Idm Vs Face
-
selamlar
pc de idm yüklü tamam
ancak facebookta video izlicem zaman indirme şeysi çıkıveriyor videoyu izleyemiyom.
Googılda aradım ancak tam çözüm bulamadım.
idm yi deactive etmeden facede nasıl kullanabilirim.
sağolun
-
yutup linkleri dışında başka linklerde bendede oluyor
uzmanlar konuya damlar birazdan :)
-
chrome kullanabilirsin
-
r10aldinho bunu yazdı:
-----------------------------
chrome kullanabilirsin
-----------------------------zaten chrome kullanıyorum
-
indiriceğin zaman açarsın sende chromede downloadı
onun içinde seçeneklerden chrome nin tikini kaldır tmm dersen olur.
-
chrome'da idm calismiyordu bende :/
bilemiyecegim o zaman
-
alt tuşuna basılı halde videoyu başlat başladığı zaman alt tuşundan barnağını çek.. Ha üşeniom dersen.. IDM ayarlarından dosya türleri sekmesinden FLV,MOV,MPG,MP4 yazan dalgaları sil.. Bişi indirmen gerekirse video örneğin FLV ise tekrar dosya türleri sekmesine FLV yi eklersin olur biter..
-
videonun stündeki play tuşuna basarken video ilk yükleme noktasına erişinceye kadar alt tuşuna basın. alt tuşu basıldığı sürece idm devredışıdır
-
facebook tan zaten bir sey indirecegini zannetmiyorum buradaki listeye bosluk biraktiktan sonra *facebook.com yaz
-
Otomatik indirmeye izin vermeyin ya da seçenekler->dosya türleri -> otomatik olarak indirmelerin başlatılmayacağı adreslerin listesi -> ekle burdan manuel olarak ekleyin
-
bahsettigin sey idm ile chrome uyumsuzlugundan oluyor benim sorun yasamadım iki tarayıcı oldu bugune kadar biri ie serisi digeri ise mozilla ama mozilla 5 te aynı
sorun olur gecen gun denedim uyumsuzlar gerçi idm bi guncelleyip tekrar deniyicem ama suanda sıkıtı yok kullanıyorum mozilla 4 ile senn soruna gelince mozilla
kur ama dedigim gibi 5 te problem veriyodu oyuzden 4 u kur video indirmek istersen mozilladan acarsın yok normal takılcam dersen chromedan takılırsın
chromedaki eklentiyide idm/secenekler den chrome kaldır oldu bitti pcyi tekrar başlatman gerekebilir :)) hadi iyi kullanmalar