İdm İndirme Sorunu
-
Arkadaşlar 36 partlık bi dosyayı rapidden indirmem gerekiyor idm ye atıyodum ama sadece rapidin indirme sayfasını html olarak indiriyor dosyaları değil. Bunun bi çözümü varmıdır yoksa tek tek ellemi eklemem gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim
-
hocam idmyle presiz indirilmiyor rapidden.. onun için jdownloader programını öneririm..
-
idm nin setting veya option sekmesi artık hangisi varsa onlardan birine gir orda uzantıları bul yani rar zip mp3 vs artık indirdiğin dosyanın uzantısı ne ise orda varmı diye kontrol et.
veya mozilla explorer opera için tik koyma yerleri oluyordu. onun yerini hatırlamadıgımdan sen bunları tek tek dene hangi tarayıcı indiriyosa ordan indir.
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------
hocam idmyle presiz indirilmiyor rapidden.. onun için jdownloader programını öneririm..
-----------------------------pre var aga ondan değil yani sorun devam ediyo googledende baktım bulamadım herhangi bişi neyse bizde tek tek tıklarız linklere
-
Hulagu bunu yazdı:
fatX bunu yazdı:
-----------------------------pre var aga ondan değil yani sorun devam ediyo googledende baktım bulamadım herhangi bişi neyse bizde tek tek tıklarız linklere
-----------------------------"İndirilenler > Seçenekler > Site Bağlantıları > Yeni" yolunu takip et, soldaki comboBox'tan "http://" yi seç.
Sunucu/Yol: rapidshare.com.
Kullanıcı Adı ve Şifreni de gir, tamamdır :)
-
wking bunu yazdı:
Hulagu bunu yazdı:
fatX bunu yazdı:
-----------------------------"İndirilenler > Seçenekler > Site Bağlantıları > Yeni" yolunu takip et, soldaki comboBox'tan "http://" yi seç.
Sunucu/Yol: rapidshare.com.
Kullanıcı Adı ve Şifreni de gir, tamamdır :)
-----------------------------Eyvallah hocam işe yaradı saolasın
-
hocam rapidshare premium a gir ordan settinden direkt download ı seç
sonra aynısını dene indiğini göreceksin
-
Hulagu bunu yazdı:
fatX bunu yazdı:
linkleri kontrol et belkide kırıktır linkler -
akılama bişi daha geldi idm ie ve firefoxa eklenti atar cokiee tabanlı uyumlu çalışsın diye ie 6,0 da olmaya bilir firefoxda felan çıkar o eklenti kurulumunu onaylamamış olabilirsin
buda bi çare :)=
-
IDM linkleri aldığın browser'ın cookie bilgilerini de alıyor, eğer linkleri elle giriyorsan Internet Explorer cookie lerine bakıyor.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
hocam rapidshare premium a gir ordan settinden direkt download ı seç
sonra aynısını dene indiğini göreceksin
-----------------------------Hocam bunu yaptıktan sonra linklere sağ tıklayıp idm ile indir diyince tam görüyor