedir
Tavsiyelerim bunlar. -
dediğin şey brute fore degıl mı :|
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
trojan keyloger vb şekilde halledeceksin halledersen ya da çok salak sa o kişi fake yedir
Tavsiyelerim bunlar.
-----------------------------şifre deniyen program nasıl yok :|
kaç kez verildi burda
edit:sulo söyledi işte brute force bilmem hangi dergi de bile verildi bir dene:D
-
Arkadasın dediği gibi programlar var ve onlarla sifre bulmak değil samanlıkda,tarlada ormanda iğne aramaya benziyor.
-
Kreyzi bunu yazdı:
SeRDaR bunu yazdı:
Tavsiyelerim bunlar.
-----------------------------şifre deniyen program nasıl yok :|
kaç kez verildi burda
edit:sulo söyledi işte brute force bilmem hangi dergi de bile verildi bir dene:D
o programları şimdi dene bakalım çalışıyor mu çalışmıyor mu?? 5 deneme sonrası güvenlik kodu istiyormu istemiyor mu? yada ip ni banlıyor mu banlamıyor mu? programın oması şuan birşey ifade etmiyor
Eskiden di brute force ile mail hackleme olayı -
brute force tarih oldu artık yav
aynı şirkette olduğuna göre bi bahaneyle veya bi boşluktan yararlanıp bilgisayara oturcaksın keylogger kurucaksın
-
güvenlik kodları çıktı çıkalı bu programlarında miladı doldu..keylogger yedirmekten başka şansın gözükmüyor gibi hocam...
-
Sosyal mühendislik
-
keylogger tabiki aklıma geldi fakat lavuk laptop kullanıyor o yüzden o yaş..
brute force dediğinizin calısanı yokmudur acep
-
flash belleğine BR1337 Keylogger dan bi exe oluşturup at ve onun biilgisayrını boş bulduğun bi vakit oturup flash taki keylogger a ikji kez ttıkla ve ordan tüy bu kadar gerisini gmail ine bakrak çayına bisküvi batırıp lavuğun hotmaile girmesini bekle. :)