Http://Omegle.Com/
-
hacılar gülmekten karnım ağrıyor ya :D. neden diceksiniz açıklayayım;
iki pencere açtım omegle adresinde, birinde yazıyom diğerinde çıkıyo, oraya yazıyom aynı cevaplar :D:D:D.
kendime aktardı beni ya hehaeheheh...
-
amk hupneleri neden karı gibi davranırlar hiç anlamam, hakkat top olacak top oğlu toplar. Hemen içine ettik bu servisinde, eğe böyle bir sitem olsa bütün Türk ip adreslerini banlarım. En az 5 tane çakma hatun geldi hepte bizin ip** Türkler.
-
You: hiStranger: hiYou: whats upStranger: not bad youYou: good.You: from ?You: ????Stranger: turkeyStranger: youStranger: yüzde bi milyon turkeyyarıldım.D
-
Stranger: aloYou: beraber yürüdük biz bu yollarda
beraber ıslandık yağan yağmurda..Stranger: aloYou: ne alo aloStranger: Orası Adana Ocak Başımı ?You: yok kucak başı :DStranger: 1 porsiyon Çöpşiş 2 Kişilik Kebab İstiyoruzStranger: acillYou: ayıpsınYou: ayranda verelim miStranger: cocuk evde ağlıyorStranger: olurStranger: illa kebab kebab tutturduStranger: dedim gel seni şırdana gotureyimStranger: yok dedi ben ocak başından yerim diye tutturduStranger: bende sizi aradım cabuk gonderinStranger: her zman ki yereYou: tamam..You: yolladım :DStranger: borcumuz ne kadardıYou: 10 lira ver yeter abi..Stranger: eyv.Stranger: cumali abimiz ne yapıyorYou: iyi selamları varYou: senin çoluk çocuk nasıStranger: orda ustaydı ayrıldımıYou: yok devam ediyo çalışmaya..Stranger: nolsun ya aynı hep yaramazlarStranger: senin kiler nasıStranger: nasılYou: aynen onlarda devam..Stranger: neyse yemekler geldi sağolasın soğukmadan yiyelimStranger: cok cabuk gonderdilerYou: afiyet olsun (=Stranger: tesekkurler iyi akşamlarStranger: iyi işlerStranger: :DYou: eyvYou: güle güle :D -
%90 'ı türk olan site :)
-
alın hacılar aha bu da benden:))
Connecting to server...You're now chatting with a random stranger. Say hi!You: selamün aleykümStranger: O_oStranger: what?You: hacı nbr yaStranger: :SYou: what neYou: türkoStranger: wahat is your name?
yatta zorlayeemmYou: hacı daha ing yazamıyon yaYou: ne zorluyon kiYou: :You: nerdenStranger: ordan--------------------------------Connecting to server...You're now chatting with a random stranger. Say hi!Stranger: naber şefYou: destur var mı?Stranger: destursuz girmem elbetYou: eywStranger: nassın iyisinYou: allah razı olsun hacı sen nasılsınStranger: nolsun işte ugrasiozStranger: sersefil olduk bu krizdeYou: valla kaşam akşam iyi makaraStranger: hee yaStranger: stres atiomStranger: :D:DStranger: iyi gelioYou: sar sallaYou: :))Stranger: hadi o zaman baska diyarlara yelken acalimStranger: görüşürükkStranger: byeeYou: bi dk bekle yazıları alayımYou: byzzStranger: okStranger: sozlue miStranger: yazıonStranger: sefStranger: needioonYou: yok sitede geyik yapıyozStranger: hehehee tamamStranger: selamımı solersin kaşgarlı mahmutun selamı var deStranger: onlar bilirStranger: haaaydi selametleYou: a.slm emin ol onlarda slm yolluyolarStranger: ;) -
ben iyice çıktı almanla yarı türkçe yarı ingilizce anlaşmaya çalışıyorum olmuyor arapça konuşan çıkoyor türkçe biliyonmu diyorum hea belki arap kız düşürürüm diyor amaa yabancıdil olmadan bitürlü kız düşmüyor
-
Stranger: koltuk altını yalamak isterimYou: sn bnm yarr**ı yala ipneYou: :Dgecenin kaçı adamın dediine bak yaf(=
-
Her 100onlinedan 98'inin Turk oldugu site :)
-
Sonunda içine ettiğimiz site ;)
Toplam Hit: 60039 Toplam Mesaj: 176