folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Http://Www.Peteranswers.Com/ Hakkında:|

Http://Www.Peteranswers.Com/ Hakkında:|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Abi bu site nedir ya mantığı nedir:) şimdi bizim okulda 1-2 tip bu steden milleti yutturmş fln onu yapmak ası mümkündür millet aşırı tırsmış fln...Açıklayabilirseniz mutlu olurum...

site güya bi cinin fln senin sorularına evap veriyo:P

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    yalan ya yapay zeka :)

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

Bende geleceğe mail gönderiyorum.!

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    DaReSeLaM bunu yazdı:
    -----------------------------

Dalga geçme! sanki ben ciddi ciddi diyorum ya biri çok pis yemiş yani bu site aracılığıyla bizim arkadaşları bu nasıl olmuştur diye soruyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    nakamura2 bunu yazdı:
    DaReSeLaM bunu yazdı:

Dalga geçme! sanki ben ciddi ciddi diyorum ya biri çok pis yemiş yani bu site aracılığıyla bizim arkadaşları bu nasıl olmuştur diye soruyorum.
    Dalga Geçtiğimi nerden cıkardın ?

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    bana keep going deyip duruyo :D

sırıtma la.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

hacım çakmadır bu... o  inanan mallara söle diyanetin sitesinden baksınlar cin web sitesi açıp soru cevaplarmıymış..

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Yav zaten çakma da  nası yapılıyo olay nası:) ben 1-2 şey buldumda anlamadım tam Pe yazın fln dio:| ama güzel şaka

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    biz fransız kaldık olaya biri açıklasın bunun ne işe yaradığını
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    The_Barbar bunu yazdı:
    Abi şimdi olay şudur bizim okulda 3-4 eleman birleşip bu siteyi millete yayıyolar diyolar ruh muh bu senin sorduğun herşeyi bilir fln die..Onların içinden 2 kişiyle konuşuyo yalnız ruh:P şimdi bunlar milletin yanında işlte soru fln yazıyolar benim ölü amcam kim fln die bu da doğru cevvaplıyo fln:) abi ben internette araştırdım yalnız bu sitede bişeyler ayarlayınca sorduğun sorulara istediğin gibi yanıt verdirebiliyosun bi siteye ama onu bulamadım..Yalnız işletmek için bire bir..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

nakamura2 bunu yazdı:
    The_Barbar bunu yazdı:
    Abi şimdi olay şudur bizim okulda 3-4 eleman birleşip bu siteyi millete yayıyolar diyolar ruh muh bu senin sorduğun herşeyi bilir fln die..Onların içinden 2 kişiyle konuşuyo yalnız ruh:P şimdi bunlar milletin yanında işlte soru fln yazıyolar benim ölü amcam kim fln die bu da doğru cevvaplıyo fln:) abi ben internette araştırdım yalnız bu sitede bişeyler ayarlayınca sorduğun sorulara istediğin gibi yanıt verdirebiliyosun bi siteye ama onu bulamadım..Yalnız işletmek için bire bir..

Bunu arkadaşlarınıza falcı diye tanıta bilirsiniz ve sadece sevdiği kişilere cevap veriyor diye bilirsiniz.Hatda yanınızdaki arkadaşınıza yapacağınız iyi bir şakanın vesilesi ola bilir bu devil.gif .

http://www.peteranswers.com/

Hiylesini bilmeden sorursanız,size sadece alakasız ve üstelik ingilizce cevaplar verir

Hiylesi:

1.Açacağınız linkde doldurmanız gereken 2 hane var.Bi tanesi insert petition(ricanızı ilave edin) diğeriyse insert question(sorunuzu ilave edin)

2.İnser petition(ricanızı ilave edin) hanesine P ve e hartflerini yazın. Sonra . (nokta) koyun.Ardından arkadaşınıza ve her kimseyse ona soracağınız sorunun cevabını yazın.Siz yazarken O otomatik olarak yukarıda gereken olan ricayı kendi yazıyor.Cevabınız onun yazacağı cümleden kısa olmalı ve cevabınız bitdiğinden sonra sadece space butonuna basıp onun yazıyı bitirmesini bekleyin en sondaysa : koyun ve o sizi otomatik olarak soru hanesine getiriyor ve burada sormak istediğiniz soruyu soruyorsunuz ve sonda [b]?(soru işareti) koyuyorsunuz[/b][i](sorunun ingilizce olması şart değil)

umarım bu bozuk türkçem anlata bilmişimdir sweatingbullets.gif

edit:İlk kez sorduğunuz zaman yukarıda yazı çıka bilir.İ accept'e tıklıyorsunuz
Toplam Hit: 14911 Toplam Mesaj: 25