Http://Www.Peteranswers.Com/ Hakkında:|
-
Abi bu site nedir ya mantığı nedir:) şimdi bizim okulda 1-2 tip bu steden milleti yutturmş fln onu yapmak ası mümkündür millet aşırı tırsmış fln...Açıklayabilirseniz mutlu olurum...
site güya bi cinin fln senin sorularına evap veriyo:P
-
yalan ya yapay zeka :)
-
Bende geleceğe mail gönderiyorum.!
-
DaReSeLaM bunu yazdı:
-----------------------------Bende geleceğe mail gönderiyorum.!
-----------------------------
Dalga geçme! sanki ben ciddi ciddi diyorum ya biri çok pis yemiş yani bu site aracılığıyla bizim arkadaşları bu nasıl olmuştur diye soruyorum. -
nakamura2 bunu yazdı:
DaReSeLaM bunu yazdı:
-----------------------------Bende geleceğe mail gönderiyorum.!
Dalga geçme! sanki ben ciddi ciddi diyorum ya biri çok pis yemiş yani bu site aracılığıyla bizim arkadaşları bu nasıl olmuştur diye soruyorum.
Dalga Geçtiğimi nerden cıkardın ? -
bana keep going deyip duruyo :D
-
hacım çakmadır bu... o inanan mallara söle diyanetin sitesinden baksınlar cin web sitesi açıp soru cevaplarmıymış..
-
Yav zaten çakma da nası yapılıyo olay nası:) ben 1-2 şey buldumda anlamadım tam Pe yazın fln dio:| ama güzel şaka
-
biz fransız kaldık olaya biri açıklasın bunun ne işe yaradığını
-
The_Barbar bunu yazdı:
Abi şimdi olay şudur bizim okulda 3-4 eleman birleşip bu siteyi millete yayıyolar diyolar ruh muh bu senin sorduğun herşeyi bilir fln die..Onların içinden 2 kişiyle konuşuyo yalnız ruh:P şimdi bunlar milletin yanında işlte soru fln yazıyolar benim ölü amcam kim fln die bu da doğru cevvaplıyo fln:) abi ben internette araştırdım yalnız bu sitede bişeyler ayarlayınca sorduğun sorulara istediğin gibi yanıt verdirebiliyosun bi siteye ama onu bulamadım..Yalnız işletmek için bire bir.. -
nakamura2 bunu yazdı:
The_Barbar bunu yazdı:
Abi şimdi olay şudur bizim okulda 3-4 eleman birleşip bu siteyi millete yayıyolar diyolar ruh muh bu senin sorduğun herşeyi bilir fln die..Onların içinden 2 kişiyle konuşuyo yalnız ruh:P şimdi bunlar milletin yanında işlte soru fln yazıyolar benim ölü amcam kim fln die bu da doğru cevvaplıyo fln:) abi ben internette araştırdım yalnız bu sitede bişeyler ayarlayınca sorduğun sorulara istediğin gibi yanıt verdirebiliyosun bi siteye ama onu bulamadım..Yalnız işletmek için bire bir..
-----------------------------.
http://www.peteranswers.com/
Hiylesini bilmeden sorursanız,size sadece alakasız ve üstelik ingilizce cevaplar verir
Hiylesi:
1.Açacağınız linkde doldurmanız gereken 2 hane var.Bi tanesi insert petition(ricanızı ilave edin) diğeriyse insert question(sorunuzu ilave edin)
2.İnser petition(ricanızı ilave edin) hanesine P ve e hartflerini yazın. Sonra . (nokta) koyun.Ardından arkadaşınıza ve her kimseyse ona soracağınız sorunun cevabını yazın.Siz yazarken O otomatik olarak yukarıda gereken olan ricayı kendi yazıyor.Cevabınız onun yazacağı cümleden kısa olmalı ve cevabınız bitdiğinden sonra sadece space butonuna basıp onun yazıyı bitirmesini bekleyin en sondaysa : koyun ve o sizi otomatik olarak soru hanesine getiriyor ve burada sormak istediğiniz soruyu soruyorsunuz ve sonda [b]?(soru işareti) koyuyorsunuz[/b][i](sorunun ingilizce olması şart değil)
umarım bu bozuk türkçem anlata bilmişimdir
edit:İlk kez sorduğunuz zaman yukarıda yazı çıka bilir.İ accept'e tıklıyorsunuz