Hz. Muhammed’E Hitler Hakareti
-
İslamı hedef alan açıklamalarını sürdÜren Hollanda’da PVV Lideri Geert Wilders ve İşçi Partisi politikacı Ehsan Jami, bu kez de Hz. Muhammed’i Hitler'e benzeterek hakeret etti.
Hollanda’da muhalefette bulunan Özgürlük Partisi PVV Lideri Geert Wilders ile kısa bir süre önce “Eski Müslümanlar” adıyla bir örgüt kuran İşçi Partisi PvdA’lı Arap asıllı politikacı Ehsan Jami, Hz. Muhammed’e ağır ithamlarda bulundu.Yaklaşık 3 yıldan bu yana İslamı hedef alan açıklamalarıyla Hollanda hükümetini sıkıntıya sokan, ülkede bulunan çok sayıda Müslüman ve sivil toplum kuruluşlarının tepkilerini çeken Wilders ile Jami, Hz. Muhammed’e Hitler benzetmesinde bulundu.
De Volkskarnt gazetesinde Wilders-Jami imzasıyla çıkan makalede yer alan yazıda örgüt lideri Jami ile parti lideri Wilders, sınırsız özgürlükten söz edip, “Nazi faşizmi ne ise bugünkü İslamiyet de odur” dediler.
Yazıda, “Geçtiğimiz yüzyılda dünya Nazilerden ne çektiyse şimdi de İslamiyetten aynı şeyi çekiyor” diyen Wilders ile Jami’ye Hollanda basınından ağır tepki gösterdi.
Hollanda Terörle Mücadele Ulusal Güvenlik Merkezi Başkanı Tijbe Joustra da, Hz. Muhammed’de yapılan yakıştırmayı sert bir dille kınadı. Joustra, “Yaklaşık bir milyon Müslüman’ın yaşadığı ülkede yakışıksız sözler sarf edilmiş. Radikal İslam yanlılarına fırsat verip böyle riskleri göze alamayız” dedi.
NTV
koşan? madem dinler arası bi savaş söz konusu neden yahudiler ve hristiyanlar birbirlerine düşman değiller?
acaba bir müslüman olarak üstümüze düşen ne? neler yapmalıyız bu hakaretleri engellemek için? onları merak
ediyorum ve yorumları bekliyorum...
fakat bi ricam inanmayan yada müslüman dinine mensup olmayan arkadaşlar yorumlarında biraz daha tutarlı olurlar
daha dikkatli yorumlar yazarsa sevinirim sonra kavga çıkıyor kavga ederek bir yerede varamayacağımza göre...
lütfen dinimize ve birbirimize saygılı şekilde yorumlar yapalım lütfen...
-
yahudi=para bu devirde para konusur.
-
Neden böyle oluyor neden böyle düşünüyorlar biliyormusun; bagzı aşırı müslümanız diyen kendini bilmez terör örgütleri din için her yere bomba koyup insan öldürüyorlar ve Allah için yaptık diyorlar.Bunları bir hristiyan veya bir yahudi yapıyormu. Şuan bütün dünyada ki hristiyan ve yahudi ülkeler müslümanları terörist olarak görüyo ve bu daha büyüyerek ilerliyecek. Gerçekten çok vahim bir durum
-
abi kıskanıyorlar...nedenm,?
çünkü harbidem müslüman olan birini dövsen de öldürsende ibadetinden vaz geçmiyor...hem islam son din oldugundan nasıl olurda en yaygın din oldu diye içten içten yiyor adamlar kendilerini...
mekkeli müşrikler ebu bekiri tekme tokat elini ayagını bağlayarak dövdüklerinde...yüzü bem beyaz olan ebu bekirin suratı siyah oldugunda ebu bekir 3-5 gün yatakdan kalkamadı...ilk kalkdıgında ise ilk sözü Muhammed oldu...annesi olum çorba iç dedi Muhammed olmada asla dedi...
diyecegim şu ki Muhammed(S.a.v) den başka yanında böyle sadık kişiler olan mübarek kişiler olan peygamber yok...tamam tüm peygamberler bizim ama kabul etmek gerekirki islam bu kadar yayıldıysa...Muhammed(Sav) ve sahabe ler sayesindedir...ve bu kadar yayılması elbetdkei göze çarpar uyuz oluyorlar islam dinine...aslında biliyorla hak dini kabul etmeleri gerekiyor...ama adamlar aynen ebu cehil gibi neden bize gelmedi son din neden Muhammede geldi diye içten içten kemiriyor beyinlerini kıskançlık duygusu...böle oluncada herşeye bok atıyorlar...anlıcan şuki kedi uzanamadıgı cigere mundar diyor...bizimde kediye pisst dememiz gerekli ;)
not: anlatdıklarımda isimlerde falan yanlıslk varsa belirtirseniz sevinirim...
-
Peygamber efendimiz(s.a.v) birgün medinede meclise çıkıyor. Halkın önünde konuşuyor:
-Ben medinede başkanlık yaptığım dönemde kimin sırtına bi kırbaç vurdumsa, işte sırtım gelsin vursun; kimin namusuna sövdümde işte şerefim gelsin sövsün; kimin malına dokundumsa işte malım gelsin alsın! diye bi konuşma yapmıştır...
Bunun gibi bir konuşmayı şimdiye kadar yapan bir yönetici açık ve net konuşan bir yönetici görmüşler mi bu gavurlar hayatında? Bi de hitler benzetmesi yapıyo a.q. çocukları...
Neyse zaten bunlar bizi kışkırtmak için böyle şeyler yapıyorlar siktirin gitsin :)
-
4 kitaba da inanan (değiştirilmemiş hali) ve onlarında peygamberine inanan bir diniz,zaten bu onları şaşırtıp çıldırtıyor.
-
bunun din savaşıyla ilgisi yok, tarih boyuncada hiçbir savaş hiçbir çatışma din için olmamıştır, Şu an amerika ırakta ve irana girecek ama avrupalının psikolojisi bunu kabul etmiyor, bu durumda aralarda çatışma çıkararak bir psikolojik savaş taktiği deneniyor.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Peygamber efendimiz(s.a.v) birgün medinede meclise çıkıyor. Halkın önünde konuşuyor:
-Ben medinede başkanlık yaptığım dönemde kimin sırtına bi kırbaç vurdumsa, işte sırtım gelsin vursun; kimin namusuna sövdümde işte şerefim gelsin sövsün; kimin malına dokundumsa işte malım gelsin alsın! diye bi konuşma yapmıştır...
Bunun gibi bir konuşmayı şimdiye kadar yapan bir yönetici açık ve net konuşan bir yönetici görmüşler mi bu gavurlar hayatında? Bi de hitler benzetmesi yapıyo a.q. çocukları...
Neyse zaten bunlar bizi kışkırtmak için böyle şeyler yapıyorlar siktirin gitsin :)
-----------------------------
devamını getirim...anlaşılsın kardeş...efendimiz ölmek üzere artık zar zor yürüyor...asa'sına dayana dayana zar zor yürüyerek mescide geliyor...ben bir peygamberim ama kul hakkından sorumluyum...kime bir kırbaç vurduysam kime bagırdıysam kırıcı söz etdiysem aynısını oda bana yapsın der...ordan ismini hatırlamadıgım bir sahabe çıkar ve savaşa giderken devesinin arkasından yürüdügünü ve muhammed(sav)in kırbacının sırtına vurdugunu söler...peki der efendimiz o halde sen de bana vur...hz. ömer atılır ona 1 kırbaç vuracagına bana 100 kırbaç vur...ebu bekir atılır görmüyormusun o çok yaşlı son günlerini yaşıyor...ona vurma bütün malım varlıgım senindir...istersen beni öldür ama ona vurma...muhammed(Sav)kimse karışmasın der bu benim davam hakkına ben girdim o bana vuracak...efendimiz sırtını döner...hayır der sahabe efendimiz sırtını aç benim sırtım açıktı der...herkes yine bagırır çağırır ama nafile...efendimiz yine karısmayın der ve sırtını açar...o mübarek sırtını açar ve sahabe efendimiz elindeki kırbacı hemen atar ve peygamber efendimizin peygamberlik mührünü öpmeye başlar...YA MUHAMMED BU MÜHÜRÜ ÖPMEK İÇİN BAŞKA YOL BULAMADIM...
işte görüyoruz müridler...
sahabe efendilerimiz peygamberimizi nekadar çok seviyor...ona anam babam sana feda olsun ya muhammed diyebiliyorlar okadar çk seviyorlar...ben başka dine mensup olsam kıskanırdım... :D neden diye sorardım kendime...
mesela hristiyanlar...isa çarmıha gerildi diyorlar...o çarmıha gerilirken onunla birlikte 2 kişi daha çarmıha geriliyor...ama onlardan biri BABANA SÖYLEDE BİZİ KURTARSIN HANİ SENİN BABANDI DİYOR...isyan ediyor...ve sonucunda bir karga tarafından gözü oyuluyor...
şimdi sizler düşünün...sizce kıskanmakda haklı degillermi...
-
dünyada bir dinin veya bir ideolojinin haklılığı, iyiliği, doğruluğu değil, güç konuşur. güçlüysen haklısındır, snn düşüncen veya dinin iyidir veya doğrudur. bu güç meselesi..
-
Fistandantilus bunu yazdı:
-----------------------------dünyada bir dinin veya bir ideolojinin haklılığı, iyiliği, doğruluğu değil, güç konuşur. güçlüysen haklısındır, snn düşüncen veya dinin iyidir veya doğrudur. bu güç meselesi..
-----------------------------
aynen katılıyorum...kimse kusura bakmasın ama...bu durumdan zamanında büyük alimlerin kitaplarını yakan...bilimsel çalışmaları yasaklayan...veya destek çıkmayanlar sorumludur...onların ceremesini biz çekiyoruz...onların cahilliginin sonucları bunlar ve buna katlanmamızı istiyorlar ne hakları vardı bizleri geri bırakmaya...ama şunuda sölim dış kuvvetlerde engel olmadı degil tabi oldular...yazdıklarım yanlış anlaşılmazsa sevinirim (:
-
İslam dinini küçük düşürmekteki maksatları bence hrıstıyan ve yahudiler bir olup islamın hızlı bir şekilde büyümesini engellemek için böyle yapıyorlar.
Hz. isa yı da biz peygamber olarak biliriz. onada saygımız sonsuzdur. HZ. isanın bir rivayet buyrulurki : ben gideceğim taki benden hayırlısı gelene kadar demiştir bu maksat benden sonra gelecek olan peygamber maksatıdır. yani Bizim peygamberimize söylemiştir. onların kitabı doğru değildir kendileri abidik kubidik düşüncelerle yazmışlar incili... yahudiler sanırım kendi soyundan başkasını dinlerine almıyorlarmışşş....bu yüzden kitlesi azalmaktaymışş... mevlana ise bütün herkese gel nolursan ol gel manasından çok hızlı büyüyenn bir islam dinini görüp hrıstıyanlara da sizde isaya inanıyosunuz bizde beraber olup müslümanlığı ezelim düşüncesindeler. zaten ben hiç sevmiyorum hrıstıyanlığı neden !!! : hep yıkıcı öldüren vs vs.
şöyle bir durum var : bir insanı öldürüyorsun sonrada günah çıkartıyorsun bu kadar saçma bişey olamaz düşünki öldürdüğün senin anne baban ? hrsıtyanlık böle...
ben yine yineliyorum böyle hakaret tavrı oldukça hem bi yandan orda yaşayan bazı kesimler müslümanlığı öğrenip doğru yolu bulabilir efendimizin kim olduğunu bilmeyen yerler var hayatını okuyup doğru yolu bulabilirler düşüncesindeyim.
2. si ise bunlar islamdan intikam alma niyetindeler ancak. Allah intikam alanların en hayırlısıdır. şu günlerde danimarkada ASKERİ REJİM DARBE İLE ÇALKALANIYOR.
Allah ıslah eylesin diyeceğim Kendi peygamberlerini çarığa asan bunlardır. Yalnız Hz isa çarığa asılmamıştır onun yerine başkası asılmıştır Hz. İsa Allahın kudreti ile gökyüzüne çıkarılmıştır. ve kıyamette tekrar dünyaya gelecektir.... başka diyecek sözüm yok. iyi günler...