HTC'nin Hangi Modelini Tavsiye Edersiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

HTC One X.

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

HTC Sensation XE

HTC Sensation XL

HTC One S

HTC One X

HTC 3D Evo

Bu telefon modellerinden herhangi birini al kafan rahat etsin Kalite açısından bakınca kullananlar çok iyi bilir HTC'yi ben daha once HTC HD2 kullandım şuan 3D Evo kullanıyorum gayet memnunum telefonlardan herhangi bir sorun yaşamadım birkaç mürid bilir HD2 telefonumu şuankinide biliyorlar zaten kullananlarda var kafan rahat olsun HTC al bu bahsettiklerimin hepsi içinde ICS güncellemesi mevcut güncelleme geldiğinde daha ayrı bir telefon olarak kullanırsın çokta söylemeye gerek yok şunu var bunu var her Akıllı telefonda olduğu gibi bunlarında Şarj süreleri çok uzun değiller ben 2 gün kullanıyorum telefonu çoğukez 1.5 tek sıkıntı belki o olur başkada olmaz.

Hatasız Kod Olmaz... :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

hocam o paraya kesinlikle iphone'dan başka telefon alma derim niye mi ?

1-) iphone kullanım rahatlığı, tasarımı ve tek elle rahat kulanım açısından diğer telefonlardan çok önde ne o öyle kazulet gibi telefonlar alıyoruz cebimize sığmıyor tek elle kullanılmıyor, iphone bu konuda çok başarılı

2-) ios işletim sistemi zaten başlı başına bir olay hızlı stabil az pil tüketiyor tüm uygulamalar sorunsuz ve hızlı çalışıyor androidde ise uygulama ve oyunlar hala sorunlu çalışıyor. stabil değil akıcı değil 2 milyar veriyosun oyun oynayamıyosun!!! appstore'da ihtiyacın olan hemen hemen herşey var

3-) icloud gibi mükemmel bir sistem var herşeyin otomatik yedekleniyor. sürekli yazılım desteği var ios 6 geliyor hop tek tuşla güncelliyosun.

iphone'un avantajları böyle saya saya bitmez ama biz iphone'u övünce millet apple fanboy vs vs diyor. ben sadece tüketiciyim ve verdiğimin karşılığını almak en doğal hakkım ve iphone bunu sonuna kadar sağlıyor.

ya onu geçtim iphone 4 çıkalı 2 seneyi geçti hala ikinci elde 1100 tl 1200 tl arasında htc cihaz çıkarıyor 2000 tl ye 3 ay sonra 1000 tl nin altına düşüyor ????

iphone al doya doya kullan yenisi çıkınca çok az zararına satarsın çünkü piyasası inanılmaz bende iphone 3g var 2. el aldım 700 tl ye 3-4 senelik telefon ama hala piyasası 350 400 lira civarında artık gerisini sen hesap et

işte öyle
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

hOCAM s.a KIZMA BANA AMA YAZMADAN EDEMEDIM :)

Söyleyecegımı de takarmısın takmazmısın bılmem ama ben görüşlerımı bıldıreyım :)

Telefon hastasıyım kullanmadıgım kalmadı ... Madem o kadar para vereceksın en aızndan son 2 modelı HTC ONE X yada HTC ONE S dusunceksındır ...

ama ikisini de tavsıye etmem ... Neden dersen ...

HTC ONE X i aldım (Cıktıktan 1 - 2 hafta sonra) :)

* Çok cabuk ısınıyor ates topuna donuyor :D
    * 4 Çekırdeklı işlemcısı var ama HTC ONE S (artık calısma mantıkları mı farklı bılmıyorum) çift cekırdek olmasına karsın daha hızlı ...
    * AŞK yasanır anlatılmaz denır , ben kullandım ama hiç iyi degıl ne performans , ne kullanım acısından işini bilmıyorum ama cebe bıle sıgmıyor essek kadar :D

HTC ONE S e gelınce :)    ( Çıktıktan 1 hafta sonra aldım) :)

* Bence buyuk ...
    * Son model cıhaz oldugu halde kasma yapabılıyor ...
    * Kendı kendıne resetg atıyordu (Bu bana denk gelmıs olabılır)
    * Çok çok fazla ısınıyor oyun oynamaya vss gelmıyor ...

NEYI TAVSIYE EDERIM :

Iphone 4S 16 gb aldım bunları kullandıktan sonra hatta sadece bunlar degıl HTC sordugun ıcın soyluyorum bir cok telefon kullanıp IPHONE u hıc tanımamamıstım ...

ama IPHONE dan SONRA :) suanda düşüncem alacagım bır sonrakı CİHAZ :       ''IPHONE 5'    dir hocam ...

Eger hıc kullanmadıysan AL kullan derım ... Benım psıkolojımdeysen DUA EDERSIN :) şahsen bana tavsıye edenelerden ALLAH bin kere razı olsun :D

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

One X ya da EVO 3D

anca gidersin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

htc one x öneririm para varsa sağlam .

yok 1 milyara yakın bişi olsun dersen htc desire s var bende inanılmaz & ötesi bir makinadır kendileri, samsung tan uzak durmanı öneririm :)

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

suhatuna bunu yazdı:
    -----------------------------

hOCAM s.a KIZMA BANA AMA YAZMADAN EDEMEDIM :)

Söyleyecegımı de takarmısın takmazmısın bılmem ama ben görüşlerımı bıldıreyım :)

Telefon hastasıyım kullanmadıgım kalmadı ... Madem o kadar para vereceksın en aızndan son 2 modelı HTC ONE X yada HTC ONE S dusunceksındır ...

ama ikisini de tavsıye etmem ... Neden dersen ...

HTC ONE X i aldım (Cıktıktan 1 - 2 hafta sonra) :)

* Çok cabuk ısınıyor ates topuna donuyor :D
    * 4 Çekırdeklı işlemcısı var ama HTC ONE S (artık calısma mantıkları mı farklı bılmıyorum) çift cekırdek olmasına karsın daha hızlı ...
    * AŞK yasanır anlatılmaz denır , ben kullandım ama hiç iyi degıl ne performans , ne kullanım acısından işini bilmıyorum ama cebe bıle sıgmıyor essek kadar :D

HTC ONE S e gelınce :)    ( Çıktıktan 1 hafta sonra aldım) :)

* Bence buyuk ...
    * Son model cıhaz oldugu halde kasma yapabılıyor ...
    * Kendı kendıne resetg atıyordu (Bu bana denk gelmıs olabılır)
    * Çok çok fazla ısınıyor oyun oynamaya vss gelmıyor ...

NEYI TAVSIYE EDERIM :

Iphone 4S 16 gb aldım bunları kullandıktan sonra hatta sadece bunlar degıl HTC sordugun ıcın soyluyorum bir cok telefon kullanıp IPHONE u hıc tanımamamıstım ...

ama IPHONE dan SONRA :) suanda düşüncem alacagım bır sonrakı CİHAZ :       ''IPHONE 5'    dir hocam ...

Eger hıc kullanmadıysan AL kullan derım ... Benım psıkolojımdeysen DUA EDERSIN :) şahsen bana tavsıye edenelerden ALLAH bin kere razı olsun :D

hocam merak ettiğim tek şey One S cihazı daha türkiyede satışa sunulmadı merakım çıktıktan sonra aldım dediğin yurtdışındanmı ? şuan için One V ve One X var :) 

Hatasız Kod Olmaz... :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Aynen Hocam :)
    İstersem temın ederım 3 - 4 gun ıcınde :) S3 ıstersen onu da getırtırım ıstedıgın zamanda :)
    Dedık ya telefon hastasıyız avrupa da cıkar cıkmaz getırtıyoruz ...

MADE IN SWEDEN :)

İmza YOK !!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

telefonun ekranıyla çivi çakıyorlarmış Htc One X

http://www.teknolojioku.com/teknoloji-tv/htc-one-x-cekic-oldu-civi-cakti.html

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    tahrefk bunu yazdı:

Htc One X,Htc Sensation Xl bu ikisinden başka hiçbirini alma derim.Htc bu modelleri iyi.Eğer başka bir marka düşünürsen Samsung galaxy S2 al derim.

Hocam ben de bi htc kullanicisi olarak htclerde sarj buyuk problem, ve isinmada yapiyor.htc 3d kullanan arkadasim var telefon az bi guneste kalinca kafasi leyla oluyo.camerayi acmiyo vs.genel anlamda htc babadir, ama madem butcen o kadar iyi s2-s3 al derim.hem sarj olarakda htc lerden iyi diye biliyorum..kolay gelsin,karar vermek zor is.
Toplam Hit: 2822 Toplam Mesaj: 21