Htc One V Kullanan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

arkadaşlar HTC one v  kullananlar 3G nerden açılıyor sabah beri girmdeiğim dosya kalmadı telefonda bulamadım _?

ayriyetten bir sorum vaar bir internet paketi aldım mobil şebekeyi açtım ama telefon 3g den bağlanmıyor sonra 3g açılcakmış ben onu bilmiodum ahillik işte girdim nete EDGE den bağlanıyor :S

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    bulundugun baz istasyonunun sana ayirabiligi , yada fiziki konumundan dolayi Edge H ve 3g yzar bildirim cubugunda, telaşa gerenk yok zannımca (dimi şokellaman :D)

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hacım sanıım 3g yi hattına açıcaksın sen olayı yanlış anlamışsın.

bana mesaj geldiydi hattınız için 3gyi açmak için bilmem kaça mesaj atın diye.

yoksa cihazda 3g açmayı hiç duymadım :W

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

tamam onu yaptım saten ama edge den bağlandıktan sonra araştırmak aklıma geldi :) 3g dolaşıma açtım başkada bişi yapmam geerekkmio mu *

Living Death
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı

tamam onu yaptım saten ama edge den bağlandıktan sonra araştırmak aklıma geldi :) 3g dolaşıma açtım başkada bişi yapmam geerekkmio mu *

yok hocam gerekmiyo :) şebeke 3gyi desteklediğinde otomatik 3gye geçer

tel az çeken bi yerdeysen bazen saniyede 5 kere 3g  H E değişir durur :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

iide bende internet paketi yok mk nasıl internete girio telefon ?

Living Death
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı

paket olmasa da girer.

ama sana da sağlam girer.

He is finding himself.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    husnuweb bunu yazdı
    ArmadA bunu yazdı

paket olmasa da girer.

ama sana da sağlam girer.

şemsiye istemiyorsan kapat hacım mazallah hele faturalıysa bi kolun daha olur :|

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    faturadizda mb ı 50 kurus dikkat et faturali ise :D

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

hat faturalı ya kapalı zaten ama 10 mb falan kullandım işte o kadar :|

Living Death
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    paket satin almadıysan ve zoraki kullanıcaksan,
    opera mini kullan .
    ayarlardanda ..." resimleri yükle" kısmını "kapalı" hale getir.

Toplam Hit: 1479 Toplam Mesaj: 14