IE 8 İ Kuracam Ama..
-
benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama ie8 arada donup duruyor ff rulzz :))
-
bende 3 tarayıcı da var :D mozilla firefox opera ve ie 8
gömlek gibi değiştirip değiştirip kullanıyorum. Birinden bıkıyorum öbürkine geçiyorum hepsi yüklü :D
-
firefox veya opera kullanın.. ben firefox kullanıyorum
-
bende de aynı sorun var ie 8 için güncelleme eksik diyo o güncellemeyi exe olarak indirdim ondada şöle bi hata veriyo
setup cannot update your windows xp files because the language installed on your system is different from the update language.
-
Ben zaten firefox kullanıyorum, opera da var. Ama bazı sitelerde ie kullanmak zorundasınız, mesela bazı hastahanelerin randevu alma sistemleri sadece ie ile uyumlu. Ayrıca ie8 hakkında çok olumlu yorum gördüm ve denemek istedim. Yoksa ff, opera, chrome, vs. varken en son ie ye sıra gelir ;)
-
ben sorunu hallettim sonunda güncelleştirmeleri açtım oto güncelledi sonra da sorunsuz şekilde yükledi :)
-
google araştırmalari ve gmail için chrome gerisnde ff.Şaşmayın :)opera da kardeş sayılır o da güse
-
8 den gayet memnunum + cafedeki butun Pc lere 8 zi kurdum sp3 tabiki :D
-
aynı sorun bendede var 8 i mutlaka denemek istiyorum yorumları okudum ama tam olarak ne yapacağımı bulamadım xp orjinal değil güncellemede yapamıyorum
-
ie 8 yi tam kuruyodum dedim alper sen ne yapıyosun kafayımı yedin kaldır onu gözüm görmesin :)
iptal felanda yoktu reset attım makineye :D
Paralı Site yöneticiliği yapılır aylık 500 + akbil + yemek fişi + ssk + agi + yol + mutfak masrafı + kıyafet yardımı + 2 ayda 1 ikramiye
:)))
Alper e katilmamak elde degil.Hic bir zaman kullanacagin bir browser olmasin İE veya hangi urunuyse İE nin.Klasik yeniliyorlar ama kafamizdaki İE yi nasil yenileyecekler.Mahvettiler hayatimizi o yuzden kullanmaya degmez bir browser.Firefox 2.5 ve google chrome super haa yeni firefox 3.5 ta super İE neyi destekliyo ben herseyiyle deniyorum digerleri interneti suzerken İE kasiyor butun sonuclar buna cikariyor.