folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Idam Yolunu Yürüyecek Cesaretimiz Var Mı ?

Idam Yolunu Yürüyecek Cesaretimiz Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    sniperscope bunu yazdı
    wert bunu yazdı

siyatset cahil insanların işidir hocam 

ne dersen de 

dünyadaki tüm insanlar biraz mantıklı olsa ne siyasete ihtiyaç kalır nede siyasetçilere

"Siyaset ile ugrasmayan aydinlar, cahiller tarafindan yonetilmeye mahkumdur" Eflatun

Çok yanlış düşünüyorsunuz bence. Ben evimde sıcak çorbamı içiyorsam ve mutluysam dışardakiler benim umurumda olmaz. Siyaset ile uğraşmak salaklıktır. Sen uğraşsan da uğraşmasan da kıçını yırtsanda yırtmasanda olacaklar yine olacak. Olmayacaklar yine olmayacak. Bu devrimcilerin, sosyalistlerin de yaptığı tek şey "devrimciyim" demenin verdiği zevkten tatmak. Farklı olmaktır bir nevi. Yoksa diğer insanlardan farkları falan yok. Ona "iyi" bana "kötü" diyemezsiniz yani.

Doğru söylüyosun kanka devrimcilik artık moda ikonu olmuş.

Devrimciler ölümsüzdür demiyorlar mı bide gülmekten yerlere yatıyorum zaten ortaya böyle insanın yapısına "iyi" gözüken birşey at. Bu dava uğruna dilediğini yaptırırsın. Beyin hipnotize oluyor artık. Beyin kendini eleştirmekte zorlanıyor çünki. Heleki zeki olduğunu sanarsan daha da zorlanırsın. Tıpkı zumsuk gibi (:

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Hacı Arto bile devrimci ruhuna sahip var gerisini sen düşün :D

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı

Arto dediğin kişi bu mu ? Bilmiyorum da ben.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı

Arto dediğin kişi bu mu ? Bilmiyorum da ben.

Aynen kanka devrimci ruhuna sahip insanlardan birisi de Fatih Ürek tir. Bunu da dikkate alalım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek
    biliyor musun, korkmadan yürürüm o yolu... Ölüm benim için düğün olur vatan için... 2 defa evim taşlandı, ve bir defa da 60 kişinin oraasından polis kurtardı... Reflekslerim dışında en ufuk kalbimde korkum olmadı... Siyaset başka vatan sevmek başkadır... Siyaset makam mevki için yapılır, vatanseverlik karşılıksızdır... Bizler o mevkilerde vatanseverleri istiyoruz... Bu ülkede hatasız vatanını tam seven Atadan başka kimse başa geçemedi... Korkularına ve hırslarına yenildiler çünkü... Vatanını seven onun vatandaşının canına kıyamaz... Hakimler vatansevse, askerler vatan sevse 80 darbesi ve idamlar olmazdı... Bizler 80 lerde halkın geldigi oyunun bedelini ödeyen bir nesiliz... Z

Ne Mutlu Türk Doğana..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Zaten bu ülkede birileri öldür kahraman olur, eğer seninde bir fikrin varsa ortaya at yüzlerce destekleyen bulursun, kısacası insanları geliştirien siyaset değil bilimdir, ayrıca ölüme çok yakın deneyimler yaşamış biri olarak değil yüremek koşarak giderim,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    HAZAR_HAN bunu yazdı
    biliyor musun, korkmadan yürürüm o yolu... Ölüm benim için düğün olur vatan için... 2 defa evim taşlandı, ve bir defa da 60 kişinin oraasından polis kurtardı... Reflekslerim dışında en ufuk kalbimde korkum olmadı... Siyaset başka vatan sevmek başkadır... Siyaset makam mevki için yapılır, vatanseverlik karşılıksızdır... Bizler o mevkilerde vatanseverleri istiyoruz... Bu ülkede hatasız vatanını tam seven Atadan başka kimse başa geçemedi... Korkularına ve hırslarına yenildiler çünkü... Vatanını seven onun vatandaşının canına kıyamaz... Hakimler vatansevse, askerler vatan sevse 80 darbesi ve idamlar olmazdı... Bizler 80 lerde halkın geldigi oyunun bedelini ödeyen bir nesiliz... Z

Sen ölmeyi bayılmak sanıyon heralde aga?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı
    HAZAR_HAN bunu yazdı

Sen ölmeyi bayılmak sanıyon heralde aga?

Herkes konuşuyor zaten. Daha gelişmiş bordo klavyeliler de gelir konuya bol bol konuşurlar. 60 kişinin arasına polis bile zor giriyor seni nasıl kurtardı o polis? Bordo klavyeliliklerinizi bırakın artık. Biraz daha konuşşan ağlayacaktım cidden lütfen sus :(

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

siyaset konusunda bir siyasi partinin genel başkanıyla bir şey üzerinde tartışırken bir cümle söyledi bana o yetti "bir şey değiştiriceksen vatandaşta karşı görüşlü partinin bir belgesini yayınladığında herşey değişir" dedi aslında önemli olan bunu yaptık şunu yaparız demek değil onlarla ilgili birşey yayınla sen gündemsin artık herşey senin elinde olur dedi ben buradan bir sürü şey çıkardım oyüzden herhangi bir siyasi görüşe sahip değilim konudaki ölüm mevzusu birkaç mürid biliyor ölüme nekadar yakın durduduğumu var olan durumuma artık alıştım...

Hatasız Kod Olmaz... :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    HAZAR_HAN bunu yazdı

bu emperyalist zihniyetin amacı halkları çarpıştırmak zaten de bunu anlayamıyor musunuz?

Ayrıca birşey daha sorucam 80 lere gidip gelmiş gibi konuştun akşemseddin le bir akrabalık var mı?

Toplam Hit: 10316 Toplam Mesaj: 87