İçki Yasağı Yolda Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

BosphorusPasha bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam küllyen sınır koymayacaklar ya gitsin ekndi içinde içsin. ama trafiği görüyorsun adam bilse bile alkollü trafiğe çıkılamayacağını alkollü kafa ile ister istemez çıkıyo sonuçlarıda haberlerde görüyporuz. böle özgürlük olmaz. Artık bu içki yani herkesin alabileceği bişey haline geldi bazı şeylerin farkında olmak gerekli sarhoş bi toplum olmaktansa bazı şeylerin farkında aklı selim olan bi toplum olmayı tercih ederim. sonuna kadarda desteklerim böyle bir kampanya olursa eğer.

senin önerin ne?

sokaklarda içmek falan zaen yasak senin istediğin ne?

evinde içsin diyosun adam küçük çocuğunun yanında mı içsin ya da karısının yanına evine içmeye adam mı getirsin?

bişey söyle de tmm diyelim bari

kendi istekleri için başkalarının isteklerini kısıtlamaya kimsenin hakkı yok

o zaman ben de ezan yasaklansın istiyorum çok rahatsız oluyorum gürültüsünden

hadi bakalım tepkin ne olur?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

diamonique bunu yazdı:

Kendi evinde ne yaparsa yapsın, ama dışarıda milletin hayatını riske atmalarına hakları yok.

ulan nasıl da dramatize ediyosunuz olayları

sanki alkol alan herkes arabaya biniyor ve birilerini eziyor illa

hem ayıkken yapılan trafik kazaları sayıca fazla değil mi?  

toptan arabaları yasaklayalım gitsin

bir önceki mesajımı sana da ithaf ediyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

@diamonique

içerde de dışarda da içerim .. .. 

Bu kadar gerileşmedik daha şimdilik..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

senin önerin ne?

sokaklarda içmek falan zaen yasak senin istediğin ne?

evinde içsin diyosun adam küçük çocuğunun yanında mı içsin ya da karısının yanına evine içmeye adam mı getirsin?

bişey söyle de tmm diyelim bari

kendi istekleri için başkalarının isteklerini kısıtlamaya kimsenin hakkı yok

o zaman ben de ezan yasaklansın istiyorum çok rahatsız oluyorum gürültüsünden

hadi bakalım tepkin ne olur?

Sokakta içmek yasak mı?

Şimdi bir de karşına gürültünün tanımını koyarlar. 120 dB. Eğer ezan sesi ondan yüksekse gereken şikayeti yap o zaman.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

Normal şartlar da alkol zaten insan vücuduna zararlı. Birde şuuru kaybettirme özelliği var oda insanı hiç istemeyeceği durumlara sürüklüyor. Bu sebeplerden dolayı yasaklanmasını tamamen desteklerim.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

diamonique bunu yazdı:

Sokakta içmek yasak mı?

Şimdi bir de karşına gürültünün tanımını koyarlar. 120 dB. Eğer ezan sesi ondan yüksekse gereken şikayeti yap o zaman.

evet yasak, aç da 3-5 kanun ve düzenleme falan oku

120db de gürültünün tanımı değil insanı  sağır edecek sınırdır aklında bulunsun

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Yasakalsınlar. Özelliklede alkol alanların dolmuş ve taksilere binmesini engellesinler. Gece 10 dan sonra binemiyorum dolmuşlara, otobüslere. Alkol kokanların kamuya ait yerlere girişi yasaklansın. Adam iki duble içip veliyim edasıyla okula gidiyor. Ondan sonra öğretmen uğraşıp duruyor Allahın sarhoşuyla. İçenin içme hakkı varsa benimde temiz hava alma hakkım var arkadaş. Sahilde vatandaş kırık şişelerden gezemiyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

WALLACEs bunu yazdı:

Normal şartlar da alkol zaten insan vücuduna zararlı. Birde şuuru kaybettirme özelliği var oda insanı hiç istemeyeceği durumlara sürüklüyor. Bu sebeplerden dolayı yasaklanmasını tamamen desteklerim.

sarhoş olmaktan bahsetmiyoruz

alkol ün etkileri nelerdir ?

zevki ve şevk i arttırır (örnek dans ediyorsan yada müzik dinliosan (hangi tür olrsa olsn) daha çok zevk alırsın)

sohbet esnasında keyfi arttırır , yakın arkadaşlar birbirleri ile herşeyi paylaşır konuşur. 

serseriler zaten tiner çekio...

Ağzı ile içene hiç bişi olmaz. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

ekmek yemeyin un yiyin :))

ntvmsnbc okuyucu yorumlarından alıntıdır.

bu adam yobazları nasıl etkileyecegini biliyor. derdi alkolle olmasına ragmen gidip trafik kazalarını öne sürüyor.

destek vericek arkadasların söylemesine gerek yok zaten rte 'bugunden sonra sıçmıyoruz arkadaşlar' dese ona da destek verirsiniz.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Olgunisik bunu yazdı:

Yasakalsınlar. Özelliklede alkol alanların dolmuş ve taksilere binmesini engellesinler. Gece 10 dan sonra binemiyorum dolmuşlara, otobüslere. Alkol kokanların kamuya ait yerlere girişi yasaklansın. Adam iki duble içip veliyim edasıyla okula gidiyor. Ondan sonra öğretmen uğraşıp duruyor Allahın sarhoşuyla. İçenin içme hakkı varsa benimde temiz hava alma hakkım var arkadaş. Sahilde vatandaş kırık şişelerden gezemiyor.

evet kamuya girişi yasaklansın . turizm lisesinde yapılan kokteyl yarışmaları sertifikaları da iptal edilsin ordan çıkan barmen yada garson ne servis edeceğini bilemesin..

bizde sahilde içiyoruz ama şişeleri cips paketlerini vs vs çöperi gidip çöpe atıyoruz. piknik yapan adam yere çöp atıo diye piknik yasaklanıomu?

sen saat 10 dan sora arabaya bineme ben bodrum da 24 saat münübüse biniyorum no problem.. kafa yapısı ile ilgili

Toplam Hit: 5674 Toplam Mesaj: 51