Huawei Mate 9 - İphone 7 Plus'tan Hızlı Telefon
-
Ekerci bunu yazdıNomm bunu yazdıFlorenzi bunu yazdıNomm bunu yazdı
P9 mu Mate 9 mu ?
Aradigin özellikler nedir?
P9>>> 1080x1920 pix, 5.2 inc, Ips, Alüminyum-Gorilla Glass 3, 424 ppi, Arm Mali-T880 Mp4, 144 gr, Kirin 955, 3 Gb ram, Li-Polymer, 3000 mAh, 32Gb, Flas Acik Kamera Cekimi, Flas Kapali Kamera Cekimi
Mate 9>>> 1080x1920 pix, 5.9 inc, Ips, Alüminyum, 373 ppi, Arm Mali-G71 Mp8, 190 gr, Kirin 960, 4 Gb ram, Li-Ion, 4000 mAh, 64Gb, Flas Acik Kamera Cekimi, Flas Kapali Kamera Cekimi
Bana sorarsan P9
O zaman P9 alırım, Android Nougat a geçti mi iki telefon da ? Son güncellemeyi aldılar mı biliyor musun?
ben mate 9 alırdım büyük telefon kullanabiliyorsan. güncelleme çalışması devam ediyor p9 7 için. beta testinde 7 şu anda. mate 9 un daha fazla artı yönü var.mesela video çekimlerinde üstünde 1 den fazla mikrofon var 360 derece ses alabiliyor. yada sadece önden ses almasını istiyorsan sadece ön mikrofonu açıyorsun arkayı kapatıyorsun
Mate 9 da pahalı yahu 3000 lira samsund edge ye yakın
-
Nomm bunu yazdıEkerci bunu yazdıNomm bunu yazdıFlorenzi bunu yazdıNomm bunu yazdı
P9 mu Mate 9 mu ?
P9>>> 1080x1920 pix, 5.2 inc, Ips, Alüminyum-Gorilla Glass 3, 424 ppi, Arm Mali-T880 Mp4, 144 gr, Kirin 955, 3 Gb ram, Li-Polymer, 3000 mAh, 32Gb, Flas Acik Kamera Cekimi, Flas Kapali Kamera Cekimi
Mate 9>>> 1080x1920 pix, 5.9 inc, Ips, Alüminyum, 373 ppi, Arm Mali-G71 Mp8, 190 gr, Kirin 960, 4 Gb ram, Li-Ion, 4000 mAh, 64Gb, Flas Acik Kamera Cekimi, Flas Kapali Kamera Cekimi
Bana sorarsan P9
O zaman P9 alırım, Android Nougat a geçti mi iki telefon da ? Son güncellemeyi aldılar mı biliyor musun?
ben mate 9 alırdım büyük telefon kullanabiliyorsan. güncelleme çalışması devam ediyor p9 7 için. beta testinde 7 şu anda. mate 9 un daha fazla artı yönü var.mesela video çekimlerinde üstünde 1 den fazla mikrofon var 360 derece ses alabiliyor. yada sadece önden ses almasını istiyorsan sadece ön mikrofonu açıyorsun arkayı kapatıyorsun
Mate 9 da pahalı yahu 3000 lira samsund edge ye yakın
hocam öyle bütçe sıkıntısı varsa p9 yapacak bişi yok. iphone da fena deil yani ama 7 almazdım. 6s alırıdm
-
P9 da hızlı şarj yok
-
Mate 9 daha iyi tabi ki. Bu arada hızlı şarja çok özenmeyin bataryanın ömrünü yarı yarıya yiyor. Sonra telefonun senesi dolmadan bu niye şarj tutmuyor demeye başlarsınız.
-
bizim milletimizde acaip bi ön yargı duvarı var nedense
tlefonda samsung apple vs. bi dünya para veriyolarlar marka değeri için verdiklerinin farkında değilller
* telefonum huawei g8 sıfır olarak 1100 tl ye aldım iyiki almışım diyorum eğer değiştirecek olursam üst model bi huawei tercihim olur
* otomobil içinde aynı ön yargı var bomboş arabalara 40-50 bin tl verirler kütük gibi ona nazaran bende gittim alfa romeo aldım onada iyiki almışım diyorum =) araç değiştrecek olursam yine alfa tercihim olur
liste uzar gider
-
snnyk bunu yazdı
tlefonda samsung apple vs. bi dünya para veriyolarlar marka değeri için verdiklerinin farkında değilller
* telefonum huawei g8 sıfır olarak 1100 tl ye aldım iyiki almışım diyorum eğer değiştirecek olursam üst model bi huawei tercihim olur
* otomobil içinde aynı ön yargı var bomboş arabalara 40-50 bin tl verirler kütük gibi ona nazaran bende gittim alfa romeo aldım onada iyiki almışım diyorum =) araç değiştrecek olursam yine alfa tercihim olur
liste uzar gider
Teşekkür ederim dostum, şimdi media markt gidip P9 titanium gri rengini alacağım
-
Nomm bunu yazdısnnyk bunu yazdı
liste uzar gider
Teşekkür ederim dostum, şimdi media markt gidip P9 titanium gri rengini alacağım
hocam insanların tam tersi ucuz telefon alması beni deli ediyor. sen bilgisayarından televizyonundan yatağından hatta çükünden daha fazla bu telefonu kullanıyorsun.
belki 1 yıl belki de 2-3-4 yıl kullanacagın bir makına satın alacaksın , ee böyle bir makına alacakken bu makına aynı zamanda senin digital kameran , sosyal medyan müzik çaların alarmın oyun konsolun vb. gibi yüzlerce özelliğe sahip gidip neden seni daha rahat ettirecek birşey varken en çok kullandıgın makınanın ucuzunu alıyorsun ki ?
bugun geziye gittim kız arkadaşım ile bol bol foto çektim , yolda arabada spotify üzerinden 2-3 saat müzik açtım sonra çektiğim fotoları sosyal medyada paylaştım.
şimdi bundada kamera var bundada internet var diyip grand prime veya daha ucuz bir telefon alsaydım aynı etki olmayacaktı her gün gidip 1-2 paket sigara içen adamlar var ama ayda 10 TL fazla verip telefonuna kasko yaptırmıyor sonra gidiyor ekranını kırıyor.
p9 burada uygun fiyatlı kötü cihaz demiyorum tam tersi huawei yi çok severim ve p9 en sevdiğim cihazlar arasında ben p10 bekliyorum nasıl birşey olacak diye ama gönlüm hep iphone dan yana. ancak şu dediğin doğru insanlar 40 50 bin tl verip içi boş araba alıyor gidip sıfır auris alıyor corolla alıyor arka camlar manuel. işte bu bilinçsizlik ucuz telefondan kastım fiyat performans cihazları degil ihtiyacı p9 ken galaxy on7 alan yada mate9 ken grand prime alan insana gıcıgım ben.
-
snnyk bunu yazdı
liste uzar gider
Eğer yarın öbür gün 2. elde satarım diyorsanız Samsung ve iPhone harici telefonlar 2. elde para etmiyor. Ya yok pahasına satacaksın yada bir tanıdığa hediye edeceksin.
Bu arada telefon fiyatlarını pahalı bulanlar önerim hep geçen yılın amiral gemisi cihazını alın yıllarca taş gibi kullanın. Gidipte bu senenin yeni orta seviye telefonuna para vereceğinize eski kaliteli modeli alın.
Mesala Galaxy S8 çıkınca yaza doğru Galaxy S7'ler 2 bin liraya kadar geriler diye düşünüyorum.
-
snnyk bunu yazdı
liste uzar gider
Hocam bendede g8 var ben ılk aldıgımda hiç memnun değildim sürekli intagram falan girince donuyor tel kapanıyordu böyle bir soru şikayet vardı. Halada ara ara kapanıp açılıyor kendi kendine herkez abi yeni update hiç sorun aklmayacak deniyor. Hala bekliyorum.
-
Nomm bunu yazdıFlorenzi bunu yazdıNomm bunu yazdı
P9 mu Mate 9 mu ?
Bana sorarsan P9
Bence de al P9. Ancak son güncellemeleri aldilar mi bilmiyorum. Bende Mate S var. Mesela bana Nougat gelmiyormus. Ancak pek önemsemiyorum cünkü Huawei'nin romu olan Emui 5.0'e gelecek olan güncelleme bana yeterli olacaktir. Bu arada Mate S'i de öneririm sana. P9'dan sonraki en iyi tasarima sahip Android telefon bence. Özellikle ince yapisindan dolayi.